maddi durum ?? hadi diğerleri senin temennin diyelim bunu nasıl yorumladın
Fakir adam R9 jikle teli arar...
Sakın şimdi ikinci arabamız yok arkadaşımın yok dayımın muhabbetine girme
3 arabamız kapı komşumuzun dedemin
ayrıca senin saçma hicvlerini umursamıyorum sadece ceza aldacağın anı görmek istiyorum
bak ceza alacağım anı görmek istiyorsun kendin dedin hayatın o kadar boş ki kendini sadece burada tatmin edebiliyorsun...
Umarım ceza alırım ve görürsün de tatmin olup rahatlarsın...
Ama ciddi ruhsal problemlerin var diğer konulara da baktım da herkese sataşmışsın... Bence destek almalısın...
Yav he he az evvel arabamın plakasını evimin adresini facebook skayp hesabımı cep telefonu adrersimi isteyip bana ders vereceğini söyleyen büyük iskendermiydi acaba küfr edip tehditler savuran birinin azından böyle şeyler duymak tezat değilmi sence veya bunları başkalarından duyup kullanmanın akıllıca olduğunumu düşünmüş olabilirmisin acabaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
quote:
Orijinalden alıntı: think of idea
quote:
quote:
quote:
quote:
Açtığın konular ve yaptığın yorumlardan maddi durumundan kişiliğinde ortada zaten, beni neden uğraştırıyorsun ?
maddi durum ?? hadi diğerleri senin temennin diyelim bunu nasıl yorumladın
Fakir adam R9 jikle teli arar...
Sakın şimdi ikinci arabamız yok arkadaşımın yok dayımın muhabbetine girme
3 arabamız kapı komşumuzun dedemin
ayrıca senin saçma hicvlerini umursamıyorum sadece ceza aldacağın anı görmek istiyorum
bak ceza alacağım anı görmek istiyorsun kendin dedin hayatın o kadar boş ki kendini sadece burada tatmin edebiliyorsun...
Umarım ceza alırım ve görürsün de tatmin olup rahatlarsın...
Ama ciddi ruhsal problemlerin var diğer konulara da baktım da herkese sataşmışsın... Bence destek almalısın...
Yav he he az evvel arabamın plakasını evimin adresini facebook skayp hesabımı cep telefonu adrersimi isteyip bana ders vereceğini söyleyen büyük iskendermiydi acaba küfr edip tehditler savuran birinin azından böyle şeyler duymak tezat değilmi sence veya bunları başkalarından duyup kullanmanın akıllıca olduğunumu düşünmüş olabilirmisin acabaaaa
Yo herkes duysun laflarımında arkasındayım hele bir yarın olsun
Ayrıca yalan söyleme plakan ile adresini istemedim ayıp oluyor bak
Ben dediğimi gibi eğer gerçekten Çanakkale de isen ve Defender'in varsa seni bulurum Trafik Şube de arkadaşlar var sağ olsunlar
quote:
Ben dediğimi gibi eğer gerçekten Çanakkale de isen ve Defender'in varsa seni bulurum Trafik Şube de arkadaşlar var sağ olsunlar
yarına çıkarsan ama defenderin jikle telinide bul bana gelirken
quote:
quote:
Yarına çıkarım sen canını sıkma hem yarın doğum günüm
Birde aradığın Defender değil R9 jikle teliydi bindiğin araba da jikle var yok bilmiyormusun :)
Hadi sana iyi geceler git başkalarıyla oyna çocuğum işim gücüm var şu dakikadan sonra söyleyeceğin her şey direk seni ve anneni ilgilendirir :)
Dediğim gibi iyi geceler :)
quote:
quote:
quote:
Yarına çıkarım sen canını sıkma hem yarın doğum günüm
Birde aradığın Defender değil R9 jikle teliydi bindiğin araba da jikle var yok bilmiyormusun :)
Hadi sana iyi geceler git başkalarıyla oyna çocuğum işim gücüm var şu dakikadan sonra söyleyeceğin her şey direk seni ve anneni ilgilendirir :)
Dediğim gibi iyi geceler :)
sen bunca lafa söze rağmen neden ceza almadanın hala anlamış değilim.
ben sana aradığımı mı bul dedim defender için bul dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme