Şimdi Ara

THOMSON LYRA PDP2756X 79 YTL (aldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay önce trekstor aldım, 66 ytl'ye.. radyosu yok.. keşke bunu alsaymışım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

biraz büyük duruyor sanki....

Sırf senin için bu akşam ölçücem...
  • Ölçtüm 8 santim... Standart bir Kürdan ile aynı boyda...

THOMSON LYRA PDP2756X 79 YTL (aldım)
  • Hocam teşekkürler özelliklerini açıklamışşsın sagol ama benim kafama takılan ve sormak istedigim bir kaç konu var.

1.Işık tamamıyla kapatılabiliyormu Yani ışık on/off konumu var mıdır?

2.Klasör olarak kopyladıgın şarkılar içinde klasörler arası geçişe direk olarak izin veriyormu?
    yani mesala 10 klasör var 1.klasörden 5.klasördeki şarkıya direk olarak geçiş var mıdır?

bunları yazarsan hocam sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oceanozgur

Hocam teşekkürler özelliklerini açıklamışşsın sagol ama benim kafama takılan ve sormak istedigim bir kaç konu var.

1.Işık tamamıyla kapatılabiliyormu Yani ışık on/off konumu var mıdır?

2.Klasör olarak kopyladıgın şarkılar içinde klasörler arası geçişe direk olarak izin veriyormu?
    yani mesala 10 klasör var 1.klasörden 5.klasördeki şarkıya direk olarak geçiş var mıdır?

bunları yazarsan hocam sevinirim..

1. Bir dügmeye bastıgında an Işık
    10sn. yansın
    20sn. yansın
    30sn. yansın
    Ve devamlı on(açık)
    seçenekleri var istedigini ayarlardan seçebiliyorsun..

2.Aynı bilgisayar gibi.... Girdigin 1.klasörden geri çıkıp diger istedigin klasörlere girebiliyorsun

Yalnız pil 10-11 saat dayanıyor galiba 20 saat için daha kısık ses ve daha pahallı pillere ihtiyaç var.

• Eywallah hocam sagolasın verdigin bilgiler için teşekkürler.. Bugün bende Thomson aldım ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oceanozgur

Eywallah hocam sagolasın verdigin bilgiler için teşekkürler.. Bugün bende Thomson aldım ;)

Hayırlısı olsun iyi tercih... Dsp Bass'a getir klaiteyi fark edeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 27 Mart 2007; 6:03:22 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu yazıları okuduktan sonra dün ben de Gaziantep Teknosa'ya gidip ürünü aldım. Bu fiyata gayet iyi bir MP3, tabi SD kart ile hafızasını yükseltmek kaydıyla. Benim gördüğüm tek eksiklik (bana göre tabi) SD kartı takınca kartın ucu az bişey dışarıda kalıyor. Halbuki kartı taktıktan sonra arkasına bir kapak bağlanabiliyor olsaydı tam süper olacaktı.

İşin çok ilginç bir yanı var ama bak; dün almadan önce bir inceliyeyim diye Teknosa'ya gittim. Neyse ürünü aldım çalıştırdım, falan filan, bi de baktim ki ne göreyim fiyat 149 ytl yazıyor rafta !!! Neyse olamaz ya falan dedim, alanlar var biliyorum dedim ama dinletemedim, o başka bir modelidir dedi sevgili milli takım formalı teknosa çalışanı. Emin olmak için hem yandaki int cafeden foruma girdim ve teknikkonular'ın açtığı topici tekrar okudum, tarih de yakın. Teknosa'ya tekrar gittim, bastırınca 79 ytl diye, bilgisayar sisteminden ürüne bir baktılar o da ne, ama o an gözlerini görecektiniz çalışanların :) Abi ürün fiyatı 79 ytl'ye düşeli tam bir ay olmuş, adamlar o zamandan beri ürün üzerinde 149 ytl etiketi kaldırmamışlar. Tabi bu süreçte 0 adet satmışlar :) 1 ocakta ellerine 5 adet gelen mp3 stokta hala 5 adet gözüküyodu :) Neyse fırsat bu fırsat yararlanmak lazım, avantamı istedim tabi, cihazdan pil çıkmıyor ya, 2 adet GP 800 mah şarz edilebilir pili hediye ettiler sağolsunlar :)

Yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim...

