Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksuueo

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat31

Özkan nereden aldınız tlf link var mı

merhaba

ben bu satıcıdan aldım henüz gelmedi kargoda şuan

http://www.aliexpress.com/item/HK-SG-Post-Free-Shipping-ThL-W8-MTK6589-Quad-Core-1920X1080-IPS-16GB-Android-4-2/905394912.html

stock da yok çünki telefon özkan boşa bekliyorsun 2 haftadır getiremediler :S

kardeş benim telefonu satıcı gönderdi takip noda verdi şuan telefon yolda bakalım nasip

• arkadaşlar benim pc windows 8 64 bit ve driverları yükleyemiyorum doğal olarak cwm yükleyemiyorum ne yapmam gerel yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

http://www.aliexpress.com/item/HK-SG-Post-Free-Shipping-ThL-W8-MTK6589-Quad-Core-1920X1080-IPS-16GB-Android-4-2/905394912.html

kardeş benim telefonu satıcı gönderdi takip noda verdi şuan telefon yolda bakalım nasip

hadı hayırlısı stocklara geldi demek ki cihaz kaçgün oldu çıkış yapılalı..?

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var siparişimin üzerine aliexpressten mail aldım şöyle yazıyor:

"Your Order No. 60023712951407 has been closed

Dear adem goren,
    Thank you for shopping on AliExpress ! Unfortunately, your payment could not be verified and Order No. 60023712951407 has been closed for security reasons. If you need further clarification or assistance, you may sign in to your order page and submit a claim for this order.
    Meanwhile, please be ****ed that the fund for this order has not been deducted by AliExpress. However, some banks would hold this payment in this situation. Usually the bank will reserve the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder.

Sincerely,
    AliExpress.com
    2013.08.16 09:45 "

ne dmek istiyor.? ödeme de geri gelmemiş. ne yapmalıyım???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

hadı hayırlısı stocklara geldi demek ki cihaz kaçgün oldu çıkış yapılalı..?

daha yeni gönderdi sayılır 3 gün oldu

• quote:

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var siparişimin üzerine aliexpressten mail aldım şöyle yazıyor:

Dear adem goren,
    Thank you for shopping on AliExpress ! Unfortunately, your payment could not be verified and Order No. 60023712951407 has been closed for security reasons. If you need further clarification or assistance, you may sign in to your order page and submit a claim for this order.
    Meanwhile, please be ****ed that the fund for this order has not been deducted by AliExpress. However, some banks would hold this payment in this situation. Usually the bank will reserve the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder.

Sincerely,
    AliExpress.com

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu??

• quote:

quote:

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var siparişimin üzerine aliexpressten mail aldım şöyle yazıyor:

Dear adem goren,

Sincerely,
    AliExpress.com

konuyu anlamadım ama sonunda banka 7-10 işgünü içinde karta iade eder parayı diyor.
    bankayı arayıp sorun. iade işlemi başlamış mı diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

quote:

Dear adem goren,

Sincerely,
    AliExpress.com

konuyu anlamadım ama sonunda banka 7-10 işgünü içinde karta iade eder parayı diyor.
    bankayı arayıp sorun. iade işlemi başlamış mı diye...

Banka ödemenin aktarıldığını söylüyor provizyon kodu verdi bildirin tekrar kontrol etsinler dedi bende mail attım ödeme yapılmış kod bu kontrol edin diye :s

• ben anlamıyorum hocam o işlemlerden. bir iki sipariş geçtim ilk defa yurtdışından, o da ebaydan, onlar sorunsuz geldi 20-25 gün içinde.
    bu tür olaylarda ne yapılır hiç bilmiyorum.
    anlayan biri vardır illa ki...

@ksuueo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ben anlamıyorum hocam o işlemlerden. bir iki sipariş geçtim ilk defa yurtdışından, o da ebaydan, onlar sorunsuz geldi 20-25 gün içinde.
    bu tür olaylarda ne yapılır hiç bilmiyorum.
    anlayan biri vardır illa ki...

@ksuueo

İnş yinede sağol
  • THL W8 16GB (1280x720) modeline GM2 3.0 rom kuran var mı nasıl çalışıyor bazı arkadaşlar eski sürümlerde sıkıntı olduğunu belirtmişti bu son sürümde(3.0) nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynı durum benim başıma da gelmişti. ama ben biraz şanslıydım; ödemeyi yaptım kartın limitinden düştü ama sipariş hâlen ödeme işleminde bekilyordu. buyer protection dan şikayet yazdım bir hafta sonra para geri yatırıldı. ya şikayeti gördüler parayı yatırdılar ya da kendiler geri yatırdı. umarım seninki de kısa sürede hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

quote:

aynı durum benim başıma da gelmişti. ama ben biraz şanslıydım; ödemeyi yaptım kartın limitinden düştü ama sipariş hâlen ödeme işleminde bekilyordu. buyer protection dan şikayet yazdım bir hafta sonra para geri yatırıldı. ya şikayeti gördüler parayı yatırdılar ya da kendiler geri yatırdı. umarım seninki de kısa sürede hallolur.

anladığım kadarıyla bunun aliexpressle ilgisi yok. aliexpresste sipariş kapandı yazıo garantinin halt yemesi bu öyle anladım ben en azından bugun musterı hızmetlerını aratıp odemeyı ıstıcem.
  • telefon kaç saatte şarj oluyor @xmms ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 19 Ağustos 2013; 13:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmms

Anlatılanlar xda developers sitesinden alıntıdır.Yapılan işlemlerde tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.
    Stock recovery'i yedekleme.

