Şimdi Ara

THK PİLOTAJ İÇİN 1. SINIF SAĞLIK SORULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİ ARKADAŞLAR HAYIRLISIYLA BU SENE THK PİLOTAJ BÖLÜMÜNE GİTMEK İSTİYORUM. TAM OLARAK BİLMEMEKLE BİRLİKTE 2-3 HAFTA İÇİNDE MUAYENE OLUP 1. SINIF SAĞLIK RAPORU ALMAM GEREKİYOR SANIRIM. SAĞLIK LA İLGİLİ BİRKAÇ SORUM VAR
    -BİR ARA SİVİLCE ÇOK ÇIKTI BENDE KARACİĞERDE DOKTOR SORUN OLABİLİR DEDİ AMA BİRŞEY ÇIKMADI. KULLANDIĞIM İLAÇLAR SAYESİNDE, YAKLAŞIK 7 AYDIR 1 SİVİLCE BİLE ÇIKMADI. SİZCE SAĞLIKTA KARACİĞERDE BİR SORUN ÇIKARSA 1. SINIF SAĞLIK RAPORU ALMAMA ENGEL OLABİLİR Mİ?
    -BENİM BOYUM 166 BUNA BAYA TAKIYORUM FAKAT THK NIN TANITIM GÜNLERİNDEKİ 15 SENELİK KAPTAN PİLOTA SORDUKTAN SONRA MERAK ETME SORUN OLMAZ DEDİ. BENİM AKLIMDAKİ BOY-KİLO İLİŞKİSİ. KİLOM ŞUAN 70 DE. YAKLAŞIK 3,5 KİLO VERDİM 3 HAFTADA. KİLO VEREMİYORUM 1 HAFTADIR. VÜCUT KİTLE ENDEKSİM 25.4. SİZCE BU SAĞLIKTA SORUN OLUR MU?

• çok düşünme bunları kafan rahat olsun muayeneye giderken yediklerine dikkat et yeter
  • eywallah. bende öyle yapmaya çalışıyorum. sitrese girmemeye dikkat etmek gerek. bugüne kadar hastalıklarımın hepsi sitresten oldu.
  • Karaciğerin sorun olur. Ancak hastanede indeks kontolü yok yani sorun olmaz.
  • off bu kötü oldu. umarım karaciğerimde bir problem yoktur. karaciğer kendini sürekli yeniliyen bir organ. sigara alkol falan filanda yok. umarım ileride sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefffidan -- 20 Temmuz 2014; 13:40:13 >
  • Karaciğer evet engel olur ama kolay kolay karaciğerde sorun çıkmaz. Senin yazını da okudum yokmuş bir sorun zaten. Millet neler yapıyor karaciğerden sorun çıkmıyor senin bu yaşta hiç çıkmaz merak etme
  • Karaciğerde yağlanma olabilir, bende de bir ara çıkmıştı alkol yüzünden. Sivilcelerde artış meydana geliyor. Dediğin gibi karaciğer yenilenen bir organ bunun için yapman gereken alkolden uzak durup yediklerine dikkat etmek çok fazla kırmızı et, yağlı yiyecek ve ekmek tüketmeyeceksin. Üzerine düzenli sporda yaparsan bir süre sonra azalma gösterir. Ben bu şekilde aştım bu olayı. Sen şimdiden karaciğerine bir baktır, kan tahlillerini yaptır. Ona göre bir yol izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 20 Temmuz 2014; 15:30:26 >
  • ilginiz için teşekkürler. yarın ilk işim tahlil yaptırıp karaciğere baktırıcam. yolumuzu aydınlatalım.
  • Beyler alt çenem üsttekinden 1 cm kadar önde acababir problem olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtimal vermiyorum. solunumunda dert yoksa sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.