Şimdi Ara

thief lik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni thief oldum forumdan okuduklarımdan başka hiç birşey bilmiyorum burdan okudum bi yazıda yerde bir mal gordunuzde 'transportunuzu summon edin ve eşyaları yukleyın' diodu summon etmek ne birazdaha acık olarak thieflik nasıl yapılır anlatırsanız sevinirim birde thief elbisesini giyerek daha yaprağı düşmemiş leri öldürenlere bi ceza filan varmı yoksa isteyen herkes istediğini öldürebilirmi şimdiden tşk.

• sen şimdi diyelim bir trader in devesini yıktın onun üzerinden mallar düşcek sende malları alıp kaçcan anladınmı birde sen 1 yıldızlı trader lere dalamıyon yıldız malın iyilik kapasitesi gibi birşeydir sen 2 yıldız ve üstlerine dalabilirsin bu arada malları çaldın ya yerden traderler seni öldürmesin diye atına binip kaçıyon sonrada o malları sanırım satıyon bende başka bilmiyom
  • şimdi o alma işi solemi olcak ben elbiseyi giysem ata bincem sonra attayken mallarımı tıklıcam yani malları ata nasıl yukleyebilcem ?
  • bak sen traderin devesini öldür yere traderin malları düşer sen onları yaratıktan düşen parayı nasıl alıyon öyle üstüne tıklayıp alsonra at yada deve ona bin
  • istersen üstündeykende alabilirsin atın yada devenin bide hangi serverdesin nickin ne belki birlikte dolaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscurby -- 14 Şubat 2006 15:12:29 >
  • yerde mal olunca, artık sen mi öldürürsün deveyi ya da hazır dökülmüş mü bulursun bilmem, senin bir ticari hayvan çağırman (summon) gerekir (deve ya da katır). tabi bunu yapman için hırsız kıyafetini giymiş olman lazım. sonra yerdeki malları toplaman ve hırsızlara özel geri dönme kağıdını kullanarak hırsız inine gitmen ve ordaki çalınmış mal alıcısına satman lazım. satıştan elde ettiğin para, talihsiz tüccarın o malları satın alırken verdiği paradan biraz daha az olacaktır.
  • thief elbisesini giyince taşıyıcıyı nasıl caırıcaz birde o malları onlara nasıl yuklucaz verdiniz bilgiler içinde ayriyetten tşk
  • esek yada deve scrolun olacak yanında stableden alınanlardan. ona basacaksın sag tusla. sonra para toplar gibi topluycaksın.

bu arada hanibal kardes 3 defa anlatmıslar bu topicde valla anlama ve kavrama kabiliyetine hayran oldum
  • bak kardeşim ustteki adm at demiş at scroolu aldım sonra dimişler deve veya katır caırcan ben şimdi bunları anladım ama sen olsan hangisi doğdu die sorar mı yoksa hepsini birden mı yapmaya kalkardın hem sen dikkat edersen ben malları nasıl yukleye biliriz okuduum kadarıyla tasıyıcıyı summon edin diolar ne demek tie sordum 1 msj da ark gene aynı ifadeyi kullanmıs saygılar
  • bu benim nick _Hannibal_ xain da yım beklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.