Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmichael

arkadaşlar w8 mi newman n2 mi

w8 de çift sim var n2 de tek ama n2 gorillas glass kafam karışık ne yapmalıyım:)

Newman N2 ciddi oranda daha pahalı bir telefon. Parayı kıymayı göze alıyorsan tabikide Newman N2.
    Root yaptıktan sonra IMEI değişimi oluyor diye okumuştum, forumda olması lazım.

Yok ben ucuza alayım, ama içimede sinsin diyorsan W8.
  • benim için çift hatlı olması gorilla glass'tan daha önemli olmasından dolayı tercihimi w8 den yana kullandım
    ancak yukarıda verdiği bilgiler dışında murat beye (muratzilla) bikaç sorum var

1: cihaz 9 mm yoksa 12 mm aşağıdaki sitede (antelife) teknik dökümanda 12 mm fakat resimlerde 9 mm yazıyor eğer 12 mm ise çokmu rahatsız edici sizce
    2: video kaydı 1080p mi 720p mi ve kayıt kalitesi nasıl?
    3: 8 mp mi 12 mp mi ve foto kalitesi nasıl?
    4: 3g hızı yavaş söylentisi var bu doğrumu?
    5: sizce s4 emi daha çok benziyor s3 emi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmichael -- 14 Nisan 2013; 11:46:29 >
  • tüm 6589larda yazılımsal 3g sorunu kesinlikle var. 3g baglanıyor sorun yok. ama öyle bir hızı varki edgeyi bile mumla ararsınız.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2207989
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

tüm 6589larda yazılımsal 3g sorunu kesinlikle var. 3g baglanıyor sorun yok. ama öyle bir hızı varki edgeyi bile mumla ararsınız.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2207989

Öyle bir iddialı konuşmuşsunuz ki görende piyasadaki bütün MTK6589 telefonları kullandınız sanır.

Bende 2 tane MTK6589 telefon var, Cubot M6589 ve ThL W8 (Cubot'u hediye ettim), ikisindede 2100 mhz 3G HSPA+ testi yaptım. 3Mbit gibi dl ve 3Mbit ul hızı elde ettim. Normalde 12mbit e kadar çıkması lazım dl hızının ama 3Mbit kötü bir değer değil. Edge den kötü hız fazla sallamasyon olmuş.

• quote:

benim için çift hatlı olması gorilla glass'tan daha önemli olmasından dolayı tercihimi w8 den yana kullandım
    ancak yukarıda verdiği bilgiler dışında murat beye (muratzilla) bikaç sorum var

1: cihaz 9 mm yoksa 12 mm aşağıdaki sitede (antelife) teknik dökümanda 12 mm fakat resimlerde 9 mm yazıyor eğer 12 mm ise çokmu rahatsız edici sizce
    2: video kaydı 1080p mi 720p mi ve kayıt kalitesi nasıl?
    3: 8 mp mi 12 mp mi ve foto kalitesi nasıl?
    4: 3g hızı yavaş söylentisi var bu doğrumu?
    5: sizce s4 emi daha çok benziyor s3 emi?

1. Telefonun en ince tarafı (alt ve üste doğru olan kısım) 9mm, kameranın çıkıntısı olan yerden ölçerseniz o ufacık yer için 12mm. Telefon 5" boyutlu bir telefon için ideal kalınlıkta. Benim önceki Cubot M6589 mesela bundan biraz daha inceydi (Ekran 4.7" IPS) ancak malzeme kalitesi kötüydü.

2. Kendi camera app i ile video kaydı 720p, 3gp formatında. Camera MX Programı ile 1080p video kaydı yapıyor, dosya uzantısı ise mp4. Video kayıt kalitesi iyi, fotoğraf kalitesi gündüz çekimleri ve ışıklı ortamlarda tatmin edici.

3. 8Mp ye ayarlı geliyor ancak sensörü 12Mp ve 12Mp foto çekebiliyor. Foto kalitesi lensi temiz tutmanız kaydıyla (parmak izi olunca görüntü kötüleşiyor) gündüz çekimlerinde ve ışıklı ortamlarda iyi. Flaşı kullandığım öbür MTK telefonlara göre daha iyi.

4. 3G hızında 3Mbit hız elde ettim. iPad aynı sim ile 12Mbit görüyor :)

5. S3 e daha çok benziyor ancak yandaki o çirkin S3 bombeliği yok. S3 tasarımından nefret eden biri olarak nedense bu telefonu beğendim. Ekranın glossy olması çok ama çok hoşuma gitti.

