ulan bu obpye sinir oldum ya istediğim üni için yerleştirmede 15k içerisinde yer almam lazım fakat obp düşük olduğundan 17 binden 33 bine atıyor haliyle insanda motivasyon falan da bırakmıyor bu meret 2022 yksde 15 binde olmamı sağlayan netler şunlar; TYT -- Türkçe : 30 / Sosyal : 14 / Matematik : 19 / Fen : 10 AYT -- Matematik : 28-32 / Tarih : 7 / Edebiyat : 20 / Coğrafya : 5 2022 yks sonucum; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EBE26E5C -- 23 Ocak 2023; 0:0:27 > |
69 obp ve anadolu hukuk fakültesi
-
-
- integralde 4 veya 5 günlük işim kaldı.ayt matematik pkob haricinde bitiyor
- geometride dörtgenlerdeyim (üçgenler ve analitik geometri bitti)
- dil bilgisi de bitti fakat tekrara dönmem lazım.adam akıllı öğrenememişim
- ayt spsyale de yeni başladım.bu derse nasıl çalışacağımı keşfettiğim için sıkıntı çekmeyeceğim
- en büyük sıkıntım tyt matematik.bunun için de toprak problem fasikülünü baştan sona çözeceğim.
netlerim 15-20 civarı seyrediyor
tyt/ayt matematik ve tyt fen için tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
-
Düşük obp 33 binden 17 bine atmaz, atsa yerinde duramazsın
-
Hocam 2-3 günde bir tyt matematik branş denemesi çöz, elinde tyt matematik SB varsa onun problem kısmını çöz hiç fasiküle girmeye gerek yok bu vakitten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless-1 -- 23 Ocak 2023; 0:0:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
henüz deneme çözmedim.aşağı yukarı 22 yks sonucum ile benzerdir diye düşünüyorum
integral bitince elimdeki sblerden ilerleyeceğim.2-3 haftaya ayt mat denemelerine başlarım
-
bana kalsa ben de seri deneme atacağım fakat çoğu kişi fasikül çözmemi önerince mecbur çözeyim dedim
-
Hocam vakit dar, ayt yoğunlasacaginizi düşündüğüm için öyle dedim. Ayt durumunuz iyiyse çözülebilir ama aytde eksiğiniz çoksa bence o işe hiç girmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıralama neden banka hesabım gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
banka hesabında bu kadar olsa burda ne işin olurdu
-
yksye daha 3488 saat 53 dakika varmış zaman bol aslında. toprak problemleri tak diye bitirirsin hocam gözde büyütmeyelim minik bir şey. faydasını elbet görürsün. bu arada ayt sosyale nasıl çalışacaksın
hocam birkaç zamandır neden olağanüstü zengin, pahalı içki tiryakisi ve playboy algısı yapıyorsunuz? aglayarak cıkmıs ezberlediğinizi hepimiz biliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
800k tl senin icin cok paraysa ceng yazmanı tavsiye ederim
black label ne zamandan beri pahali icki oldu
bilmiyorsunuz bari konusmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen özellike son kısımlardaki tarama testlerini çözeceğim.giriş testlerine vakit ayırmaya gerek yok diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam birkaç zamandır neden olağanüstü zengin, pahalı içki tiryakisi ve playboy algısı yapıyorsunuz? aglayarak cıkmıs ezberlediğinizi hepimiz biliyoruz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X