beyler bunun toolu elinde olan varsa bana ulaşsın çevirmek niyetindeyim 1 2 fark etmez bu nedir ya bunun Türkçe yaması niye çıkmıyor oğlum demeye artık son.
This is the Police çevriliyor şuan, hatta çevirmen arkadaşla konuştuğumda ise sonlara doğru geldiğini söyledi.
This is the Police 2 ye de biz whynotceviri.com olarak başlamayı düşünüyoruz ama oyun hala güncelleniyor onun için beklemedeyiz.
vay çok iyi o zaman aynı arkadaşa bende mesaj attım ama en son foruma giriş tarihini 11 ay önce olarak görünce dedim heralde yama patladı :) .Whynotu severek takip ediyorum.2yede başladığınızda her hangi bir konuda yardımımız dokunabilirse her zaman burdayız.
ElysionHD
kullanıcısına yanıt
vay çok iyi o zaman aynı arkadaşa bende mesaj attım ama en son foruma giriş tarihini 11 ay önce olarak görünce dedim heralde yama patladı :) .Whynotu severek takip ediyorum.2yede başladığınızda her hangi bir konuda yardımımız dokunabilirse her zaman burdayız.
kona çikti buda cıkar diye ümit ediyoruz yapıcak bişi yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme