Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde avea ama 3g vinn hatti kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki AVEA veya başka operatör 3G üzerinden SKYPE görüşmelerini engelliyordur?
  • ThL W8 almak isteyipte gümrük problemi yaşamak istemeyenler benim ThL W8 e talip olabilirler. 10 haziran da teslim etmek şartıyla ve izmir içi elden aldırmak şartıyla tabiki. Şu an telefonu kullandığım için daha önce teslim edemem. Kutu ve içeriği dahil, Çizik yok tertemiz maşallah :)
  • Thl w8 modeli telefonu yeniz aldım başarılı bir telefon yanlız bu telefonunyeni rom unu nasıl bulurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

Thl w8 modeli telefonu yeniz aldım başarılı bir telefon yanlız bu telefonunyeni rom unu nasıl bulurum...

http://www.needrom.com/phone-roms/thl/thl-w8/
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Thl w8 modeli telefonu yeniz aldım başarılı bir telefon yanlız bu telefonunyeni rom unu nasıl bulurum...

Ordaki rom 4gb modeli icin sakin 8gb modele flaslamayin.

Asil rom gravitymod2 ismindeki custom romdur. Xda da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Ordaki rom 4gb modeli icin sakin 8gb modele flaslamayin.

Asil rom gravitymod2 ismindeki custom romdur. Xda da var.

hocam aslında ben bu telefonu kullanmıyorum.Öyle göz atarken rastgeldim ve benim telefon için baktığım rom sitesindede vardı.ama sanırım bu THL W8 içinde ayrılan modelleride var.

• ThL W8 kullanıcılarına müjde

Gravity Mod 4.2.1 rom SP Flash Tool ile flaşlanabilir halde paketlendi nihayet. CWM kullanmayı bilmeyenler için kolaylık olmuş.

Daha önce MTK çipsetli herhangi bir cihaza rom kurduysanız, bunuda kolayca kurabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249808
    İlk yazı buna göre güncellendi.
  • quote:

ThL W8 kullanıcılarına müjde

Gravity Mod 4.2.1 rom SP Flash Tool ile flaşlanabilir halde paketlendi nihayet. CWM kullanmayı bilmeyenler için kolaylık olmuş.

Daha önce MTK çipsetli herhangi bir cihaza rom kurduysanız, bunuda kolayca kurabilirsiniz.

hiç bilmeyen biri yapabilir mi yardımcı olur musunuz

• Hiç bilmeyen biri için en kolay yöntem bu. Ama daha önce hiç rom flaşlamadıysanız, driver kurmadıysanız biraz okuyup (ingilizce - türkçe kaynak mevcut) deneme yanılma ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: td80

quote:

ThL W8 kullanıcılarına müjde

hiç bilmeyen biri yapabilir mi yardımcı olur musunuz

koskoca istanbulda thl w8 tlefona rom atacak adam bulamadım kendim yapayım desem elime yüzüme bulaştırma ihtimalim yüksek bilen duyan yokmudur istanbulda bu işi yapan yeni rom çıktı diye bilgi var ama yükleyemedikten sonra olsa ne olur

• En kolay yolu şoyle gravitymod un tum zipli dosyalarini yukaridaki linkten tek tek indir
    Zipten cikarmadan direk telefonun micro sd kartina kopyala

Yine yukaridaki linkten scatter txt, recovery.img ve flash tools programini indir
    Daha sonra Bilgisayarinda flash tools exe programini calistir ve indirdigin scatter.txt dosyasini program uzerinde sec
    Aktif veya pasif edilebilir kutucuklardan sadece recovery kutucugunu sec indirdigin recovery.img dosyasini sec
    Tel kapali iken usb kablosu ile bilgisayara bagla boylece recovery.img dosyasi tele yuklenecek

Evet artik bilgisayarla isimiz kalmadi yani tum bunlar recovery.img yi tele yuklemek icindi.

