Şimdi Ara

Thief 4 Türkçe Yaması yayınlandı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
8
Favori
16.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Elinize sağlık, DLC leri de çevirmeyi düşünüyor musunuz?

Master Edition DLCsi ful dahil.

oo harika :) inşallah notlarıda çevirip %100 yaparsınız yamayı, tekrar emeğinize sağlık, teşekkürler.

bir kaç arkadaş yardım etmek istedi :) zaten notların etkisi yokta okumak isteyen inş o zaman Versiyon 2 de okur.

@BenGelldim
    Aynen hocam işallah notlar gazeteler vb için v2.0 yaparsınız. Şu haliyle bile ne kadar teşekkür etsek az :) ellerine gözlerine sağlık. Hem ayrıca Steam uyumlu olmasına çok sevindim.

Şimdi bu yama oyunun save dosyalarıyla uyumlumudur?. Yama yokken oyunda ilerlemiş olsak sonra üstüne bu yamayı kursak devam etsek, ee sorun olmaz herhalde?.

Bir de yamanın uygulanması için "oyuna her girişte dil ayarlarını ileri-geri yapın" demişsiniz, bu biraz kötü olmuş ama neyse dert değil, sonuçta koskoca yepyeni THIEF oyununu Türkçe oynayacağız daha ne olsun.

Yorumun için çok tşkler :)

V2. için şuan ben devam edeiyorum ama bazı arkadaşlara dosyaları attım oda çıkacak inş. Zaten şuan senaryoyu anlamada felan hiç bir sıkıntısı yok sadece herşeyini kavramak isteyenler özel olarak bekliyebilirler.

Saveye etkisi yok. İlerlemiş olanlar sıkıntısızca kurup kaldıkları yerden devam edebilirler.

O ileri geri meselesine malesef çözüm bulamadım. Dil dosyalarını başka bir yere gömmüşler ama bulamadım onu.

• yama için teşekkürler
  • sevgili taner kardeşim, %100 şekilde çevrilmiş v2'li thief Türkçe yamanı dört gözle bekliyorum. çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Allah'a emanet ol.
  • Dostum teşekkürler.Sayenizde oyunu Türkçe olarak oynadım ve bitirdim.Türkçe olarak oynamak bambaşka, keşke diğer oyunlarda Türkçe çıksa
  • Arkadadaşlr yorumlar için çok teşekürler. Şuan elimde ki çeviri bitince thiefi tamamlamak için inş el atacağım. Başka kimse yarım etmeye çalışmıyor çünkü.
  • Hocam ben yamayı kurdum ama bazı konuşma sahneleri[düşman konuşma sahneleri] ingilizce oluyor.%5'lik kısım galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Hocam ben yamayı kurdum ama bazı konuşma sahneleri[düşman konuşma sahneleri] ingilizce oluyor.%5'lik kısım galiba.

çok nadirde olsa malesef öyle yerler kaldı. Ama merak etme önemli bir şey yok. Lüzumsuz konuşmalar diyebilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Hocam ben yamayı kurdum ama bazı konuşma sahneleri[düşman konuşma sahneleri] ingilizce oluyor.%5'lik kısım galiba.

çok nadirde olsa malesef öyle yerler kaldı. Ama merak etme önemli bir şey yok. Lüzumsuz konuşmalar diyebilirim

Tamam hocam.kolay gelsin

• Çeviren arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Beklediğimiz bir yamaydı.
  • Yeni haberimiz oldu ellerinize emeğinize sağlık
  • ben de yeni gördüm. elinize sağlık

bu arada niye strateji bölümünde konu
  • Hangi bölüme koyacağımı bilemedim :D yorumlar için teşekürler. Face gurbumuze üye olmayı unutmayın. Güncel her yamayı oradan duyuruyorum.
  • İlk defa görüyorum. Martta falan 8 saat oynayıp korkup silmiştim oyunu şimdi 24 gb ... AKK dolunca yüklerim artık, ona akk gitsin istemiyorum. Favorilere alayım eklerim. Keşke önceden haberim olsaydı bir ara komple set indirime girmişti ben de sadece orijinal versiyonu var neyse kışın dlc alırım.

Yama için gerçekten teşekkürler hep bi yama bekliyordum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

İlk defa görüyorum. Martta falan 8 saat oynayıp korkup silmiştim oyunu şimdi 24 gb ... AKK dolunca yüklerim artık, ona akk gitsin istemiyorum. Favorilere alayım eklerim. Keşke önceden haberim olsaydı bir ara komple set indirime girmişti ben de sadece orijinal versiyonu var neyse kışın dlc alırım.

Yama için gerçekten teşekkürler hep bi yama bekliyordum zaten.

Ben teşekür ederim. umarım yamadan memnun kalırsın.
  • aslında bende bütün oyunların yamasını beklemekteyim ne yalan söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

aslında bende bütün oyunların yamasını beklemekteyim ne yalan söyleyeyim

Elimden gelen her oyuna yama yapmaya çalışıyorum :)
  • Yama için çok çok teşekkürler. Sayende bu güzel oyunu keşfedip bitirdim. En başında yükleyip ingilizce olduğu ve pek sarmadığı için silmiştim. Sonra Türkçe denedim gittim steam versiyonunu satın aldım :) dil bambaşka bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Yama için çok çok teşekkürler. Sayende bu güzel oyunu keşfedip bitirdim. En başında yükleyip ingilizce olduğu ve pek sarmadığı için silmiştim. Sonra Türkçe denedim gittim steam versiyonunu satın aldım :) dil bambaşka bir şey.

Gerçekten ne kadar ingilizce bilesende ana dilinde oynamak bambaşka bir şey :)

Yamayı beğendiğine sevindim.
  • Emeği geçen herkese teşekkürler
  • Fallout 3 dlc ile birlikte yapabilir misin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.