Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chekirghe

Sadece bataryasi icin niye bu riske girilir anlamis degilim sarj problemin varsa al bir romoss devam et bu cihazin bildigimiz fason cin mallarindan bir farki yok ki

benim gibi bazı kullanıcılar cebinde 5.5" bile büyük nasıl taşırız derken bir de romoss mu taşıyacağız ayriyeten ?
    buyrun size fason çin malı dediğiniz cihazın kanadalı bir iphone 5 kullanıcısından inceleme ve kullanım deneyimi
    http://forum.xda-developers.com/android/general/thl-5000-octacore-mtk6592t-root-recovery-t2835857/page3

bu arada kalaslık konusunda da bir deneyimimi paylaşmak isterim. ben Jiayu G3 aldığım dönemde arkadaşım da Samsung S3 almıştı. onun telefon haliyle daha inceydi. sizin tabirinizle Jiayu kalas gibi duruyordu S3 yanında. ancak aradan geçen 1 sene sonunda arkadaş dayanamayıp kendinden kapaklı yüksek kapasiteli batarya aldı. ve sonuçta şu anda onun telefonu benimkinin yanında kalas gibi duruyor. üstelik bataryalarımız hemen hemen aynı süre dayanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 14 Ağustos 2014; 14:48:18 >

• Benim cihazlari arkadasim azerbaycanda teslim aldi. Artik birisinin buraya gelmesini bekleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu cihazdan alicam aktif olarak internetin sürekli acil olsa ve nete gitsem 5 saat kadar günde 200 mesaj 2 günü cikarirmi cihaz yada aksama kadar yeterli bir günü cikarrirmi ogrenmk istiyorum.ortalama günde
    4-5 saat nete gidiyorum.
    200 SMS atiyorum
    1-2 saat kadarda müzik dinliyorum
    sizce 1-1.5 cikarirmi cihaz

• bu arada beni de eklerseniz sevinirim

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Bu incelemede eksik özellik olarak kamera gösterilmiş. Kotumu acaba kamerasi

• quote:

Orijinalden alıntı: resneli

Kötü olsa bile yazılımsal problemdir. Yani lens bildiğin SONY. Sony'nin bu konuda ne kadar profesyonel olduğunu biliyoruz. Ben demo fotoğraflara baktığımda hoşuma gitmişti. Ama tabi beklentinizin ne olduğuna bağlı herşey.
  • arkadaşlar bilen yokmu cevap alamadim 4-5 saat internete grrsem ortalama günde 200 mesaj ne kadar gün gider yada sadece mesajlasssam

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Kötü olsa bile yazılımsal problemdir. Yani lens bildiğin SONY. Sony'nin bu konuda ne kadar profesyonel olduğunu biliyoruz. Ben demo fotoğraflara baktığımda hoşuma gitmişti. Ama tabi beklentinizin ne olduğuna bağlı herşey.

Cihazi kontrol ettinizmi hocam sarj ve kamera konusunda nasil?? Ve dokunmatik hassasiyeti. Bende lenovo s860 vardi 4000 mpa yaklasik 3 saatte sarj oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ozen0707 -- 18 Ağustos 2014; 14:34:52 >
  • arkadaşlar mtk6592 telefonumun önündeki menü tuşlarının ışığı yanmıyor bilen varmı
  • arkadaşlar bende almak istiyorum, getirtebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antutu -- 18 Ağustos 2014; 14:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

quote:

quote:

Cihazi kontrol ettinizmi hocam sarj ve kamera konusunda nasil?? Ve dokunmatik hassasiyeti. Bende lenovo s860 vardi 4000 mpa yaklasik 3 saatte sarj oluyordu.

Ay sonu gibi elime ulaşacak. Henüz almanya'da uyuyor. Cihazda hızlı şarj özelliği mevcut. 1,5 A ile şarj oluyor. Muhtemelen hızlı olur.

• bu telefonu alternatif yollardan türkiyeye nasıl getirtebiliirz?
  • Forumda bul teli gördüm çok hoşuma gittiii

ben g4s aldım kendime normal yollarla inşallah gümrüğe takılmaz

abim rusyada şuan işçi olarak çalışıyor

aliexpress te fazla kargo parası verdik toplam maliyet 275 dolar dhl kargo

abim teli çok kurcalığında bataryası 5000 mah olduğunu görünce durumu izah ettim.Benim g4 22 gün oldu isviçrede uyuyor

5 gün kargo sürdü yarın thl 5000 abimin elinde olacak

benim tel dünyayı gezecek herhal bakalım abim teli kafama fırlatacak mııı ?

gumruk sorunu inşallah çıkmaz eğer çıkarsa teli yönledirip abime göndereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy84 -- 20 Ağustos 2014; 0:13:43 >
  • Nasıl yönlendireceksin ki? Sadece geldiği adrese iade oluyor sanırım. DHL ile aldıysan %100 takılır.
  • quote:

THL 5000'im kuzene ulaştı. Almanya vergi filan almadı. Nasipse haftaya salı günü elimde olacak.
     THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü

Ürün hakkında bir inceleme yazar mısınız bende almak istiyorum o batarya gerçekten 5000 mi ?

• Dün akşamdan beri tel 5000 ı kullanıyorum. Bence parasının tam değerinde bir telefon.

Galaxy s3 ayarında bir telefon fazlasını beklemeyin.
    Ekran çok güzel. Bende ölü piksel çıkmadı.
    Sadece bir slotu denedim. Başka simkartim yok.
    Android stok halde. Özelleştirme yok. Touchwiz ı özlemedin desem yalan olur.
    Şebeke üzerinden görüntülü arama var. Ona sevindim.
    İçinde 16 GB SD card ve otg Aparatı ve 2 adet kılıf hediyegeldi.
     THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 6 Eylül 2014; 13:29:50 >

• quote:

Dün akşamdan beri tel 5000 ı kullanıyorum. Bence parasının tam değerinde bir telefon.

Galaxy s3 ayarında bir telefon fazlasını beklemeyin.
    Ekran çok güzel. Bende ölü piksel çıkmadı.
    Sadece bir slotu denedim. Başka simkartim yok.
    Android stok halde. Özelleştirme yok. Touchwiz ı özlemedin desem yalan olur.
    Şebeke üzerinden görüntülü arama var. Ona sevindim.
    İçinde 16 GB SD card ve otg Aparatı ve 2 adet kılıf hediyegeldi.
     THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü

Touchwiz i özledim demenizden sonrasını okumadım :))

S3 ayarında nasıl oluyor onu çözemedim, ekranı full hd değil mi?
    8 çekirdek değil mi?

S3 ün rehberi 5 sn de açılıyor, touchwiz i kim tercih eder yahu?

5000 mah pilden haber ver asıl :)

• :) touchwiz de ulaşım kolaydı bazı Menülere.

8 çekirdek ama mesela swiftkey ile yazı yazarken milisaniye olarak arkadan geliyor gibi hissediyorum

Ekran Full HD ve hakkını veriyor. Sadece güneş altında deneme fırsatım olmadı çünkü hava bugün kapalı biraz.

Pil de sabah sarjdan çıkardım. 8 saat filan şarj ettim. Aslında kapalı olarak daha fazla etmem gerekirdi ama Dayanamadım.pilkonusundatecrubeler daha sonra gelecek :)

Telefonu çok sevdim. Rehber hızlı giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 6 Eylül 2014; 13:49:41 >
  • Bataryadan dolayı hayalimdeki telefondu. Ama s3 ayarinda bir telefonsa hic turkiyede satan aramayayim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.