• Ya arkadaşlar bende creative muvo sport c100 var. Sony kulaklıkla ses kalitesinden cok memnunum, ayrıca kaset adaptörüyle arabada çalıştırınca da cok cok iyi ses verio. Bu alet o ayarda ses verebilir mi acaba bilgisi olan var mı? Hayır ööle bişiyse hemen alıcam bulunsun

Ayrıca bi arkadaşımda yine creative in muvo fm tx se 512mb siyah mp3 player ı var. Benim mp3pl ondan cok daha iyi ses verio hem kulaklıkta hem araçta onu da belirteyim. Müziğin ve sesin kalitesi cok önemli benim için e diceksiniz git ipod al o kadar da param yok hoş ipod un seside nasıldır onuda bilmiom. Yani kısacası öğrenciyim açım ama böyle bi fırsat bulmuşkende kaçırmak istemiyorum. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaLKi -- 2 Nisan 2007; 0:17:07 >
  • Malki,

Ben de daha çok arabada dinliyorum, dün de denedim yine arabamda, gayet iyi bence. Ama senin creative denemedim hiç, dolayısıyla kıyas yapamıcam ikisi arasında.

Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim Anatolian27. Şu an bu thomson lyra mp3pl ve i-river imp550 discman arasında kalmış durumdayım. İkisinide buldum alabilirim discmani ikinci el buldum. Bi kaç defa ceşitli sony discmanlerle arabada denemiştim cok saalam ses verio discmanler o yüzden düşünüyorum. Arabada Kenwood kaset çalar üstüne philips kaset adaptörü var yani sağlam bişi takarsan sağlam da ses alıyosun :) Araştırmaya devam ediyorum kafayı kırmak üzereyim...
  • Hayırlı olsun....
    Sen çıkartmadığın sürece kart yerinden çıkmaz kafan rahat olsun.
    Bu arada Dsp'yi Flat(default) yerine Bass veya Rock yap...
  • Beyler THOMSON zaten Mp3 denen teknolojiyi yaratan firma... MPEG grubu bu şirkete ait ayrıca Fraunhofer ISS'in de sahibi yani eğer THOMSON mp3 diye bir format yaratmasaydı ne mp3 çalarlar ne de bu forum olurdu. Thomson Fransız bir şirket onu da bildirelim
  • 79 lira gercketen ii gidip teknosa lara bi bakim tipide fena diil bnde sarj edilebilir pil+ makinede war bide 2 gb lik sd cart aldikmi super olur kanimca.fakat benm için onemli olan kulakliğinin kalitesi we tabiki ses duzeyi

otobuste daa cok dinleueceğimiz için acaba ses i nasildir yuxek ses cikartabiliyomu???
    tesekkurler
  • Arkadasım ben thomsonun ılk mp3 unu almısdım 79 ytl ye 3 2 yıl once hala kullanıorum her ne kadrda sıyah beyaz olsada yenı alcam ama thomsandan baska mrk alcam ama sana sunu dıyım thomson kalıtelı bı marka hıcbı sorunum olmadı sunuda solım gta 3 un ses duzenlıyıcısı : d oyunuyuklerken yada oyuna gırerken en alt sag tarafta yazıo mrk edersenız bakın ii bi marka her ne kadrda danımarka malı lsada hayırlı olsun DIYIM UCUZA ALMISSIN
  • arkadsın yanlıslıgı var galıba THOMSON DANIMARKA MALI ARASDIRA BILRISINIZ YANE BEN GORMUSDUM BI YERDEN HATTA MP3 UN ARKASINDADA YAZIODU II ALMISSIN HAYIRLI OLSUN HER NE KADRDA DANMRKA YA UYUZ OLSAMDA II AML URETMISLER NE DIYEYM TÜRKLER URETSIN TURK MARKASI ALALIM ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirguven

