Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şehir içindeyim. Pttcel avea altyapısı var. Tamam çok iyi değil fakat çekmeyecek kadar da olmaması lazım. Bayramın ilk günü aşırı yüklenme mi vardı acaba? Şu an 3g de 2 çizgi şebeke, şu an 3g yi kapattım, full çekiyor. 2. Sim kart bölümünde şu an hat. Bakalım burada da çekmeme sorunları olursa aynı rom u tekrar yükleyeyim baştan. Yine düzelmezse rom değiştiririm artık.

2G'de de bazen 2-3 çizgi arasında gidiyor. Çekmediğini bekleyip görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Temmuz 2015; 18:55:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen 7 aydır yaklaşık bu telefonu kullanıyorum ve o süreçte tüm hatlarda en az 2 ay kullandım ama hiç bir zaman etrafımfaki aynı hatların çekme derecesinden düşük bir seviyeye düşmedim, muhtemelen sıkıntı sizden malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zubeyrtasci Z kullanıcısına yanıt
    Şu an turkcell hat taktım 2. kart yuvasına. Full çekiyor ikisinde de. Pttcell 3g modunda 1 çizgi eksik, tersi durumda ise 2 si de full. Ne oluyor ben de anlamış değilim. = ))
  • Whatsapp a fotoğraf çektikten sonra hafiften bulanık oluyor. Bu durumu yaşayanlar var mı? Fotoğrafı netledikten sonra çekme tuşuna basınca bulanık olarak kaydediyor. Yani net olmamış gibi. Çekmeden önce odaklasam da durum aynı.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    O watsabın fotoğraf gönderme mb sınırından dolayı. Normal fotoğraf gönderirken de kapladığı yeri daraltmak için çözünürlüğünü düşürür

• Hocam onu biliyorum da, bu kaliteden farklı gibi. Yani odaklanma da sorun var gibi. Diğer telefonlarda bu bulanıklık yok. Fakat yine de bakayım.

• THL çok ilginç bir firma THL5000 gibi bir model dururken gidip THL6S e 5.0 güncellemesi çıkarmış.
  • hunter_06 kullanıcısına yanıt
    4000 e bişey varmı

• Bu ikinci hat yuvasını ilk kez kullandım micro simle

Lakin bir türlü görmedi ikinci simi

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

THL çok ilginç bir firma THL5000 gibi bir model dururken gidip THL6S e 5.0 güncellemesi çıkarmış.

En azından hala öyle bir firma olduğunu öğrenmiş olduk 😀

Çıkan sürüm official mi ve ne zaman çıktı acaba? Belki port eden olur. Ayrıca 5000 için de hala umut var demektir sanırım.

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Needromda official olarak etiketlenmiş.http://www.needrom.com/download/official-android-5-0/
  • hunter_06 kullanıcısına yanıt
    aslında t6s ile 4000 ün özellikleri kağıt üstünde aynı bu rom thl 4000 e de olur belki denemek lazım...

• 5.0 için #diren 5000
  • THL 5000 için özelden twrp soranlar ve rom yükleyemeyenler var. Altta twrp ve mediatekkim isimli kapalı sitenin anlatımını rar olarak ekledim. İşine yarayanlar olabilir.

http://s2.dosya.tc/server2/4b1cg4/thl5000twrp.rar.html
  • Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki biz THL Kullanıcıları olarak güncelleme özürlü bir firmaya denk gelmiş olduk. Şu son çıkan Android MMS açığı için Google firmalar ile birlikte çalışıp yama desteği verecekmiş. Peki bizim THL ile bu işler nasıl olacak? Firmanın official Facebook ve twitter hesapları terk edilmiş kasaba modunda. Mail adresleri ise ulaşılmaz durumda. Yani biz ömür boyu bu açıkla yaşamak zorunda mı kalacağız?

THL yaşıyorsan ses ver kardeş :D
  • Çinli bir telefon alıp da güncellemeleri tam olarka alan biri var mı daha doğrusu çinli böyle bi firma var mı? Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. Şimdi geleleim cihazın artı ve eksilerine bana sorarsanız MTK6592 kullanması en büyük eksisi malum 4g de yok normalden de biraz uzun üstüne şimdiye kadar 4 tane sattım 2 sinin hoparlörü cızırtı yapmaya başladı. BAtaryaya gelince MTK6592 yüzünden gerçek performansını alamıyoruz kamerası da ağım şağım değil fiyatı ise çok yüksek ben bu teli alacağınıza farklı marka ve modellere yönelmenizi tavs,ye ederim. amaç batarya ise VKWORLD 6050 var (6050ma bataryalı) ya da bluboo X550 var (5500ma) bataryalı hem onlar 4g destekli teller ama dediim gibi desteği unutun en kralı yeni rom atın düzelir diyor :)
  • gördüğünüz tüm telefonlar çin üretimi hatta işi bilen kullanıcılar xiaomi- zopo-zte-jiayu-meizu-thl gibi markaları tercih eder... bizler ne verirlerse onu tüketen bir halk olduğumuz için samsung-apple-sony v.b. dışında ki markaları telefon olarak dahiş kanul etmiyoruz..

xiaomi ceo ları arasında android in yaratıcılarından olan hugo wara ninda bulunduğu bir teknoloji devidir mi serisi telefonları dışında mitablet ve mi action kameraları ve muhteşem ötesi oled tv leri ile ünlüdür..(bang &olufsen e tv üretir)

xiaomi özellikle üst seviye gsm ürünlerine haftalık güncelleme gönderen bir firmadır

2 adet telefon kullanıyorum birisi thl 5000 (miui v6 dan sonra muhtesem oldu ) diğeri mi4 gören telefoncular adam gibi bir telefon al diyor... at gözlüklerinin rayban üretimini takıyorlar o derece :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 30 Temmuz 2015; 19:11:54 >
  • Arkadaşlar thl 5000 in komple kasası lazım bana. Nerden bulabilirim.

• Ultimate v3 cihazda şebeke ve wifi çekmeme sorunlarına neden oldu. İlk yüklediğimde vardı zaten, üstüne modem yaması kurdum fakat sorunlar devam etti. Benim telefon ile alakalı olabilir. Şu an lite 2.1 kuracağım. Deneyen arkadaşlar var mı? Romda sorun vs. var mı? Hafıza kartına formattan sonra kuruyorum acil yazarsanız sevinirim. yoksa MIUI by MiuiPro.ru mu yükleyeyim? tşk.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.