Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enes Mf

şuan romu kurdum ama gapp ları yüklemedim ama telefon android 5.1.1 oldu. unofficial rom ama dediğim gibi heniz tam kurcalamadım gapplardan sonra belli olur hızı performansı

Denediniz mi rom u? Yukarıda yazdığım sorunlardan orijinal rom a döndüm deneme amaçlı. Batarya yine 2 gün gidiyor. Hat kopmaları az da olsa devam ediyor. Sanırım pttcell ile alakalı. Şu ana kadar 2 rom denedim. Lite 2.1 ve Ultimate v3. Miui denemeye gerek var mı? Ses düzelmesinden dolayı Ultimate v3 ya da lite yüklemeyi düşünüyorum tekrardan. Miui de ses düzenlemesi var mı Dolby tarzında? Ne önerirsiniz?
  • Bir kaç aydır yaşadığım hat kopması, wifi ve şebeke interneti üzerinde sayfa yüklememe, kötü ağ bağlantısı gibi sorunları aşağıdaki adrese yazdım. Sağ olsun arkadaş bir çözüm yöntemi önerdi ve şimdilik işe yaradı gibi. Bu hataları alanlar varsa siz de bakın derim.

http://akilli.be/forum/konu-wifi-sebeke-internetinde-ve-sebekede-sorunlar?pid=12806#pid12806
  • evet arkadaşlar vibe 2.0 romu kullanıyorum uzun süredir şimdi biraz değineyim kendisine.

İlk olarak şarj konusunda sanırım diğerlerine göre daha iyiydi kullanım süresi daha uzundu ve en sevdiğim özelliği üstün performans kipi gibi bir şey var bu romda. o moda geçtiğinizde telefonu çooook uzun süre kullanabiliyosunuz yani yüzde 10 da iken bile saatlerce kullanabiliyosunuz sanırım android sistemini komple devre dışı bırakıp sadece mesaj ve arama modunu aktif bırakıyo güzel bi uygulama ve çok hoşuma gitti.

hat veya şebeke sıkıntısı çekmedim diğer romlarda da çekmediğim gibi.

ve ekran videosu alma özelliği var yani telefonu kullanırken aynı zamanda yaptıklarını video olarak kaydedebiliyosun.

bunların dışında kamerasında gif çekebilme vs gb geliştirmeler var bu da çok hoşuma giden özelliklerinden biri oldu. hem fotoğraf karelerinin birleşiminden gif yapabiliyo hemde sadece bir tek fotoğraf üzerinde parmağınızla oynama yaparak hareketli gif gibi bir şey yapmanıza olanak tanıyo bu güzel bi uygulama.

ve ram konusunda sanırım sistem dosyalarından kaynaklı olacak ki baya bir boşluk var. yani bütün uygulamalarımı yükledikten sonra çalışan uygulamalar kısmında 900 mb boş ram boyutunu geçemeyen telefon bu romla neredeyse 1200 mb ram boşluğu bıraktı bana tabi ki bütün uygulamaları yüklememe rağmen.

eksiği ise sanırım arayüzünü hiç beğenmedim ama bu kişisel bir tercih belki siz beğenirsiniz ben everything me adında bir launcher uygulaması kullanıyorum şık ve güzel oldu bununla birlikte telefon. ama yine bunun yanında nova launcheri da kullandım bir müddet o da çok güzel ve sadeydi, o da kullanılabilir.

Arkadaşlar rom genel olarak çok güzel ben çok beğendim şarj konusu vs güzel. bi de şunu farkettim bunda sürekli ekran parlaklığı yüzde 100 hiç düşürmüyorum ona rağmen şarjı çok iyi gidiyo hele ki üstün pil modu çok büyük bi nimet kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

ha bu arada şimdi bunları yazarken, neden arkadaşlar için detaylı bir şekilde telefonun nimetinden yararlanarak ekran videosu çekmiyorum ki diye düşündüm. birazdan ya da yarın sabah sizin için çekip atacağım. herkese iyi geceler.

bu da rom linki

• İşte bu ultra güç tasarruf modunu önceden de sormuştum, duyan çıkmamıştı, bu rom'da olması çok cazip geldi. En kısa zamanda yükleyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Mf E kullanıcısına yanıt
    Batarya süresini gün olarak veya saat olarak yazabilir misiniz? Ben şu an lite 2 rom da 2 günü çıkartıyorum, az oyunlu ortalama kullanımla. Orijinal rom bırakmadan önce 3-4 güne çıkyordu rahat. Orijinal rom yükledim bir ara hat kopmasından dolayı fakat yine az gitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Batarya süresini gün olarak veya saat olarak yazabilir misiniz? Ben şu an lite 2 rom da 2 günü çıkartıyorum, az oyunlu ortalama kullanımla. Orijinal rom bırakmadan önce 3-4 güne çıkyordu rahat. Orijinal rom yükledim bir ara hat kopmasından dolayı fakat yine az gitmişti.

