Şimdi Ara

THL 5000 Kullanıcıları ve Almayı Planlayanlar Kulubü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.010
Cevap
18
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum telefon değil de android alakalı aslında ama net bir açıklama bulamadığım için buraya sormak istedim.

Telefonda şu an 170 mb alan var mesela, ama 10 mb bile olsa, hiç bir programı yükleyemiyorum. 32 gb sd aldım sorunu çözmek için, programları güyya sd karta taşıdım, ama hiç bir şey etki etmedi. Anladığım kadarıyla her programı sistem-uygulama dosyaları gibi ikiye ayırıp sadece bir kısmını sd'ye atıyor ama boş alan bırakmadığı için sistemde ben de yükleme yapamıyorum, bunu nasıl aşabilirim? sd kartı telefon hafızası gibi gösterme yöntemi gibi bir şey var galiba ama onu da net bulamadım, en azından bir fikir verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubeyrtasci

Arkadaşlar benim sorunum telefon değil de android alakalı aslında ama net bir açıklama bulamadığım için buraya sormak istedim.

Telefonda şu an 170 mb alan var mesela, ama 10 mb bile olsa, hiç bir programı yükleyemiyorum. 32 gb sd aldım sorunu çözmek için, programları güyya sd karta taşıdım, ama hiç bir şey etki etmedi. Anladığım kadarıyla her programı sistem-uygulama dosyaları gibi ikiye ayırıp sadece bir kısmını sd'ye atıyor ama boş alan bırakmadığı için sistemde ben de yükleme yapamıyorum, bunu nasıl aşabilirim? sd kartı telefon hafızası gibi gösterme yöntemi gibi bir şey var galiba ama onu da net bulamadım, en azından bir fikir verirseniz sevinirim.

Asıl hafıza için 400 mb uygulama hafızasından daha az olursa uygulama yüklenmiyor. Özelikle facebook ve Chrome uygulama on bellek dosyalarını temizlersen oldukça fazla yer açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bende kullandim p780 onun şarkıda iyiydi sırf İngilizce diye satmistim amaozan. Bu ekran suresi olayını bilmiyordum 3 g ilemi 12 saat aldiniz
  • Arkadaşlar merhaba.

Cihaza root yapmadım. Sadece maui meta ile imei tamiri yaptım. Buna rağmen yapı kredi cüzdan ve garanti bankası cep şubesi telefon root ludur diyor. Hadi garanti kullanıma izin veriyor ama yapı kredi cep cüzdan uygulaması kesinlikle bu uygulmaya orjinal olmayan işletim sistemli telefon ile açamazsınız diyor. Wipe reset yaptım ama işe yaramadı. Bu konuda fikri olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pupillaris

Arkadaşlar ben telefonu rootsuz ve son güncelleme olan V1.1.2 versiyonda kullanıyorum.

Telefon rehberini her zaman gmail hesabımdan senkronizasyon ile kullandım. Rehberimde yaklaşık 7500 (yedibinbeşyüz) kişi var.

Yaklaşık 2-3 aydır rehber problemi yaşıyordum. Rehberi açtığımda kişilerin yüklenmesi çoğu zaman dakikalar alıyordu. Birisi aradığında sadece numara görünüyor ama arayanın kayıtlı ismi görünmüyordu. Ayrıca arama kaydına bakmak istediğimde de çok geç yükleniyordu.

Bu durum çok canımı sıktı ve bugün "True Phone Dialer & Contacts" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free adında bir uygulama yükledim ve telefonun kendi rehberini (kişileri) "devre dışı" bıraktım. (Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - Kişiler)

Bu şekilde yapınca tüm problemlerim düzeldi. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar deneyebilir.

Ama dikkat edin bu bahsettiğim programı kullanırken telefonun kendi "ÇEVİRİCİ" sini devre dışı BIRAKMAYIN, aksi halde gelen aramaları cevaplayamazsınız, ama REHBERİ (Kişileri) devre dışı bırakın, yoksa çakışma olur ve kasma problemi devam eder.

Bu program adından da anlaşıldığı gibi "rehber" ve " giden aramalar" için kullanılıyor, "gelen aramalara" cevap veremiyor, o nedenle telefonun kendi çeviricisi devre dışı bırakılmamalı.

Arkadaşlar yüklediğim rehber uygulaması da yukarıda bahsettiğim sorunu çözmedi. Ama sorunu çözen bir yöntem buldum.
    Telefondaki uygulamalardan "Kişi Deposu"ndaki verileri temizledim, problem ortadan kalktı. Artık rehber hızlıca yükleniyor ve birisi aradığında hemen ismi görünüyor.
    Yapmanız gerekenler; önce rehberinizi yedekleyin, sonra da sırasıyla Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - Kişi Deposu - Verileri temizle tuşlarına basın.

