Şimdi Ara

ThL W8s Rom Yükleme Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.needrom.com/mobile/rom-thl-w8w8s-jellybean-4-2-2-rom-samsung-style/

Sitedeki romu. İndirdim mobileuncletools ile into recovery mod dedim tel reboot oldu. Recovery geldi sonra update from a sdcard dan romu sectim ama yuklerken 'installed aborted'. Gibi bir hata veriyor. Telefon modelim thl w8+ bu sorunu nasıl cozebilirim. Thl W8 e nasıl rom atabilirim. Lutfen yardım edin. Biraz ayrıntılı anlatabilirseniz. Sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sura2334 S kullanıcısına yanıt
    telefonunda orjinal cwm varsa rom yükleyemezsin.
    önce telefon modeline uygun cwm yüklemelisin.

• Acaba uygun cwm atarmısın simdiden tesekkurler. 3 gundur aynı hata kafayı yiyecem usta.

ben o modeli kullanmıyorum ama senin içi bir bakarım bulursam linki paylaşrım burda

• Tesekkurler ben bayagı aradım. Bulamadım ama bulursan cok minnettar kalırım.

Telefonun aon numra hanesi 1.0.5_20130517 gerisi diger modellerle aynı usta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sura2334 -- 2 Kasım 2013; 20:43:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    XDA Developers
    [RECOVERY] ClockworkMod 6.0.3.3 for THL W8/W8+/Beyond/W8s (built from source)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2237779

burda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Lg L7 Orjinal Rom Yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobilden giriyorum da telden o siteyi acmıyor goo.im gibi bir siteye gidiyor ondan sonra hata 505 oluyor sayfa bi bakar mısın sen de acılıyor mu diye? Simdiden tskler.
    Edit: sayfa icindeki indirme linkinden soz ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sura2334 -- 2 Kasım 2013; 20:53:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    anladım.
    bende mobildeyim denedim bendede aynısı oldu pc den dene sorun çıkmaz.
    zaten cwm yuklemen için bigisayar gerekiyor flash tool ile yukleyeceksin.

• Mobileuubcle ile gece bir tane yukledim herhalde bana uygun degil galiba ekranın yarısında gozuıuyor recovery.

• ekran goruntusu olsa yuklediğin cwm nin uygun mu değil mi anlardık.

• Peki sorun romda olabilr mi?

doğru romu indirdiysen ve tam inmişse sorun olmaz.
    birde cwm ile yukkeme yaparken updata sdcard diye yuklemiyeceksin.

• Nasıl upfate from sdcard zip gibi olmiyacakmı?

• Evet ya çok sorun yaşıyorum..biraz uzun yazmak zorundayım ama..ayrıntılı yazmam gerek ki konuyu tam anlatabileyim:
    THL W8 1GB tlf umda Encryption unsuccessful error! diye bir uyarı çıkıp açılmamaya başladı..oradaki "reset" e basmama rağmen resetlemedi..daha sonra ben daha önce yaptığım gibi power + ses kısma tuşlarıyla recovery ye girip resetlemeyi denedim ama maalesef o da gerçekleşmedi..defalarca denememe rağmen..Daha sonra sp flash tan yüklemeyi denedim...orjinal rom unu indirdim ve son sürüm sp flash ve usp driver la tlf a yüklemeye çalıştım ama maalesef olmadı.. Batarya çıkık halde zaten görmüyor tfn u.Taktığımda da download kırmızı olarak ilerliyor ve sonunda : BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) hatasını veriyor..İnt de araştırdığımda rom un uyumsuzluğu ya da sp flash ın son sürüm olmaması falan diye bahsediliyor ama orj rom kullandım ve en son sürüm sp flash ile denedim hatta bir çok sürüm sp flash ı denedim..Hepsinde aynı uyarıyı veriyor maalesef..Lütfn acil yardım rica ediyorum.. Ayrıca şu anda tlf u şarja taktığımda ne şarj ışığı yanıyor ne de pil resmi falan :(
     ThL W8s Rom Yükleme Sorunu.

• yok mu bana yardımcı olabilecek kimse?????????
  • Rom işinden anlayan kimse yok mu? Çok acil..zor durumdayım.. Tlf um pert :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.