Şimdi Ara

Thief 4 Türkçe Yaması yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
8
Favori
16.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GENEL ÇEVİRİ DURUMU: %95
    Menü : % 100
    Ara Yüzler : %100
    Alt Yazılar : %100
    Müsteri Görevleri: %100
    Basso Görevleri: %100
    Esya, Gazete vs Açıklamalar: %30
    TEST:%100

TEST EKİBİ:
    Taner Saydam

NOT:
    - Son müşteri işlerini tam kontrol edemedim, karşınıza ing bir kaç cümle çıkacak olursa kusuruma bakmayın.
    - Kalan not,eşya,gazete açıklamlarını ileride V2 ile düzeltmeyi düşünüyorum. (Oyunda size bir etkisi yok sırf süs için konmuş zaten)
    - Yorum atmayı unutayım...

ÇEVİRMENLER:
    TANER SAYDAM : %80
    Faruk Mert Yıldırım : %10
    Kaan Akyıldız : %5
    Mehmet Tandoğan : %5

AÇIKLAMALAR:
    Oyun Türkçe Oyun Merkezi Tarafından türkçeleştirilmiştir.
    OYUNU HER AÇTIĞINIZDA "OPTIONS>AUDIO>LAUNC> Kısmından dil ayarını ileri geri yapmalısınız" AKSİ TAKTİRDE OYUN İNG GÖZÜKECEKTİR.

VİDEOLAR:
    http://www.youtube.com/watch?v=m0QSuCcIAW0

RESİMLER:

KURULUM NOTLARI :

OYUNU HER AÇTIĞINIZDA "OPTIONS>AUDIO>LAUNC> Kısmından dil ayarını ileri geri yapmalısınız" AKSİ TAKTİRDE OYUN İNG GÖZÜKECEKTİR.

OYUN STEAM KURULUM DOSYASINI OTOMATİK BULACAKTIR. EĞER SİZDE BULAMIYORSA MANUEL SEÇMENİZ GEREKİR

SEÇMENİZ GEREKEN ADRES OYUN KLASÖRÜ İÇİNDE

\Thief\ThiefGame\Localization\INT

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 26 Ocak 2015; 5:01:52 >

• kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşkler :)
  • umarım destek olan çıkar
    kolay gelsin
  • Kolay gelsin kardeşim..Umarım destek çıkacak arkadaşlar olur.
  • Font konusunda yardımcı olacak biri çok işime yarar onun harici şuan bir yardıma ihtiyacım yok ufaktan gidiyorum :)
  • son zamanlarda çok hızlı işler yapıyorsun..kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

son zamanlarda çok hızlı işler yapıyorsun..kolay gelsin

Oyunları daha önce açabilsem daha önce yapacaktım ama mağlsef çevirmek çok zor biş olsada o oyunun dil dosyalarını açıp gömmek ayrı bir sorun.
  • Valla hocam süpersin çalışmaların bomba gibi patlıyor inşallah bu çalışmayı da sorunsuzca yayınlarsın takipdeyim eline emeğine sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan_NN

Valla hocam süpersin çalışmaların bomba gibi patlıyor inşallah bu çalışmayı da sorunsuzca yayınlarsın takipdeyim eline emeğine sağlık...

Allah rağzı olsun kardeşim şuan proje sorunsuz gidiyor inş. rabbimin izniyle en kısa sürede çıkartacağım.
  • Ben thief oyununu bitirmiştim 4-5 ay önce gerçekten çok güzel bir oyundu...tabi ingilizce olarak bitirmiştim hikayeden pek birşey anlamamıştım inşallah sorunsuz yama tamamlanırda bu sefer türkçe olarak oynamak isterim şimdiden kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLost

Ben thief oyununu bitirmiştim 4-5 ay önce gerçekten çok güzel bir oyundu...tabi ingilizce olarak bitirmiştim hikayeden pek birşey anlamamıştım inşallah sorunsuz yama tamamlanırda bu sefer türkçe olarak oynamak isterim şimdiden kolay gelsin...

aslında oynanış stlini pek tutmadım yani assaians tarzı karekteri dışarıdan kontrol etsek iyiydi. Ama kareterin lafları çok kaliteli :) şuan geldiğim noktada çok profesyonel çok olgun bir adam gibi duruyor. sözlerinden bu manayı çıkarttım
  • Kolay gelsin.
  • Beklediğim yamalardan bi tanesiydi umarım bitirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksijen78

Beklediğim yamalardan bi tanesiydi umarım bitirebilirsiniz

Şuan gayet iyi gidiyor. İnş en kısa sürede bitireceğeim.
  • kolay gelsin.Allah yardımcınız olsun.merakle bekliyorum yamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

kolay gelsin.Allah yardımcınız olsun.merakle bekliyorum yamayı

Tşekürler :)
  • Kolay gelsin hocam ellerinize sağlık şimdiden, yalnız bir isteğim olacak lütfen özel isimleri türkçe yapmayın mesela stonemarket stonemarket olarak kalsın oyunun başında olduğum için henüz fazla bir yer ismi söyleyemiyeceğim :) ama mesela Skyrim'in türkçesini sırf bu yüzden yükleyip bakmadım bile nasıl çevirmişler diye.Orjinal isimde bilirsek herşeyi daha iyi olur düşüncesindeyim hikaye Türkçe olsun yeter bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Kolay gelsin hocam ellerinize sağlık şimdiden, yalnız bir isteğim olacak lütfen özel isimleri türkçe yapmayın mesela stonemarket stonemarket olarak kalsın oyunun başında olduğum için henüz fazla bir yer ismi söyleyemiyeceğim :) ama mesela Skyrim'in türkçesini sırf bu yüzden yükleyip bakmadım bile nasıl çevirmişler diye.Orjinal isimde bilirsek herşeyi daha iyi olur düşüncesindeyim hikaye Türkçe olsun yeter bence.

Storemarket 'in türkçesi depocu :) yani onu o şekilde bırakamam ama sokak cadde veya türkçe karşlığı olan özel isimleri aynı şekilde bırakıyorum.
  • ÇEVİRİ GÜNCELLENMİŞTİR ARKADAŞLAR.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.