Şimdi Ara

ThinkPad E530 vs. IdeaPad Z580 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar araştırdım araştırdım en sonunda bu iki ürüne kadar düşürdüm modelleri fakat bu ikisi arasında çok kararsız durumdayım. Bi tarafta ThinkPad sağlamlığı ve güveni var fakat diğer tarafta da oyun performansı ve soğutma gücü gayet başarılı bir IdeaPad var. Üniversiteye gidiyorum dolayısıyla günlük kullanımla beraber ara sıra yeni çıkan GTA V olsun Black Ops 2 olsun böyle oyunları da alıp bitirip atmak şeklinde oynamayı düşünüyorum. ThinkPad le kime sorsam oyun oynanmaz diyor bu gerçekten böyle midir ? Z580 güzel ama HDD 5400rpm olması çok kafamı kurcalıyor. Gerçi hangisini alırsam alayım ikisinde de sistemi bir SSD alıp ona kuracağım HDDler depolama görevli olacak ama yine de yavaşlık bakımından korkutuyor.

İleride kullanacağım mühendislik, çizim vs programlar olacak ve bunlar için de iyi bir performans almak istiyorum sonuçta notebook sürekli alınan bir şey değil. Hoparlörü deli gibi kullanmayacağım ama yine de cızır cızır tiz bir ses de duymak istemem film izlerken veya oyun oynarken tabiki. Sizlerin önerisi bu ikisi arasından hangisi olur acaba ?

Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

• Arkadaşlar siparişi çok yakında vereceğim yok mu acil yardımcı olabilecek kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hala güncel arkadaşlar bi bilgisi olan yok mu hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E530 oyun bilgisayarı değil intel graphics onboard ekran kartı kullanıyor yeni çıkan oyunları düşük ayarlda bile oynayamazsın. Z580 GT630M kullanıyor performansı çokda iyi olmayan bir kart ama yeni oyunlar oynayabilirisin diye düşünüyorum. Aralarında Z580 daha iyi bir seçenek.

Lenovo Y580 59-332594 Core i5-3210 2.50 Ghz 8 GB 500 GB 2 GB VGA 15.6 Win 7 Premium GTX660M kullanıyor ve yeni oyunları high bazılarını ultra ayarlda rahatça oynatıyor. Ama i5 li modeller tükenmeye başladı , i7 ler mevcut vatanda 2000 tl şu an.

http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332594-notebook-urun8120.html 1866 TL arada 150 TL fark var vatan hafta sonu indirimi ile 2026 i7 lli modeli alabilirisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlu9 -- 25 Ağustos 2012; 10:22:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.