Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

Telefonum geldi thl w8s
    ilk izlenim , çok olumlu :)
    şimdi costum rom bulmaya çalışıyorum
    syg.

bende yeni aldım bencede çok olumlu

her şeyi çok kaliteli kutu içerigi dolu

sadece GPS üzerinde navigasyona bağlanamadım wifiden hemen buluyor
    bunun bi çözümü varmıdır çokmu beklemem gerekir ben 5 dakkika bekliyorum bulmuyor

Ben kendim galaxy s4 kullanıyorum. W8s yi Biri için sipariş etmiştim imei değiştirip rotladım. Fifa 2012, gta, modern combat4,real racing 3 oyunlarını yükledim hiç biri kasmadan oynadım. Tek sorunu geç şarz ediyor. Yoksa oyun performansında galaxy s4 ten farkı yok...abartmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

benim w8 e gelen arama müziklerine ve mesaj seslerinin alarm seslerinin müziklerini degiştiremiyorum nereden degişiyor
    böyle özellik yokmu yoksa

aşağıda 2 program adresi veriyorum. güncel pop listeleri var
    sms ve zil seslerini bu programlarla çok rahat değiştireblirsin,

programsız yapmak istersen, müzik çalarken menüde zil sesi yapmak için komut var.
    syg.

En Yeni Türk Pop Zil Sesleri
    2013 Türk Pop Hit Zil Sesleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

quote:

quote:

Telefonum geldi thl w8s
    syg.

bunun bi çözümü varmıdır çokmu beklemem gerekir ben 5 dakkika bekliyorum bulmuyor

Ben kendim galaxy s4 kullanıyorum. W8s yi Biri için sipariş etmiştim imei değiştirip rotladım. Fifa 2012, gta, modern combat4,real racing 3 oyunlarını yükledim hiç biri kasmadan oynadım. Tek sorunu geç şarz ediyor. Yoksa oyun performansında galaxy s4 ten farkı yok...abartmıyorum

w8s rotladım demişsin formda rot buldugun linki ve nasıl yaptıgını kısaca anlatırmısın
    bende yapmak istiyorum hemde sitedeki arkadaşlara faydalı olur
    teşekkürler.

• quote:

quote:

benim w8 e gelen arama müziklerine ve mesaj seslerinin alarm seslerinin müziklerini degiştiremiyorum nereden degişiyor
    böyle özellik yokmu yoksa

aşağıda 2 program adresi veriyorum. güncel pop listeleri var
    sms ve zil seslerini bu programlarla çok rahat değiştireblirsin,

programsız yapmak istersen, müzik çalarken menüde zil sesi yapmak için komut var.
    syg.

En Yeni Türk Pop Zil Sesleri
    2013 Türk Pop Hit Zil Sesleri

çok teşekkürler işime yaradı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

quote:

quote:

Telefonum geldi thl w8s
    syg.

w8s rotladım demişsin formda rot buldugun linki ve nasıl yaptıgını kısaca anlatırmısın
    bende yapmak istiyorum hemde sitedeki arkadaşlara faydalı olur
    teşekkürler.

rot yaparken sistem diger anroid telefonlar gibimi yöntem olarak odin lemi yapıyorsun

resimli anlatımı varmı

• Tutorial root, recovery y roms. THL W8

• THL W8 MTK6589 16 GB 1280X720HD IPS EKRAN 13 MP 3G GRİ

5 adetten son 2 adet kaldı ilgilenen arkadaşlar sanal pazardan bakabilirler.Daha ucuzu yok.İmei kaydı ücretsiz yapılmıştır.
    Stoktan aynı gün kargo.12 Taksit imkanı ile.

Fiyat:585,00 TL

http://www.sanalpazar.com/Thl-W8-Mtk6589-16-Gb-1280x720hd-Ips-Ekran-13-Mp-3g-Gri__isp10395347

NOT: İSTEĞE BAĞLI ROOT YAPILIP FARKLI CUSTOM ROM (ANDROİD 4.2.2 v.b) YÜKLENEBİLİR. BU KONUDA SIKINTI YAŞARSANIZ YARDIMCI OLURUZ.
  • arkadaşlar bu aliexpress'in allah belasını versin. alışveriş yapmadan önce iyi düşünün 1100 TL bayıldım iki siparişte kapatıldı. ödemelerden hala ses yok. bi dedikleri diğerini tutmuyor. 15 gün geçti tam. bi kredi kartı bilgilerini istiyorlar bi telaşlanmayın 7-10 iş gününde geri yatacak diyorlar bi bankaya bildirin diyorlar ne dedikleri belli değil. başına böyle bir durum gelen varsa yardımcı olsun. ödemeyi aliexpress iptal etti satıcı veya ben değil.
  • Telefondan çok memnunum inanın S4 ün yaptığı herşeyi bu telefonda yapıyor bir çok arkadaşa önerdim hepsi aldı ve çok memnunlar. (THL W8 16GB 1280x720)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apidex -- 31 Ağustos 2013; 0:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thl w8 modellerin GPS beş para etmez hiç baglanamadım gps den

• THL W8 video test 720p HD (Cell phone)

video test

• THL W8 FHD VIDEO TEST 2

• ThL W8 video test 720p

• GPS de sorun yok anında bağlanıyor İGO Primo kullanıyorum çok memnunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apidex -- 31 Ağustos 2013; 11:15:06 >
  • THL W8 MTK6589 16 GB 1280X720HD IPS EKRAN 13 MP 3G GRİ

5 adetten son 2 adet kaldı ilgilenen arkadaşlar sanal pazardan bakabilirler.Daha ucuzu yok.İmei kaydı ücretsiz yapılmıştır.
    Stoktan aynı gün kargo.12 Taksit imkanı ile.

KAPAKLI KILIF HEDİYE-STOKTAN AYNI GUN KARGO

Fiyat:585,00 TL

http://www.sanalpazar.com/Thl-W8-Mtk6589-16-Gb-1280x720hd-Ips-Ekran-13-Mp-3g-Gri__isp10395347

NOT: İSTEĞE BAĞLI ROOT YAPILIP FARKLI CUSTOM ROM (ANDROİD 4.2.2 v.b) YÜKLENEBİLİR. BU KONUDA SIKINTI YAŞARSANIZ YARDIMCI OLURUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thlw8 -- 31 Ağustos 2013; 11:09:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apidex

GPS de sorun bende anında bağlanıyor İGO Primo kullanıyorum çok memnunun.

bende de igo var fakat sürekli gps aranıyor diyor
  • Dışarı çıkıp 10-15 dk beklersen anında bağlanması gerek.Evin içinde sorun olabiliyor.
  • bu videoyu da atalım bir köşede dursun

• arkadaşlar 600 tl bütçem var sizce thl w8 mi thl w200 mü yoksa zopo c2-3 mü bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acil telefon almam gerek ???
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.