Şimdi Ara

Thiefligin Puf Noktaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thief Olmak İstiyorsanız Bu Taktikleri Uygulayın

1. 64+ deilseniz şehir dışında thief giysisi giymeyin

2.Mutlaka Bandit Den Return Scroll bulundurun yanınızda

3.Bir malı yerden alınca en kuytu köşeye geçin ve scroll ünüzü basın hiçkimse sizi görmesin

4.Biri malını yere düşürmüş ve ölmüşse yani birinin kaldırmasını bekliyosa adamın üstüne oturun ona tıklayamasınlar ve bölece res atamasınlar

5.Birisi res die bağırıyosa ona sorun sen trader mısın malınımı düşürdün diyin (bazı kerizler sölüyo ) eğer evet dediyse yerini öğrenin ve hemen malı kaldırın

6.Sakın ihtiyacınızın dışında trader lık yapmayın thief yüzde sini düşürür

7.Her thief town a uğradığınızda Bandit Den Return Scroll alın

8.Eğer adam sizden 10-15 lwl düşükse gıcıklığına malı topladıktan sonra adamı resleyin

ALINTII

• 4.madde hoşuma gitti
  • Verildi... + if you to be thief , dont be noob so stronger than trader-hunter right press!
  • bilmeyenner orensın
  • 1. 64+ deilseniz şehir dışında thief giysisi giymeyin

sebep? ben 20lvl den bu yana thieflik yapiyorum ve şehir içinde niye giyeyim thief elbisesini gidiyorum gözüme kestirdiğim kervana dalıyorum veya yerde mal bulursam toplayıp kendi thieflerimle 1 yıldızları yatırıyorum şuan 64lvl im hiçbi sorun yaşamadım..

ayrıca 8. maddeye benimde ekleyeceklerim var.. adamı resleyin tekrar gebertin resleyin tekrar thief exp artar

amaaaa en önemlisini yazmayı unutmuşsun sen veya alıntı yaptığın yerdeki arkadaş

arrange point bi nevi sabıka 3000 i geçerse thief olmasan bile hunterlar seni öldürebilrler bunu nasıl anlarım diyecekseniz.Galiba "C" tuşuna basınca açılan pencerede sol alt köşede yazar arrange point diye siz hunter veya trader öldürdükce kervan yatırdıkca bu point artar 3000 i geçmemesine dikkat edin..eğer geçerse üstünüzdeki itemleri çıkartın thief elibisesini giyin ve gidin bi hunter sizi öldürsün o zaman arrange point sıfırlanır daha sonra hunter guild e giderek belirli bi ücret karşılığında nickinizin yanıdaki ünlem işareti şeklindeki kırmızı simgeyi sildirin sora sağ üst köşede hp nizin alt tarafında bi işaret gelir onun geçmesi 1 saatti galiba tam hatırlamıyorum ama size bi zararı yok o işaret yok olana kadar thieflik yapmayın gidin kasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 10 Ekim 2006; 10:16:14 >

• Abi bırakın yaa milletin ekmegiyle oynamayın
  • BEN TIEF LIK YAPIYORUM ONDAN SONRA ACIYORUM ADAMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi oylede adam eziq dio bu benim son paramdı işte acıyosun diosunki resleyeyimde para vereyim bizde zamanında eziktik dios..

adamı resliyosun gelip yine saan vuruyo ee ne yapmalı bunu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

BEN TIEF LIK YAPIYORUM ONDAN SONRA ACIYORUM ADAMA

• acımican abi en cokta serverde türklere gıcık oluyom bakısun abi ben turküm bana karışma ya zaten server,n yarısı türk kime karışacas biz artık thieflikle hiç konuşmuyorum daha güzel
  • çoğu madde saçma olmuş nerden alıntı yaptıysan

lv64+ yuh derim başka da bişey demem..

tibette oynuyorum lv64 ne demek biliyo musun??

yıkılmaz demek hotanda kapı önünde açarsın boğanı kimse de kolay kolay bişey yapamaz..
  • nie server da başka 64+ yokmu?
  • var da toplasan en fazla 10-15 tane onları da ya bulursun ya bulamazsın çoğu da bottur
  • bizim server 70 lik adam dolu 64+ çoook...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorD_KeNNy

bizim server 70 lik adam dolu 64+ çoook...

hangi serverdan bahsediyorsun?

bu arada oyun açıldı
  • Venice

haydin yallah oyunaa:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

BEN TIEF LIK YAPIYORUM ONDAN SONRA ACIYORUM ADAMA

bende aynı senın gıbıyım calıyorum yukluyorum ox a sonra acıyorum bır<kıoyorum yıne mallarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

çoğu madde saçma olmuş nerden alıntı yaptıysan

lv64+ yuh derim başka da bişey demem..

tibette oynuyorum lv64 ne demek biliyo musun??

yıkılmaz demek hotanda kapı önünde açarsın boğanı kimse de kolay kolay bişey yapamaz..

sana 3 tane 70 lik hunter dalmadı galiba şimdiye kadar
  • ben acımam çünkü high lvl hunterlar da bana acımıo
  • blackmaske su resmindeki kızın adı ne yaw güzelmis bi internetten bakim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.