• 3G konusunda düzeltme yapmak istiyorum,

Son gerçekleştirdiğim testte HSPA+ (H+ simgesi) modunda 8372 Kbit down, 3595 kbit Up hızı aldım.

3g si gprs hızında diyenleri görelim :)
  • 3g mobil modem hattım var çalışırmı?
    glossy parlak ekran anlamınamı geliyor?

bu arada çok teşekkür ederim bilgilerin için gelince inceleyip kendi fikirlerimide aktarıcam

ayrıca alacakları bilgilendirmek için thl w8 diye bir konu açıp oraya aktarmak lazım bu bilgileri
  • 3g mobil modem hattı APN ayarları doğru girilirse çalışır, sim2 yede gsm hattınızı takarsınız mis gibi.

glossy parlak ekran oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

3g mobil modem hattı APN ayarları doğru girilirse çalışır, sim2 yede gsm hattınızı takarsınız mis gibi.

glossy parlak ekran oluyor.

hocam ben özellikle belirttim yazılımsal sorun kesinlikle var bir çogunda. yazılımsal oldugu için sizin rom sorunun düzeltilmiş versiyonu olabilir ki bende oyle bir rom kullanıyorum star s5 için. demek istediğim 2100 falan ilgisi yok. yazılımsal.
  • Edit: Sim kartı iPhone 5 e taktım, 100-120 kilobiti iphone da da gördüm, sorun benim operatördeymiş meğer. Problem düzelince tekrar test ederim.

Bu MTK6589 da bahsi geçen 3G sorununa şahit oldum bugün.

2100 mhz da H+ (HSPA+ 21mbit) ile sorun yaşamazken, başka bir operatörün 850 mhz de çalışan 3G sim kartımı taktım (Türkiyede 850 mhz 3G yok merak etmeyin). Evin içinde H gösterdi yani HSPA yada HSDPA/HSUPA demek bu. Hız 110-200 kbit arası gidip geldi. Sonra dışarıda alışveriş merkezinde test ettim, bu sefer H+ gördüm ve hız 1-4 mbit arası dalgalanıyor (o kadar kalabalıkta normal).

Bu durumda MTK6589 Baseband yazılımında bazı 3G türlerinde sorun çıkartıyor diyebiliriz. Ya 850 mhz da uyuzluk yapıyor, yada HSPA+ olmayan eski nesil 3G de uyuzluk yapıyor. 2100 mhz 3G data hattımı HSPA modunda çalıştırmaya zorlama lüksüm yok, varsa bir yolu onuda denerim.

Türkiye için konuşacak olursak, eğer yazılımı güncellenmemiş eski bir baz istasyonuna denk gelirseniz ve 3G sembolü H+ a dönüşmez ise hız sorunu yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 15 Nisan 2013; 12:29:40 >

• W8 aldim tavsiye ederimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

W8 aldim tavsiye ederimm

Ne zaman elinize gececek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde kullaniyorum bekledigimden iyi cikti tek kelime ile mukemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmichael -- 20 Nisan 2013; 2:47:13 >
  • İscilik cok cok iyi ama kilif bulamiyorum acaba s4 kilif olurmu ki

3g 9 mbit Youtube da takilmadan 1080p izliyorum bilginize

• acil cevap lazım g3 yada thl w8 mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

acil cevap lazım g3 yada thl w8 mi???

G3 ile thl w8 ayni kulvarda bile degiller, boyle sorumu olur?
    G3s i kastediyorsan eger (quad core), hangisini begeniyorsan onu al. Ici ayni, disi ve ekran boyutlari farkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 1 adet THL W8 için orjinal kapaklı kılıf mevcut.Bilginiz olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

Elimde 1 adet THL W8 için orjinal kapaklı kılıf mevcut.Bilginiz olsun arkadaşlar.

Hocam ses kalitesi müzik mp3 v.s. nasıl bilgi verirmisiniz ?? özellikle kulaklıkla ses çıkışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

quote:

Orijinalden alıntı: The Ottoman

Elimde 1 adet THL W8 için orjinal kapaklı kılıf mevcut.Bilginiz olsun arkadaşlar.

Hocam ses kalitesi müzik mp3 v.s. nasıl bilgi verirmisiniz ?? özellikle kulaklıkla ses çıkışı

Keşke olsa'da bilgi verebilsem.Hocam telf gümrük'e takılınca sadece kılıf kaldı elimde
  • Neyse kusura bakma sorduk bilmeden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.