Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ungabunga

Herkese selamlar
    Cihazın GPS performansı konusunda da bilgi verebilir misiniz?
    IGO falan kurulabiliyor mu?

Bir sorum dahha var. THL W8'i 8g ROM yerine 4g ROM ile alsam ne kaybederim?

Teşekkürler

Gps performansi sozde iyi bu cin mali telefonlarin ancak konumlamada hata cok oluyor. Igo da kurulur ama en guzeli kolayi sygic.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun itibarı ile thlw8 kavuştum.
    muratzilla nın tavsiyesi ile almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

Bilmiyorum dostum daha tebliğat gelmedi.

arkadaşım benim thlw8 geldi ama kapaklı kılıf gelmedi. satmak istersen alabilirim tabi hediye etsen de hayır demem :)
    fiyatını bekliyorum....
  • Gps cok hizli bi problem gormedim igo yuklemedim guzel calisir diye tahmin ediyorum 4 gb size yetiyorsa bisey kaybermezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapakli kilifi ben aldim ottoman dan ama bir tane daha bulsam onuda alirim

• Thl w8 i gelenler yeni romu kursunlar cok iyi. Acayip hizli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmichael

Boyutu aslinda ideal s4 e bakin oda 5inc 5 inc ekranlar standart hale gelecek gibi 4.5 altina inme bence mesela jiayu g4 tavsiye edebilirilm 4.7 inc

Aynen G4'de oldukça güzel gözüküyor ama bir türlü çıkamadı. 15 Mayıs deniyor en son. Ben birde Zopo C2'ye hasta oldum. Özellikleri çok hoş duruyor.
  • Evet zopo c2 cok yakisikli duruyor. Bu arada copilot gps i denedim cok iyi calisiyor guzel bi program tavsiye ederim manisada yasiyorum tum sokaklari gosteriyor.yeni romu deneyip fikrimi yazacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Thl w8 i gelenler yeni romu kursunlar cok iyi. Acayip hizli.

telefon epey hızlı daha da mı hızlanacak ?
    pil performansını değiştirdi mi?
    yedek pil var ama ileride gerekirse satılıyor mu ?
    paketten ekran için bir tane film çıktı. s3 yada s4 için olan filmler uyumlu olur mu ?
  • S4 film olur diye tahmin ediyorum denemek lazim cindeki sitelerde batarya var umarim getirtip satan olur evet tel zaten cok hizli murat tavsiye ettigine gore vardir bi farki

• Ya arkadaslar aslinda en onemlisi sarj suresi 6 saati buluyor 0 dan 100 e sizinki nasil yeni romda nasil acaba aynimi

• quote:

Ya arkadaslar aslinda en onemlisi sarj suresi 6 saati buluyor 0 dan 100 e sizinki nasil yeni romda nasil acaba aynimi

Şarj aletindeki amper değeri kaç? Eğer düşükse 1Amper kullanan bir şarj aleti ile şarj et.
  • Sitesine update gelmis onu flash programiyla yukleyeyim dedim indirdigim update klasorunun icindeki txt dosyasini secip tum kutucuklari isaretliyorum bataryayi sökup usb kablosunu takiyorum fakat pc ye telin driverlerini yuklememe ragmen flash programi teli gormuyor ki gorup updateyi yukleyip isi bitirmesi gerekiyor nerede yanlis yapiyorum acaba?

Murat kardesim acaba bu yontemlede 4.2 ye terfi edecekmiyim.yoksa senin dediklerinimi yapmam gerekecek

• quote:

Sitesine update gelmis onu flash programiyla yukleyeyim dedim indirdigim update klasorunun icindeki txt dosyasini secip tum kutucuklari isaretliyorum bataryayi sökup usb kablosunu takiyorum fakat pc ye telin driverlerini yuklememe ragmen flash programi teli gormuyor ki gorup updateyi yukleyip isi bitirmesi gerekiyor nerede yanlis yapiyorum acaba?

Murat kardesim acaba bu yontemlede 4.2 ye terfi edecekmiyim.yoksa senin dediklerinimi yapmam gerekecek

Sitesindeki update 4GB model için. Eğer onu kurarsan, alet 8gb ise bile 4gb kadarını görür.

Kurulum yapmak için telefonda usb debug modunun aktif olduğuna emin oluyorsun ayarlardan, sonra telefonu pc ye bağla. Telefonu kapat. Flaşlama işlemini başlat. Telefonu bulmaya çalışacak yazılım, o sırada pili çıkart. Hala olmadıysa pili geri tak bekle. Gene olmazsa telefonu aç, açılsın. Sonra tekrar kapat. Birinden birinde dilonk diye ses çıkıp flaşlama işlemi başlayacak.

Yalnız gravitymod sadece cwm üzerinden flaşlanabiliyor. Gerçek 60 fps veriyor. Fabrika romu 48 fps de limitli, ama genede 4.2.1 alıyorsunuz.

Gravitymod için öncelikle needrom.com dan 4.1.2 romunu indirip cwm yi kurman gerekiyor. 2 scatter var biri full rom flaş, öbürü cwm ile gelen scatter ve sadece recovery yi seçiyor. Recovery kısmına aynı yöntem ile (4.2.1 e geçmeden evvel!) cwm yi kurarsan, sd kart içinden CWM den gravitymod2 1.0 - 1.4 ü kurabilirsin.

Telefonu recovery moduna telefon kapalı iken "Ses arttırma (Vol. Up) + Home tuşu (alttaki) + Power On" tuş kombinasyonu ile sokabilirsiniz. Ses açma / kısma tuşları aşağı yukarı yaparken, power tuşuda enter vazifesi görür.

• Zorda olsa sonunda kurabildim super oldu makina
    murat kardesime yardimlari icin tesekkur ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmichael -- 6 Mayıs 2013; 0:05:11 >
  • Arkadaşlar, elinde bu tel olanlar aldığı yerlerin linkini verebilirmi?
    W8 modelinde kamerası 8 mp-4 gb rom, 12mp-8gb rom ve birde W8+ modelinde 12mp-16gb rom olan modeller var. Her yerde farklı fiyatlar var ve özellikle w8 modelinde detaylar yazmıyor kimi sitelerde. Taklaya gelmekten korkuyorum.
  • Pandawill guvenilir bir site gumruk icin bisey diyemem ama tr de 8gb olani 700 tl ye satan var hizli kargo 1 gunde elinde olur karar senin

• Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir telefon. Bende Murat hocamın tavsiyesi üzerine almıştım bir haftadır kullanıyorum. Daha önce Neo N002Isparişi verdim ancak gümrüğe takıldı. Yalnız bir problem var SKYPE wifi ile bağlanıldığında çalışıyor, 3G de çalışmıyor. Bu sizde de böylemi bu problemi nasıl halledebiliriz?
  • Yoo ben skype yi sesli aramada kullaniyorum bi sorun yok 3g de buyuk ihtimal ayarlardan kaynaklaniyor

• quote:

Yoo ben skype yi sesli aramada kullaniyorum bi sorun yok 3g de buyuk ihtimal ayarlardan kaynaklaniyor

Hangi operatörü kullanıyorsunuz hocam bende bir türlü çalışmadı. Wifi'de sorun yok görüntülü görüşme yapabiliyorum ama 3G ile bağlandığımda bağlanmıyor ayarlarınızı kontrol edin diyor, oysa internete bağlanabiliyorum. Benimki avea bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.