valla ben gün olarak hiç hesaplamadım ama yüzde 70 şarj edip 2 gün kullandım telefonu. yüzde 100 dolduramadan söküyorum şarjdan sürekli o da dediğim gibi 2 günü rahat buluyo. ama şunu da söyleyeyim şarj problemleri bizzat bataryanın kendisinden de kaynaklı olabilir. sonuçta kullandıkça yıpranan ve miadını dolduran bir aygıt kendisi
    Telefonu ne zaman aldınız? Benim 7 ay olmuş. Batarya performansı rom değiştirene kadar iyiydi. Orijinal rom dan çıktıktan sonra 2 güne indi. Hatta çok kasarsam bir günde şarj ettiğim oluyor.
  • Telefon rehberini açınca bazen gereksiz bekleme yapıyor. Bir kişi için isme bastığımda telefon bilgilerini bazen 10-15 saniyede gösteriyor. Senkronizasyonu kapattım fakat bazen sapıtıyor bu şekilde. Bazende telefon rehberindeki kayıtlı kişi arasa da, sadece telefon numarası görünüyor. Telefon ile görüştükten sonra bakınca isminin orada olduğunu görüyorum. Bu rom u daha önce de kullandım fakat böyle bir sorun yoktu. Önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
    Kurulum yaptım. Sonda Failed yazdı. ( Kırmızı olarak, E Error executing updater binary in zip, "/sdcard/vibeui_v2.0_1516_7.25.1_dev_thl_5000_1.zip" Yani rom kurulamadı. Tekrar wipe işlemleri yaptım. Bu sefer ilaveten telefon hafızasını da sildim. Tekrar kurulmadı. Şu an dosyayı bozuk olma ihtimaline karşı yeniden indireceğim. Bir fikriniz var mı?
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    hocam VIBE romu için için ilk önce bu romu kurun ==>http://www.needrom.com/download/thl-5000-vibeui-2-0-final/

sonra da bunu ==>http://www.needrom.com/download/vibeui-2-0-2/
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Cevap gelmeyince ve bu şekilde kurulum tahmin edemediğimden miui kurmaya karar verdim ve sitesinden son sürümü indirdim ve kurdum. Şu an bunu deneyeceğim. Eğer hoşuma gitmezse dediğiniz gibi yükleyeyim.
  • Arkadaşlar sp flash tool kullanarak rom atmam gerekiyor ancak telefon kapalıyken usb kablosunu takınca kendilğinden şarja geçiyor. Bilgisayarda da aygıt yöneticisinde preloader anlık olarak görünüp tekrar kayboluyor. Aygıt çıkarılmış filan diyor, Çözümle ilgili yardım edecek olana baya dua edecem. 3 gündür iki farklı bilgisayarda uğraşıyorum.
  • http://akilli.be/forum/
    Buraya yazın bir de bizim telefon bölümüne. Burada pek cevap gelmiyor. Ben de sürücü yüklemede sorun yaşıyorum.

• arkadaşlar cihaza ihtiyacı olan varsa satıyorum sıfır siyah renk
  • Temper cam alan var mı? Yaklaşık bir ay öncehttp://tr.aliexpress.com/item/THL-5000-5-0-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Protective-Film-Explosion-proof-Scratch-proof/32429519929.html adresten sipariş verdim. Gelen ürün telefona uymadı. Yanlardan biraz kısa ve boy olarak da uzun çıktı. O sinir ile düzeltmeye çalıştım çeşitle aletlerle. En son yan keski ile girdim. Buz gibi kırıldı gitti. Güya matkapla girince kırılmıyor diyorlar. Demir ile vurunca buz gibi kırılıyor. Parçalarını bulabilirsem fotoğrafta ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 21 Ekim 2015; 0:36:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Temper cam alan var mı? Yaklaşık bir ay öncehttp://tr.aliexpress.com/item/THL-5000-5-0-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-Protective-Film-Explosion-proof-Scratch-proof/32429519929.html adresten sipariş verdim. Gelen ürün telefona uymadı. Yanlardan biraz kısa ve boy olarak da uzun çıktı. O sinir ile düzeltmeye çalıştım çeşitle aletlerle. En son yan keski ile girdim. Buz gibi kırıldı gitti. Güya matkapla girince kırılmıyor diyorlar. Demir ile vurunca buz gibi kırılıyor. Parçalarını bulabilirsem fotoğrafta ekleyeyim.

Süper indirim yakalamışsın ama 21 cent düşmüş.

Thl'deki sessizlik hayra alamet değil. Lolipou atlayıp direk maraş dondurması sürümünü verecekler galiba.

• Telefon yazılımsal olarak sıkıntısız sayılır ama insan yine de son sürüm istiyor işte.

• bulutsuzluk B kullanıcısına yanıt
    Parasından ziyade sorun çıkmasın diye araştırmıştım. En ucuzları vardı fakat ara fiyat tercih ettim. Demek ki en alt fiyattan almak daha hayırlıymış. =) Üstünde kendi gönderdikleri ince film vardı. Ondan da olduk. xd Tempersiz ve filmsiz kullanacağım. Sadece telefon camı olarak kullanan var mı? Sorun çıkartır mı? Gorilla ekran var fakat bu çinlilere de güven olmuyor işte.
    Bu arada miui rom kullanıyorum. Telefona çok yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 21 Ekim 2015; 8:51:43 >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    tlh 5000 bende var yaklaşık 2 yıldan beri kullanıyorum. 8 aydır klıfsız ve filimsiz kullanıyorum . bazen cebimde arabanın veya evin ahatarı oluyor farketmeden ikisini bir cebime koyuyorum ama daha kılcal çizik bile oluşmadı bende çok şaşırdım :-)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.