Şimdi Ara

THOMSON LYRA PDP2756X 79 YTL (aldım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ama sana solıyım ınternetten almak o kadr avantajlı bı fıkır deıl sadece fotolarıyla yetınıosun gıdıpde elıne alıp ıncelemek dha ii bence hıc yokdan zaman kaybın olmaz ama thmsonda boyle sorun yok kafana takma gusel bı alet bende dun aldım aynı marka benım ılk cıkan thomsondu baya eskıydı gusel sevdim yani fotograf cekme harıc her ise yarıo ....
  • Az önce baktim Teknosa'da Thomson MP3'lerle ilgili sayfa kaldirilmis,Thomson marka MP3 falan kalmamis.Eee nerden alacaz biz simdi bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: portakal

Az önce baktim Teknosa'da Thomson MP3'lerle ilgili sayfa kaldirilmis,Thomson marka MP3 falan kalmamis.Eee nerden alacaz biz simdi bunu?

http://www.nealsak.com/v21/product_info.php?pxmlid=46548&osCsid=0d84133c627d6bc700bd81ad62453af7
    159'a bir tane buldum. Dada ucuza bulursam bu ürünü paylaşırım...
  • Teknosa'dan ne almaya niyetlensem ürün kalmıyor yahu.
    Line-in girişli,radyolu,sd kartla hafızası artırılabilen,pilli,79 liraya başka bir mp3 çalar da yok sanırsam.
  • İnternete bakmayın size en yakın teknosa bayilerine gidin belki bulabilirsiniz. Bakın hatta İceBerG12 daha dün almış.
  • ya ben gittin teknosaya bir tane kalmisri ama super akıllı teknosa calışanları ayni gün thomsonun diger modellerinden bir tane satmış ve kutu olarakta 2756 nın kutusunu verip yollamişlar (thomsonlar tekti ve hepsi vitrindeydi o yuzden kutu bole mahzen gibi bir yerden cikiyo baya eskimis ) kutu iceriginin ayni oldugunu soyleyip yemeye kalktilar da usb ucunun farkli oldugunu gosterince susup oturdular . bu sekilde de benim tüm hevesim kaçtı zaten bide sey diyolar diger müsteri gelir bikac gune siz de gelin allah akıl fikir versin ne diyim

• quote:

Orjinalden alıntı: k_uprak

ya ben gittin teknosaya bir tane kalmisri ama super akıllı teknosa calışanları ayni gün thomsonun diger modellerinden bir tane satmış ve kutu olarakta 2756 nın kutusunu verip yollamişlar (thomsonlar tekti ve hepsi vitrindeydi o yuzden kutu bole mahzen gibi bir yerden cikiyo baya eskimis ) kutu iceriginin ayni oldugunu soyleyip yemeye kalktilar da usb ucunun farkli oldugunu gosterince susup oturdular . bu sekilde de benim tüm hevesim kaçtı zaten bide sey diyolar diger müsteri gelir bikac gune siz de gelin allah akıl fikir versin ne diyim

Usb ucu derken... Line_in çıkışı açık, Usb üstünde kapak var. Resimden biraz farklı o bölüm. Diger müşteri boş kutuyu getirecek? :D

Hayırlısı olsun...

• Merhaba arkadaşlar bende tavsiyeleriniz üzerinde thomson mp3üme kavuştum.Şu ana kadar gayet memnunum.Yalnız firmware konusunda bir problemim var.İlk mesajdada verilen güncelleme linkinden son versionu indirdim kurulumu talimatlarına uygun olarak yaptım.Yüklerken bana format atması gerektiğini söyledi bende onayladım.Daha sonra yüklemede allocating table bölümde 2 3 kere denedim takıldı ve zaman aşımına uğradı diye iptal etti.Sonra aletide görmedi.Uzun uğraş sonucunda amerika için olan firmware kurunca çalıştı ama oda eski sürüm.İlk aldığımda versiyonu 3.11.Yani avrupa sürümüEdi.Hala 4.00E firmware aleti görmüo.Sorun nedir anlayamadım Yardım eden olabilirse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi densizzz -- 17 Nisan 2007; 19:14:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: densizzz

Merhaba arkadaşlar bende tavsiyeleriniz üzerinde thomson mp3üme kavuştum.Şu ana kadar gayet memnunum.Yalnız firmware konusunda bir problemim var.İlk mesajdada verilen güncelleme linkinden son versionu indirdim kurulumu talimatlarına uygun olarak yaptım.Yüklerken bana format atması gerektiğini söyledi bende onayladım.Daha sonra yüklemede allocating table bölümde 2 3 kere denedim takıldı ve zaman aşımına uğradı diye iptal etti.Sonra aletide görmedi.Uzun uğraş sonucunda amerika için olan firmware kurunca çalıştı ama oda eski sürüm.İlk aldığımda versiyonu 3.11.Yani avrupa sürümüEdi.Hala 4.00E firmware aleti görmüo.Sorun nedir anlayamadım Yardım eden olabilirse çok sevinirim

Hayırlı olsun...