Simdi geldik recovery.img programini telde calistirip indirdigimiz ve micro sd karta kopyaladigimiz 4 parttan olusan zipli dosyalari kurmaya

Tel kapaliyken;
    Tus kilidi,ses + ve cikis tuslarina (ses kisma haric hepsi) ayni anda basili tutup tele attigimiz recovery.img programinin acildigini gorecegiz yani farkli kucuk yazilardan olusan bi menu ;)

İnstall from sd karta girip o 4 dosyayi sirasiyla arka arkaya kuracagiz

Sonra teli kapatip normal sekilde acicaksiniz aa bir bakmissin ki android 4.2.1 yuklenmis;)

Bu arada antutuda 12000 civari puan alan tel bu modda 13000 civari puana yukseliyor
    Sanirim fps hizinin 48 den 60 a cikarildigi icin boyle super

Neyse umarim anasilir bir dilde yazmisimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

En kolay yolu şoyle gravitymod un tum zipli dosyalarini yukaridaki linkten tek tek indir
    Zipten cikarmadan direk telefonun micro sd kartina kopyala

Yine yukaridaki linkten scatter txt, recovery.img ve flash tools programini indir
    Daha sonra Bilgisayarinda flash tools exe programini calistir ve indirdigin scatter.txt dosyasini program uzerinde sec
    Aktif veya pasif edilebilir kutucuklardan sadece recovery kutucugunu sec indirdigin recovery.img dosyasini sec
    Tel kapali iken usb kablosu ile bilgisayara bagla boylece recovery.img dosyasi tele yuklenecek

Evet artik bilgisayarla isimiz kalmadi yani tum bunlar recovery.img yi tele yuklemek icindi.

Simdi geldik recovery.img programini telde calistirip indirdigimiz ve micro sd karta kopyaladigimiz 4 parttan olusan zipli dosyalari kurmaya

Tel kapaliyken;
    Tus kilidi,ses + ve cikis tuslarina (ses kisma haric hepsi) ayni anda basili tutup tele attigimiz recovery.img programinin acildigini gorecegiz yani farkli kucuk yazilardan olusan bi menu ;)

İnstall from sd karta girip o 4 dosyayi sirasiyla arka arkaya kuracagiz

Sonra teli kapatip normal sekilde acicaksiniz aa bir bakmissin ki android 4.2.1 yuklenmis;)

Bu arada antutuda 12000 civari puan alan tel bu modda 13000 civari puana yukseliyor
    Sanirim fps hizinin 48 den 60 a cikarildigi icin boyle super

Neyse umarim anasilir bir dilde yazmisimdir.

ziplere gerek yok artık. Direk flaşlanabilen romu çıktı gravity nin, stock rom üzerinede kolayca kurulabiliyor.

• cevapla için teşekkürler
  • Arkadaslar bu gravity Rom un orijinal Rom a gore FPS dısında ne gibi ustunlukleri ve dezavantajları var? Mesela orj. romda pil omru cok iyi,bunda nasıl?

• Pil omru guzel onceki romlada iyiydi cok kullunirsan bir gun gidiyor 5 inc bir telefon icin daha fazlasini beklemek haksizlik olur.
    Eski roma gore sarz olma suresi daha kisa eski romda 6 saatte full sarz oluyordu zaten onun disinda bi sikayetim yoktu eski romdan.
    Ha bide eski roomda tarih saat ayarina giremiyordum hata veriyordu suan problem yok
  • Ne yalan soyleyeyim telefonu cok begendim. Samsung S3 lerde bile orj. rom da bir dunya bug varken bu telefonun bu kadar stabil calısması,boyle iyi bir pil omrune sahip olması beni cok sasırttı. Orj. rom o kadar basarılı ki kalkıp da yeni bir rom kurasım gelmiyor

Yalnız benim Rom 4 gb,haliyle uygulama ve oyun icin yetersiz. Gravity ROM da Micro SD ye uygulama kurulabiliyor mu?

Bir de kamerası yetersiz ısıkta gayet basarılı iken yeterli ısıkta bulanık veya renk tonu bozuk resimler cekiyor,sebebini bilen var mı?

• Lensin önündeki naylonu cikar acayip farkediyor inanmazsiniz belki ama hic bukadar net ceken bir tel gormedim bir kactane cekip buraya ekleyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

Lensin önündeki naylonu cikar acayip farkediyor inanmazsiniz belki ama hic bukadar net ceken bir tel gormedim bir kactane cekip buraya ekleyecegim

Onu alir almak cikarmak gerekiyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.