Şimdi Ara

THOMSON LYRA PDP2756X 79 YTL (aldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tghomson kotu dıyen arkadasa dıorum sadece ısmını duymadıgı ıcınmı ole dıor acaba sony fln desek memnun olurdu galıba dıelım sen mukemmel bı fırma kurcaksın hersey mukemmmel en kalıtelı sıstem ama ısmın yok dıe sana kotu dıcekler ne yaparsın sen ozmn regalin reklamındakı gıbı aklını seveyım senın be

hemde kotu bı fırma deıl gta 3 e bıle sponsor oldu ses duzenlıyıcılıgı yapdı sen gıt babanla dalga gec adamı hasta etme harbı sınıurlıyım saten sap sap mesajlar yazmayın thomson ii bi marka sana tavsıye ederım kardesım bana bıle daynadı yane

de kulaklıklarının ıyı oldugunu soylıyemem....
  • Elektro gitarımla bu cihaza kayıt yapabilir miyim?
    Gitar--->Amfi(kayıt çıkışı var)---->Thomson mp3 çalar
    ???
  • evet su resımdekıyse evet benımkı baya eskıdibende yenı alcam thomson memnunum yane sonyden ii mp3 olarak saten mp3 u cıkaranlarda bunlar
  • Harika yahu sağol iceberg Acil almam gerek bu cihazı.
  • Np :D alırsan yane tavsıye ederım sımdıden hayırlı olsun
  • sadece gitar deıl baska selerıde esela fm radyodan ısdedııgnı kaydede bılrıısn yane kullanıslu ucuz gusel saglam kalıtelı bı urun dha ne ısterkı ınsan
  • thomsonda bilgisayara baglayinca hafiza nasi gorunuyo yani kendi bellegi ve taktigimiz sd kart ayri ayri gorunuyo dimi?? cahilligimi mazur gorun arkadaslar
  • HAYIRLI OLSUN KARDEŞ güle güle kullan!!!! bu arada kulaklıklar çok hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_uprak

thomsonda bilgisayara baglayinca hafiza nasi gorunuyo yani kendi bellegi ve taktigimiz sd kart ayri ayri gorunuyo dimi?? cahilligimi mazur gorun arkadaslar

Evet Aynen iki ayrı sürücü(örnek C:, D:sürücüleri gibi) Ayrıca Player'da aynı durum geçerli....

quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

HAYIRLI OLSUN KARDEŞ güle güle kullan!!!! bu arada kulaklıklar çok hoşuma gitti

Saol...

• yukarda yazmistim ama gene sorayim ses kalitesini karsilastirabildigin herhangi bir player oldu mu?
  • bu isi ılk yapanlar bunlar bence en basarılılarda bunlar bunları dha kımseyle karsılasdırmadım karsılasdırcagımıda sanmam guzel bı marka ve salam yane yukarda ayrıntılı yazdım okursan goruusun nerdeyse her turlu ozellık var
  • Ya arkadaşlar bu alete SD card falan takınca tamamı içine giriyor mu yoksa kartın bir kısmı dışında mı kalıyor?
  • ya teknikkonular zahmet olmazsa bi foto koysan sd kart takılıyken cok makbule gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_uprak -- 9 Nisan 2007; 23:27:19 >
  • ya sacmalamayın sd kartı ıcıne gırıo tabıkı dısında kalcak halı yokya ben dısında kaln bımakınme gormedım su ana kadar rıcın de kalıo offfffff amma ısyankarsınız yukarda ayrıltını lsekılde yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: İceBerG12

ya sacmalamayın sd kartı ıcıne gırıo tabıkı dısında kalcak halı yokya ben dısında kaln bımakınme gormedım su ana kadar rıcın de kalıo offfffff amma ısyankarsınız yukarda ayrıltını lsekılde yazdım

Arkadaşım birşey biliyoruz da soruyoruz bilip bilmeden akıl vermeye kalkıyorsun"yok ben görmedim,yok saçmalamayın".Bütün MP3 çalarlardan haberin var mı sanıyorsun?Ben sırf SD kart dışarda kalıyor diye iade ettim MP3'ümü.Digitball'ın bir ürünüydü.Hadi onu geçelim,biline bir marka olan Trekstor'un Extension modelinde de kart takınca bir kısmı dışarda kalıyor.İşte ürünün inceleme linki de aşağıda.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara ithafen...

http://forum.donanimhaber.com/m_12306997/mpage_1/key_trekstor%252Ccebrax//tm.htm#12306997

• pardon ben sd yı karısdırdım ben hafısa kartı sandım prdn ama sana sole dıyeyım ozmn

bak bunda sd gırısı dugmelı dugmeye basıon acılıo benımkı oleydı buda oledır

saten thomson % 90 aynı uretıo sekıl bakımndan mrk etme saten alcagın yerede goruusun bakmadan alcak halın yokya

o aldıgın uurunualırken gormedınmı urunu bakmadanmı alıon

sd ıcerde
  • pardon simdide ksura bakma

sd yı yıne karısdırdım off bugun usdumde bı seler war forumda cenabetmı war nedır

yok sd kartı ııcerde

gırıs demısım ya allah belamı vercek :d icerde mrk etme :d
  • ama sana sole dıyeyım o verdııgn mp3 harbı takoz gıbı bıse onlardan artık zor uretıolar one be hala saskınım mrk etme artık dısarda kalan sd uretmıolar
  • Ben de zaten denk geldi 45 milyona internetten almıştım o iade ettiğim MP3'ü,görmeden aldım yani.İnternetten alınca insanın eline alıp inceleme şansı olmuyor haliyle...Ama Trekstor'un Extension modeli yeni bir model olmasına rağmen kartı takınca bir kısmı dışarda kalıyor yani hala o tip cihazlar üretiliyor.Trekstor'un linki :

http://forum.donanimhaber.com/m_12306997/mpage_1/key_trekstor%252Ccebrax//tm.htm#12306997
  • Öyle bir çıkıntı söz konusu degil Sadece mp3 player alt bölümü Yuvarlak sd kart düz olduğu için çok hafif köşeleri görünüyor.

[simage]http://www.resim-yukle.com/img01/10/522428Resim 009.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 18 Nisan 2007; 6:45:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.