1- Linkten cihazın windows sürücülerini indirip kuruyoruz.
    USB VCOM Driverhttp://goo.im/devs/C3C0/THLW8/tools/USB_VCOM_drivers.zip
    2-Sp Flash tool uygulamasını indirip zipten çıkarıyoruz.http://goo.im/devs/C3C0/THLW8/tools/SP_Flash_Tool_exe_v3.1316.0.150.zip
    3-Sp Flash tool uygulamasını çalıştırıyoruz.Scatter-loading butonuna basıp MT6589_Android_scatter_emmc.txt dosyasını yüklüyoruz.(http://dl.xda-developers.com/attachdl/1bc5ba9588d07c3ed19c25889a53535e/5211d6ea/1/9/9/7/4/2/9/MT6589_Android_scatter_emmc.txt)
    4-Read back tabına basıyoruz.Add tuşuna basıp bir girdi satırı oluşturuyoruz.Oluşturduğumuz satıra çift tıklayıp recovery i kaydedeceğimiz yeri belirliyoruz.
    Kaydet tuşuna bastıktan sonra bir pencere çıkacak.Bu pencerede "Start address" kısmını 0x0000000002D80000 "Lenght" bölümüde 0x00600000 olarak değiştirip tamam diyoruz.
    5-Read Back butonuna basıyoruz.Telefonumuzu kapatıp bilgisayara bağlıyoruz eğer 1. adımdaki sürücü bilgisayara düzgün kurulduysa işlem başlayacak.İşlem sonunda yeşil bir halka çıkmalı.

Cwm Yükleme

Üstte verdiğim ilk 2 adımı uyguluyorsunuz.
    1-Telefonunuzun settings-ayarlar kısmına girip about-telefon hakkında kısmına tıklayıp build number ına bakıyorsunuz. Sonrahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2237779 linkinden telefonunuza uygun dosyayı indiriyorsunuz.

2-Sp flash tool u çalıştırıp "Scatter file" kısmına tıklıyorsunuz ve ilk adımda indirdiğiniz zipli dosyanın içindeki "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" seçiyorsunuz.
    Daha sonra aşağıda recovery belirecek ona tıklayıp gene zipin içindeki recovery imajını seçiyoruz.
    3-Download butonuna basıyoruz bir uyarı çıkacak confirm diyip geçiyoruz.
    4-Telefonu gene kapatıp blgisayara bağlıyoruz flashlama işlemi başlıyor.Sonunda gene yeşil bir halka çıkacak.
    5-Telefonu açıyoruz açma kapama tuşuna ses açma tuşu ile birlikte bir müddet basılı tutup sadece açma kapama tuşundan elimizi çekiyoruz.
    Eğer işlem sıkıntısız gerçekleştiyse cwm menusunu göreceksiniz.

Gravity modlu romu sd karta atıp normal cwm den nasıl rom yüklüyorsak(install from sd card) aynı yönergeleri takip ediyoruz.(Rom yüklemeden önce wipe data clear cache clear dalvix cache temizleme işlemlerini mutlaka yapıyoruz)

çok güzel bilgiler vermişsiniz emeginize saglık çevirme yapmışsınız

bu işlemi yaparken resimli anlatım yaparsanız yada videosu varsa paylaşırsanız tadından yenmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

quote:

anladığım kadarıyla bunun aliexpressle ilgisi yok. aliexpresste sipariş kapandı yazıo garantinin halt yemesi bu öyle anladım ben en azından bugun musterı hızmetlerını aratıp odemeyı ıstıcem.

arkadaşlar aliexpress te baskasının kredı kartıyla ödeme yapınca güvenlik sebebiyle işlem iptal oluyor. aliexpress bi süre (7-10 iş günü) parayı hesapta tutuyor. dilerseniz ödemeyi bekliyorsunuz dilerseniz kartın fotokopısı + kimlik fotokopisi + banka dekontunu (kart sahıbının) mail atınca ödmeyı kabul edip işleme devam ediyor. bilgniz olsun.

• BİRİDE TUTPTA TELEFONUN BAŞTAN AŞAĞIYA BİR İNCELEME YAPMAMIŞ BİRÇOK KİŞİDE GEREKSİZCE ŞU ROM YÜKLEMESİ SORMUŞ BUNLARI BAŞKA BİR KONUNUN ALTINDA YAPABİLİRSİNİZ KONU YANLIŞ YERDE DİKKAT ?
  • THL w100 de 2. hat için imei attım ve hat kullanılmaz oldu. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Fikri olan var mı ?

- geri eski imei yi yüklemeyi mi denesem ?
    - başka imei yüklemeyi mi denesem ?

mobile uncle tool u silince falan geri orjinal imei ye dönmez değil mi ?? ya da rootlasam mı ?

telefon rootlanmamış ve sim1 i orjinal imei ile kullanıyorum iki gündür. sim2 ye imei atıp sim kartı takınca bir saat kullandım sonra kapandı şebeke.
    kullandığım imeiyi şimdi sorguladım, imei kayıt dışı diye kapanmış zaten
    telefonu kırdığım için sorun olmaz sanıyordum ama arada uçmuş imei...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 22 Ağustos 2013; 17:02:17 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.