Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu bataryası için aldık. O yüzden pek güncelleme beklemeyin derim. Firma ani bir kararla Ice cream'e geri döndürebilir yeni güncellemeyle Pil uzun gidiyor mu? Gidiyor. Gerisini boşverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ics den çok çektim neo telefonda. Telefona verilen güncelleme tam bir felaketti. Buna duacıyız.

• Lite ROM 2.0 deneyen var mı arkadaşlar? Ses konusunda Dolby düzenlemesi varmış galiba? Ses ve rom un olumlu, olumsuz yönlerini yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 5 Temmuz 2015; 10:18:18 >
  • Çince bilen birini bulsak da arattırsak.

Android 5 için mail atın beyler üşenmeyin. Ben attım.

http://en.thl.com.cn/Contact.aspx#
  • uzun zaman önce vazgeçmiştim aslında bu cihazdan ama ekran süresi 10 saati buluyor mu ?

kullanılmayacak kadar eksi yönü var mı ? sorunları kısaca nelerdir arkadaşlar ?

edit : önceki sayfada 6 saatlik bir ekran süresi var da 5000mah bataryaya göre az değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Temmuz 2015; 15:04:06 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ekran süre testi yapmadım fakat çok olumsuz tarafını görmedim. Sadece ses seviyesi hoparlör ve kulaklık için kısık. Müzik dinlemeyi seviyorsanız telefondan memnun kalmayacağınız kesin. Dış ses de kısık ve mono. Kameraları bence f/p olarak gayet iyi. Hd video oynattım telefon üstünden gayet iyi oynatıyor. Arkaşımın sony z3 4k videosunu açtı fakat çok düşük hızda ilerliyor. Onun dışında destek olarak firma çok kötü. Bence biraz daha ekleyip farklı markalara yönelin derim.

• teşekkürler hocam.
    innos d6000 satış listelerinde görünmeye başlamış. d6000m çıkarsa onu alırım herhalde.
    tekrar vazgeçmiş olduk thl den. ilk kullandığım doğrudan çinden sipariş telefon THL idi ve gayet güzeldi. ama kalitesi iyiye gitmedi sanırım. w8s almıştık arkadaşa halen kullanıyor ve memnun.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Benim attığım maillerin tekine cevap geldi. O da 5 saniyede, attığım karşı mail kullanılmadığından hata mesajı geldi. =)) Tek ve en hızlı cevap maili atmış olmalılar.

• Arkadaşlar en sonunda boşluk bulup farklı rom a geçmeye karar verdim. Ultimate V3 kurmaya karar verdim. Bunu kullanan arkadaşlar varsa, ve de şu an yazdığımı okudularsa cevaplarsa sevinirim. Hafıza kartını formatlıyorum. Bu rom sizce iyi mi? Hataları çok mu? Ya da önerir misiniz? Bu arada kurduktan sonra imei için yaptığım işlemler değişiyor mu? Yoksa imei ler kalacak mı? Teşekkürler.
  • İmei maiu meta ile atildiysa yeni romda silinmez
  • O an yükledim. Dediğiniz gibi silinmemiş. Pek uğraşmadığımdan rom lar ile emin olamadım birden. Ultimate v3 rom bayağı zenginmiş. Özellikle tam istediğim üzere ses de bira daha iyileşme var. CPU seçenekleri filan çok zengin. Sinyal çekme konusunda başlarda biraz sıkıntı oldu. Rom ile alakalı mı, yoksa o an hat mı sorunluydu tam bilmiyorum. Sorun devam ederse bir patch dosyası var, onu kuracağım. Go launcher ile de hoş oldu fakat bazen çökmeler oluyor.
  • Ultimate v3 kullanan arkadaşlar var mı? Telefonda bazen şebeke sinyali gidiyor. Bir kişi beni aradığını ve ulaşamadığını söyledi. Rom sayfasında patch dosyası var. Onu kurdum, şu an normal gibi. Birisi yine derse ulaşamadım sorun gitmemiş demektir. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    v3 kullanıyorum uzun süredir hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta v2 de böyle bir sorun yaşadım ama v3 de denk gelmedi henüz.
  • İmei maiu meta ile ATIYORUM FAKAT HER ROM ATIŞIMDA VEYA HARD ESETTE İMEİ SİLİNİYOR BİR TÜRLÜ BİR ANLAM VEREMEDİM. HERKES SİLİNMİYOR DİYOR. BEN NEREDE HATA YAPIYOM. İMEİ ATILIYOR AMA FABRİKA RESETTE VEYA ROM ATIMINDA UÇUYOR
  • Acaba normal camıyla kullanan var mı aranızda, çok çabuk çiziliyor mu?
    Ekran koruyucu mahvoldu da, çıkarıcam muhtemelen ama acıyorum çizilirse falan diye de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki daha ilk ekran filmi üzerinde duran. Fakat akıllı kapağı kullanıyorum. O kapakla kullanacağımı hiç sanmazdım. Fakat hoşuma gitti. Bir kaç defa sert düşüş yaşadı zemine, biraz da o kurtardı. Yedek filmi takma zamanı geldi fakat. O da eskiyince temperli cam alıp silikona geçerim belki. Her ne kadar glass 3 deseler de ben güvenemiyorum. Hele bir de milleti çatlak cam ile kullanırken görünce.

• muharrem1981 M kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda ben yaptım rom işlemini, bir sorun yaşamadım imei konusunda. Sizdeki niye değişiyor acaba¿

• TekniKerim kullanıcısına yanıt
    V3 romda modem patch dosyasını kurdum. Kurduktan sonra da sinyalde sorun veriyor. Wifi bazen kötü ağ bağlantısı deyip sayfayı güç yüklüyor. Özellikle dün şebeke bayağı bir koptu. Kartı sim 2 ye taktım. Bakalım neler olacak.

bulunduğunuz bölgede sinyal durumu naısl hocam?
    işte onu anlamış değilim herhangi bir rom atmak istesem fabrika resette direkt null oluyor her zaman..
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.