Buradan 311e indir ve formatlı olarak kur
    http://downloads.thomson-europe.com/NR/rdonlyres/59B2F3BF-8B1E-4CA2-859D-AFC0F35ADBDF/0/PDP2756X_62X_G1XFWUpgrade_v311E.exe

kurduktan sonra tekrar 4.06e kur.

• hayırlı olsun güzelmıs
  • misal trekstor xtension modeli 1 gb radyosuz sd card ın bir kısmı dışarıda kalıyor fiyat 80 ytl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 18 Nisan 2007; 9:27:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: honnery

hayırlı olsun güzelmıs

Üstüme düşen kısmı için saol..
  • Bursa'daki teknosalara baktım yok.
  • Arkadaşlar bende bu ürün var. Rock dinliyorsanız tavsiye ederim. Özellikle Sony kulaklıkla çok uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 22 Nisan 2007; 15:26:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

Bursa'daki teknosalara baktım yok.

Hayırlısı olsun...
  • Bir sorunum varFirmware güncelleme konusunda makinenin menüsünden bakınca versiyonu 3.11E gözüküyor.Buraya kadar herşey normal ama 4.06E güncellemesi yapamıyorum.Program makineyi gördüğünde current versionu 0.000 olarak görüyor ve bana format atmadan yüklenmiceğini söylüyor bende kabul ediyorum.Fakat yükleme işlemine başlıyor ve allocating table bölümünde 5dk bekliyor sonrada zaman aşımına uğradı hatası geliyor ve yüklemeyi kapatıyor.Sonra ise yükleme bitmediğinden makinem açılmıyor.O zamanda 4.06Eyi silip 3.11E güncellemesini yüklüyorum.O sorunsuz bir şekilde yüklüyor ve güncelleme programını açtığımda 3.11e olarak görüyor.Ama 4.06ede yine aynı şeyler oluyor.Sorun acaba bendemi yoksa aldığım makineden kaynaklanan bir sorunmu diye düşünmeye başladım.

• quote:

Orjinalden alıntı: densizzz

Bir sorunum varFirmware güncelleme konusunda makinenin menüsünden bakınca versiyonu 3.11E gözüküyor.Buraya kadar herşey normal ama 4.06E güncellemesi yapamıyorum.Program makineyi gördüğünde current versionu 0.000 olarak görüyor ve bana format atmadan yüklenmiceğini söylüyor bende kabul ediyorum.Fakat yükleme işlemine başlıyor ve allocating table bölümünde 5dk bekliyor sonrada zaman aşımına uğradı hatası geliyor ve yüklemeyi kapatıyor.Sonra ise yükleme bitmediğinden makinem açılmıyor.O zamanda 4.06Eyi silip 3.11E güncellemesini yüklüyorum.O sorunsuz bir şekilde yüklüyor ve güncelleme programını açtığımda 3.11e olarak görüyor.Ama 4.06ede yine aynı şeyler oluyor.Sorun acaba bendemi yoksa aldığım makineden kaynaklanan bir sorunmu diye düşünmeye başladım.

3.11E http://downloads.thomson-europe.com/NR/rdonlyres/59B2F3BF-8B1E-4CA2-859D-AFC0F35ADBDF/0/PDP2756X_62X_G1XFWUpgrade_v311E.exe
    Bunu indirdin bir güzel formatlı olarak kurdun sayıp devam ediyorum. (Bunu indirmen önemli)

4.06E http://downloads.thomson-europe.com/NR/rdonlyres/AF6C9348-B13C-458D-84F9-38BE5F72AA4E/0/PDP2756X_62X_G1X_FWUtility_v406E.exe
    Sonra 4.06e formatsız veya formatlı(ikisinide dene) olarak üstüne kurmayı dene.

Çünkü ben öyle yaptım.

• Arkadaşlar bugün çakma Sonyler ile test etme olanagım oldu Thomson ses kalitesi 5 kat daha iyi.
  • incelemesini yapmıştım birkaç sene evvel heyecanlı arkadaşlar için donanım haber'e aktardım az önce
    http://forum.donanimhaber.com/m_15518485/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 2 Temmuz 2007; 22:36:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackozan

incelemesini yapmıştım birkaç sene evvel heyecanlı arkadaşlar için donanım haber'e aktardım az önce
    http://forum.donanimhaber.com/m_15518485/tm.htm

Paylaşım için saol kardeşim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.