sıralama 49bn gazı makına 2. öğretım geçen sene 48bnle kapatmış thk 52bnle kaptmş hangisi daha avantajlı olur ?
?
yok mu bılgısı olan
gazi tabikide.
thk daha dünkü üniversite
thk yaz başa çunku yeni olmasına rağmen güzel üniversite ve yüksekten kapattı ilk senesi olmasına rağmen , 2. öğretim gazide okuyacağına konya eskişehir falanda düşün derim bide yıldırım beyazıt var
eyvallah. gazınin 2. öğretım olması bıraz sıkıntı. thk da yenı olduğu ıçın bıraz düşündüruyo. yıldırm beyazıtta yenı aynı sekılde. suan kararsız durumdayım
gazi mühendislikte iyi diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
ona söz yokta zaten ama ıkıncı öğrtm ondan bıraz sıkıntı var
quote:
Orijinalden alıntı: 9yurıboyka3
quote:
2. öğretim 1. öğretime göre güzelmiş. Kaç kişiye sordum bunu. Sabah kalkma sıkıntısı yok . Hele ki kontenjanda ilk %10'a girersen 1. öğretime geçiyorsun ama harç yine aynı oluyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 9yurıboyka3
quote:
2. öğretim 1. öğretime göre güzelmiş. Kaç kişiye sordum bunu. Sabah kalkma sıkıntısı yok . Hele ki kontenjanda ilk %10'a girersen 1. öğretime geçiyorsun ama harç yine aynı oluyor
inşallah oyledır bakalım tercıh yapacz artık hangısı gelirse
arkadaşlar bu arada gazi mühendislik 2. öğretimler yine gündüz vakti öğrenim görüyorlar. şans eseri bu konuya girdim, girmişken yazmak istedim. sadece harç ödüyorsunuz onun dışında mühendislikde bir fark yok gazide.
quote:
Orijinalden alıntı: uuharman
arkadaşlar bu arada gazi mühendislik 2. öğretimler yine gündüz vakti öğrenim görüyorlar. şans eseri bu konuya girdim, girmişken yazmak istedim. sadece harç ödüyorsunuz onun dışında mühendislikde bir fark yok gazide.
bu çok ıyı oldu yazmamyı düşünyrdum artık eyvallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme