Şimdi Ara

Thief 4 Türkçe Yaması yayınlandı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
8
Favori
16.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TS_Taner

quote:

Orijinalden alıntı: zentetsu

Çok amatörce ve duruma göre çeviri olmuş. Bir çok yerde de cümle içerisinde değişen anlamlar kelimelerin birebir anlamlarıyla çevrilmiş. haliyle düşük kalıplar ve cümlelerden oluşmuş. her ne kadar az çok anlaşlabilir bir çeviri olsa da profesyonel olmadığı için genelde kendi algınıza göre çevirmişsiniz. Çeviri yaparken kendi mantığınıza yada alştığınıza göre değil genel anlam ve imlalarına dikkat ederek çevirmeniz gerekir. Verdiğiniz emeğe ve zamana teşekkürler. Kendiniz daha da geliştirmeye çalışın.

Bu oyunu çevirdiğimde ing bilgim daha az olsa da, bu oyuna o zamanlar yapılan en iyi yamaydı. Ve Hala öyle. Çünkü insanlar gelip eleştirmekten öteye gitmiyor. Yorumun için sağol. Çokta umursamadığımı da bil ama.

Umursamamak mı? Bunadan sonra yapacağınız çevirileri için kendinizi geliştirmek yerine umursamayacaksınız yani? eleştirilerden kendinize ders çıkartmanız gerekirken böyle bir cevap ile hakikaten ne kadar amatör olduğunuzu görmüş oldum. Sizin ingilizce bilginiz kadar ingilizceyi bilmeyen bir çok insan var nasılsa değil mi? Böyle devam edin madem. daha önceki emekleriniz için ettiği teşekkürümü de geri alıyorum. selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zentetsu -- 8 Haziran 2015; 9:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Elinize sağlık, DLC leri de çevirmeyi düşünüyor musunuz?

Master Edition DLCsi ful dahil.

master edition deniyecegim şuanda hocam. Teşekkürler çeviri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 11 Kasım 2016; 15:57:2 >
  • İyi günler . İndirme linkinin bozuk oldugunu bildirmek istiyorum. Teşekkür ederim
  • indirme linki kırık, güncellemeniz mümkün mü acaba?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 5 Nisan 2024; 1:39:31 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.