Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • thl w9 bir yıldan fazla kullandım okadar hor kullanmama rağmen ekranını kırmama rağmen hala inatla çalışmaya devam etmekte enson kardeşime yolladım oda bi kaç kez vurmuş ekranı ekran kırıktan görünmüyor neredeyse ama ne dokunmatikte ne görüntüde bozulma yok şiddetle tavsiye ederim thl custom rom konusu iyiydir bol rom çıkar özellikle seçkin telefonlarda ben ara model almama rağmen bol rmu çıkıyorddu saygılar
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelecek telefon. Sabırsızlıkla incelemeni bekliyorum.
  • 23'ünden beri postnl+dhl arasında bekliyor. Bende merakla bekliyorum. Hatta teyzem'de almanya dan gelmek için telefonu bekliyor :D
  • THL 5000'im kuzene ulaştı. Almanya vergi filan almadı. Nasipse haftaya salı günü elimde olacak.
     THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü

• hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanman dileğiyle.... acilen bi inceleme bekliyorum bende almayı düşünüyorum. Bu arada ölü piksel falan çıktı mı test etti mi kuzen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazim777 -- 9 Ağustos 2014; 22:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazim777

hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanman dileğiyle.... acilen bi inceleme bekliyorum bende almayı düşünüyorum. Bu arada ölü piksel falan çıktı mı test etti mi kuzen

Ölü piksel testi istemedim. Açıkçası çıksa bile geri göndermeyi düşünmüyorum. 560 TL'ye gelen bir telefonu tekrar çin'e göndermek gibi bir stresin içine girmek istemiyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Orijinalden alıntı: Kazim777

hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanman dileğiyle.... acilen bi inceleme bekliyorum bende almayı düşünüyorum. Bu arada ölü piksel falan çıktı mı test etti mi kuzen

Ölü piksel testi istemedim. Açıkçası çıksa bile geri göndermeyi düşünmüyorum. 560 TL'ye gelen bir telefonu tekrar çin'e göndermek gibi bir stresin içine girmek istemiyorum. :)

O iş mümkün değil zaten gönderecen adam kabul edecek yenisi gelecek yine çıktı mı çıkacak mı onun stresi sonra çıkarsa bu sefer göndermemek daha mantıklı olacak
    sonra boşyere zaman kaybettiğine yanacan :D

• telefon biraz patlıcan dolmasınamı benziyor çok kaba geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

telefon biraz patlıcan dolmasınamı benziyor çok kaba geldi?

İhtiyaca göre değişir. Mesela ben 2 gün şarja takmam ve o büyüklüğü 5000 mAh olarak görürüm, sen hergün şarja takarsın aldığın telefonu bunu da dolmaya benzetirsin. İphone 5'de mesela bana salatalık gibi görünüyor. Sonuç olarak ihtiyaca göre telefonun şekilleri değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

telefon biraz patlıcan dolmasınamı benziyor çok kaba geldi?

Telefon o batarya ile isterse bana benzesin. Tek merak ettiğim bataryanın ne kadar dayandığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 10 Ağustos 2014; 16:33:19 >
  • ilk olarak hayırlı olsun. bu telefon uzun süredir rüyalarımı süslüyor. oyun delisi değilim ancak bataryayaı en çok zorlayan oyun olduğu için hem ekranı hemde bataryayaı güçlü bir oyun oynayarak test etmek en iyisi. uzun süre oyun oynatıyorsa ve bunu kasmadan yapabiliyorsa bence çok iyi hatta harika. ve kaç saatte şarj oluyor. önümüzdeki hafta bu forma geri dönersen sevinirim. şimdididen kolay gelsin. şimdiden çok heyecanlandım
  • Maalesef ki salı gunü gelecek olan telefon gece 3 de gelecegi ve benim o saatte hava alanına gitme şansım olmadıgı icin ay sonuna kaldı. Üzüldüm ama yapacak birsey yok. Sanırım o zamana kadar da baskası almış ve inceleme yapmış olur. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kötü bir haberim var. gümrük 75 eroya kadar sorun yok ama cep telefonuna kesinlikle musama göstermiyorlarmış. merak edenhttp://www.iktisatlilar.net/index.php?option=com_content&view=article&id=559:vergi&Itemid=1 adresinden bakabilir. bunun için yurt dışından bize bunu sağlayacak bir aracı lazım. aklınızda olan varsa lütfen paylaşsın
  • iki gün önce biradere sipariş verdik.ertesi gün hemen yola çıktı,hollanda uzerinden getirteceğiz.bende merak ettim gerçekten batarya ne kadar gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

iki gün önce biradere sipariş verdik.ertesi gün hemen yola çıktı,hollanda uzerinden getirteceğiz.bende merak ettim gerçekten batarya ne kadar gidecek

Hayırlı olsun. kaç TL oldu sana masrafı? Bana 560 TL oldu kayıtlı hollanda postası ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

iki gün önce biradere sipariş verdik.ertesi gün hemen yola çıktı,hollanda uzerinden getirteceğiz.bende merak ettim gerçekten batarya ne kadar gidecek

Hayırlı olsun. kaç TL oldu sana masrafı? Bana 560 TL oldu kayıtlı hollanda postası ile.

tesekkurler.tinydeal den aldik telefonu.570 lira tuttu.aslinda dahada ucuza gelecekti ama odemeyei paypalla yaptik.direk yapsak 540 lira civarina dusecekti.site extra 20 dolarlik indirim kuponu vermisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryasindan baska hic bir albenisi olmayan kalas bir cihaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: chekirghe

Bataryasindan baska hic bir albenisi olmayan kalas bir cihaz..

Kagit uzerinde kamerasi iyi, gercekte denemeden bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

@kadobjk

siz hangi siteden aldınız adresi direkt Türkiye mi verdiniz?

Aliexpress ten aldım.Adres Almanya tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

quote:

Orijinalden alıntı: chekirghe

Bataryasindan baska hic bir albenisi olmayan kalas bir cihaz..

Kagit uzerinde kamerasi iyi, gercekte denemeden bilemem

Sadece bataryasi icin niye bu riske girilir anlamis degilim sarj problemin varsa al bir romoss devam et bu cihazin bildigimiz fason cin mallarindan bir farki yok ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.