• Arkadaşlar thl 5000 orjinal stock romu yükledimhttp://www.thlmobilestore.com/news/thl-5000-official-android-4-4-2-rom/
    Fakat dokunmatik çalışmadı üreticinin yayınladığı rom değilmi bu neden hata veriyor

• jackall54 J kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olmadığına emin misiniz¿ Başka romda çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Donanımsal olmadığına emin misiniz¿ Başka romda çalışıyor mu?

Evet çalışıyor şuan başka rom kullaniyom ama orjinali denemek kullanmak istedim. Bu orjinal romu hem flash tool ile hemde twrp den yükledim ikiside aynı dokunmatik sıfır

Need rom dakini denediniz mi?
    http://www.needrom.com/category/thl/thl-5000/

Ya da çözüm bulamazsanız alttakine sorun isterseniz.
    http://akilli.be/forum/forums/thl-5000.53/

Ben şu an Miui rom kullanıyorum. Telefona yakışıyor ve gayet iyi bence.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Twrp guncellerken ımei gitti. Flash tool ile orjinal rom yüklemek zorunda kaldım ama dokunmatik çalışmadı çok ilginç.. Orjinal rom da böyle bi sıkıntı nasıl olur ona anlam veremedim. Şimdi literom 2.1 var kullanıyorum

Ben orijinal rom değiştirdikten sonra çok sorun yaşadım. Çekme problemi, wifi kopmalar, kişi listesi sorunu, batarya performans düşüklüğü gibi. Tekrar orijinal rom a döndüm fakat sorunlarım çözülmedi. Üstte paylaştığım ikinci adresteki forumda arkadaşlar yardımcı oldu ve miui kurdum. Şu an sorunlar azaldı. Bence fazla uğraşmayın telefonla. Fazla bırgalamaya gelmiyor. Imeim hiç sıfırlanmadı. Maui Meta ile yaptıktan sonra hiç uğraşmadım bir daha. Bankacılık işlemi için istiyorsunuz galiba orijinal? Eğer çok gerekli değilse miui rom öneririm. Kamera modu dışında gayet iyi. Kamera modunu geliştirmeleri lazım bence.
    Orjinal rom daha iyidir mantığınla çıktım yola ama hazin oldu
    Thl neden rom üretmiyor anlamak mümkün değil. Marsmelow çıktı hala lolipopdan haber yok. Pamuk şekeri çıkarsa onu bekliyo sanırım senin romun linkini verirmisin

• Ve bu arada orjinal rom da ne eksik ki ekran dokunmatigi devre dışı kalıyor. Başka rom da böyle bişi yok. Bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi?

http://miuipro.ru/rommgr/device_view/306

En son 5.12.17 sürümü var. Ben ingilizce kullanıyorum. Türkçe de var fakat galeride bir sorun vardı. Ekstradan bir galeri yükleyince iyi oluyordu. İlk kurulum aşamasında da ingilizce kurarsanız iyi olur. Türkçe kurulumda da ufak sorun vardı. Fakat bu 2-3 önceki güncellemelerde vardı. Şu an belki gitmiştir sorunlar. Fakat ingilizce kurulum yapın derim. Orijinal sürümü ben needrom dan indirmiştim. Sorun vermemişti bende. Belki indirdiğiniz sitedekinde sorun olabilir.

• İphone kulaklık demiyen var mı acep? Ben taktığımda kulaklık iyi fakat mikrofon sürekli karşı tarafa dııııın gibi bir ses gönderiyor tabi başka telefonlarda sağlam mikrofon. Deneyimi olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zubeyrtasci Z kullanıcısına yanıt
    Bana kulaklık denk gelmedi fakat bir senedir piston 3 kullanıyorum. Telefonun sesi hem iç, hem dış olarak kötü olduğundan rom değişikliğine gitmek de gerekiyor. Bir kaç farklı kulaklıkta, dediğiniz gibi sorun yaşamadım. Fakat bence bu telefona pistonlar dışında kulaklığa gerek yok.

Bu pistonları görmemiştim ama bir daha kulaklık olarak deneyeceğim, cazip gözüküyor baya. Aldığım 1.5 yıl oluyor yaklaşık, hiç rom yüklemedim açıkçası ve durumdan memnunum, belki ilerde deniyebilirim. Ama etrafınızda varsa iphone kulaklığı olan, bi mikrofonunu denerseniz çalışıyor mu diye çok sevinirim:)
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104285961&p=13

Bu konudan alıntı:

"Piston 3ü g3 ün kulaklığıyla ya da iphone 6+ ın kulaklığıyla kıyaslayabilecek olan var mı?

6s kullanıyorum. Piston 3 kulaklıklarım var. İphone kulaklığını bir kere deneyip kutusuna koydum. Bana göre kıyaslanacak kulaklık değil. Zaten apple kulaklığı tüm sesi dışarı veriyor. Adamı rezil eder."

• Arkadaslar bende thl 5000 var ama 4.5g desteklemiyor galiba. Bilgisi olan var mi?
  • cihanka kullanıcısına yanıt
    4g yok. Zaten telefonun 3g performansı da iyi değil.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.