Şimdi Ara

!!!!!Thl w8+ dahili hafıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 gb hafıza kartım var bunu nasıl telefon hafızasına aktarabilirim. Şimdiden teşekkürler.

• nasıl yani... aktarmak derken ?

iki hafızayı birleştirmek mi istiyorsun ?
    hafıza kartındakileri telefon hafızasına atmak mı istiyorsun ?
  • Hayir hocam mesela hafiza kartindan 4gb alip telefon hafizasina eklemek istiyorum. İnt de gordum ama samsung benzeri cihazlar icin tel hafizasini arttirmak istiyorum. Suan 5 gb hafiza ben onu arttirmak istiyorum.Bu arada ilginiz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o şekilde ekleme yapılmıyor bildiğim kadarıyla.

ramdisk gibi, aynı mantıkla yapılabilir belki ama gereksiz diye düşünüyorum. hafıza kartının hafızası ayrı kalsın ki istediğin zaman söküp takabilesin.

telefon hafızası doluyorsa videoları hafıza kartına atabilirsin varsa. ya da büyük oyunları hafıza kartına kurabilirsin. bu şekilde telefon hafızasını boşaltırsın.

bunları zaten biliyorum diyorsan... ben ekleme dediğin olayı bilmiyorum ama gereksiz gibi geldi bana.
  • Oyunları hafızaya kuramıyorum. Kendiliginden tel hafizasina kuruluyor. Birde benim telin rami 1 gb ama hic 300 mb dan fazla bos ram sagliyamiyorum.Tel rootlu. @MaDMaxiBo

• şu an elimde android tel olmadığı için tam tarif edemiyorum ama depolama ayarlarında hafıza seçme vardı. oradan hafıza kartı ya da SD Kart seçilince kurulan oyun ve programların çoğunu hafıza kartına kuruyordu. yani root lu olmasa bile.

ram konusunda ise bende de 1gb ramli thl w100 vardı ve genelde kullanılan ram 300-400mb arasındaydı. root lu değildi. standart rom kullanıyordum.
    ama kurulu facebook-twitter-skype-picasa-instagram gibi hiç program yoktu bende. o tür programlar sürekli açık olduğu için ramde yer kaplıyor.
    arada bir orta tuşa basılı tutup çalışan programları siliyordum. sağa sola çekince veya One Key Clean yazısına tıklayarak rami boşaltıyordum.
  • Thl w8+ da asung gibi otomatik ram bosaltma var mi hocam mesela samsungda hafizayi sil gibi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thl w100 de vardı hocam. orta tuşa uzun basılı tutunca sağda açık programlar sol tarafta da One Key Clean diye bir buton çıkıyordu dokunmatik ekranda. ona tıklayınca rami boşaltıyor işte.

ama thl w8s de yok o One Key Clean olayı. w8+ da da olmayabilir.

yoksa bile orta tuşa basınca uygulama geçmişi çıkıyor. sağa ya da sola doğru parmağını kaydırınca o uygulamaların üzerinden, ramden siliyor onları. bilgisayardaki görev yönetici gibi yani. görevi sonlandırmak için ekranın sağına soluna sürüklemek gerekiyor. ama üzerinde basılı tutmadan parmağını, doğrudan ekranın sağından soluna kadar bir çizgi çiziyorsun parmağınla, hangi uygulamanın üzerinden geçersen onu sonlandırıyor.
  • Teaekkurle hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.