Beyler THOMSON zaten Mp3 denen teknolojiyi yaratan firma... MPEG grubu bu şirkete ait ayrıca Fraunhofer ISS'in de sahibi yani eğer mp3 diye bir format yaratmasaydı ne mp3 çalarlar ne de bu forum olurdu. Thomson Fransız bir şirket onu da bildirelim

Eyvallah Thomson gerçekten çok köklü bir firma

quote:

Orjinalden alıntı: dennis_1287

79 lira gercketen ii gidip teknosa lara bi bakim tipide fena diil bnde sarj edilebilir pil+ makinede war bide 2 gb lik sd cart aldikmi super olur kanimca.fakat benm için onemli olan kulakliğinin kalitesi we tabiki ses duzeyi

otobuste daa cok dinleueceğimiz için acaba ses i nasildir yuxek ses cikartabiliyomu???
    tesekkurler

Bu konuda şüphen olmasın.

quote:

Orjinalden alıntı: İceBerG12

arkadsın yanlıslıgı var galıba THOMSON DANIMARKA MALI ARASDIRA BILRISINIZ YANE BEN GORMUSDUM BI YERDEN HATTA MP3 UN ARKASINDADA YAZIODU II ALMISSIN HAYIRLI OLSUN HER NE KADRDA DANMRKA YA UYUZ OLSAMDA II AML URETMISLER NE DIYEYM TÜRKLER URETSIN TURK MARKASI ALALIM ...

Thomson Fransız markasıdır. Belki de Fransız ve Danimarka mallarının boykot edilmesi üst üste geldigi için karıştırmış olabilirsin.
    Ama şu varki İsrail ve Amerika'yı boykot etdiğimizden kalan bazı markalar Fransız ve Danimarka malı olarak ta lanse edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 8 Nisan 2007; 5:57:19 >

• [simage][/simage]http://img.teknosa.com/pimages/product_format7_110360385.jpg[simage][/simage]

THOMSON LYRA M100E 512 MB MP3 ÇALAR

Bellek Kapasitesi : 512 MB
    BELLEK TİPİ : Flash Bellek
    Bağlantılar : USB 2 0
    Menşei : İthal

69 lira bu aklimi celdi şimdi hem daha ucuz hem 512 hem usb den direk baglaniyo ayrica lithium ion sarj edilebilir..

karasizim bu urunu kullanan warmi acaba?
  • selamlar thomsonun yaninda gelen kulaklıklar nasıl acaba?? bide sesini karsilastirma imkani buldugunuz baska herhangi mp3 player var mi?cevap verirseniz sevinirim
  • dediğim gibi thomson'ın tüm ürünleri mükemmeldir ben kullanmadım fakat test ettim mükemmel ürünleri var sonra tekrar söyleyim dünyada mp3/mp4 .... vs yaratan ve geliştiren iki firma var THOMSON Multimedia ve FRAUNHOFER ISS zaten Fraunhofer'da thomson'a bağlı. bu iki şirketin birleşimi MPEG Group MPEG (MP-3-4-5) açılımına geliyor MP* ile başlayan herşey daha doğrusu bugünkü tüm multimedya kompakt media dosya formatlarının yaratıcısı ve geliştiricisi önümüzdeki senede Mp3 yerini MP3Pro formatı alacak diğer mp3 formatına göre daha kaliteli ses ve %50'ye yakın daha az yer kaplayan format... THOMSON birçok firmayla işbirliği içerisinde YAMAHA, SONY, QUAD Audio Systems, Sun Microsystems, Adobe, PHILIPS, Microsoft, HP, Mitsubishi....

THOMSON RCA
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.