Şimdi Ara

Thieflik hakkında>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • thief olunca ismimiz THİEF diye mi gözüküyo yoksa thief yazanlar npc mi?Çünkü bu thiefler gerçek insan gibi hareket ediyolar bi tanesine daldım beni town a kadar kovaladıBi de ben thief kıyafetini giyince develere dalamıyom bunun sebebi nedir?

• üzerinde thief yazanlar npc.. sen thief olduğun zaman isminin yanında kırmızıya yakın bi işaret çıkar ve siyahlara bürünürsün.. ve isminin yanında nickin yazar yani player thief olduğun böyle belli olur... develre dalamıyorum diosun bunun nedeni mal taşıyan traderlerin 1 yıldız mal taşımaları.. bunlara sadece npc thiefler dalıyo.. senin dalıp da kesme sansın yok. sadece 2ve 2den fazla yıldızlı mal taşıyanlara dalabilirsin ve bu yıldızlı malları ezikler taşımaz kendine güvenenler taşır.. yani kesme sansın az ama yıldız olayını bilmeyerek fazla ii mal alan olursa yada yıldızlı mal taşıyanın lvli senden az ise kesersin.. diğer koşullarda dalsan bile ölürsün.. ezik ama yıldızlı taşıyan bulmaya çalış bence.....
  • Sağolasın gerçekten çok yararlı oldu.
  • ya ben thief yazanları da insanlar sanıodum alt tuşuna basınca adı gidip thief yazısı gelio die biliodum allahallah
  • bencede silkroad daha iyi
  • benimde 3 sorum var:
    1-devil thief kıyafetinin avantajı nedir?
    2-bandit scroll nerden alınıyor?
    3-Thieflik yaparak topladığımız malları nerede altına çeviriyoz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 27 Mart 2006; 17:28:42 >
  • Bandşt den scrool thief sehrındenden bu thıef kıyafetını devılmı ne mrk ettım bende ya 1m yuh dedım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet abi ya ben de ondan sordum ya okadar para veceksek herhalde süpermane dönüştürüyodur adamı
  • ya birde bu mesela thief oldun lvl 2 trader lvl 2 bunların ne ozellıgı oluyor ?
  • Devil kıyafetinin hiçbir avantajı yok..Sırf hava atmak için..Benzeri şekilde hotanda da hunter ve trader içinde özel ident ler var ve onlarda çok pahalı ve yine bir işe yaramıyor..
  • Kervanların 1 mi yoksa 2 yıldız sahibi olduğunu nasıl anlayacaz peki?
  • dalabiliyosan 2 ve üstü dalamıyosan 1 yıldız da pro theifler bunu çıkan theif sayısına göre de uzaktan anlar .

örn:1 2 3 yıldızlarda yıldız sayısı kadar theif çıkar 4 yıldızda 4 5 theif 5 yıldızda 7 ye kadar theif çıktığına şahit oldum defalarca
  • saol bilgileri paylaştığın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.