Şimdi Ara

Thomson TG712 port acma yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba buraya daha yeniyim xd bi kac hafta oldu , BtoD clanindayim mw3 oynioruz genelikle , yeni bi router ve wifi bi arada bi makine verdiler Thomson TG712 diye , portlaru acamadim oncelikle ps3 mw3 icin port numaralari biri verirse sevinirim dogru mu degilmi diye , Nat typimi open yapmak icin cok ugrastim olmior , eski routerimde port lati actiydim bunda olmior . Upnp acik , Saygilar

Bu arada yanlis yer olabilir ozur dilerim dedigim gibi yeniyim ve yurt disindayim turkcem okadar iyi degil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet-koksal -- 5 Nisan 2012; 16:36:07 >

• Cabuk cevabin icin cOk tessekur ederim , ben oyle siteleri bulduydum ama thomson TG baska numaralar ondar , ama yinede aynisi olur mu abi ? Benimki TG712 onu bulamadim , internette hep tHomsonun baska modelini buldum , aynisi midir ?
  • Önemli değil kardeşim, portlar modemden modeme değişmez numaralar aynıdır sadece bazı sitelerde 80,81 ve 443 portları verilmez bunlar psni hızlandırmak içindir oyunlarda bir etkisi yoktur.Ps3 deki ip ayarlarını falan doğru yaptıysan verdiğim linktekileri yaparsan NAT type ın open olacaktır.Yada portlarla falan uğraşmak istemezsen DMZ ni aktifleştirebilirsin modem arayüzünden DMZ kısmını bul oradaki ip yerine ps3 e verdiğin sabit ip yi yaz tüm portları açmış olursun.
  • DMZ yo abi bu routerde yoksa kolay olurdu , simdi portlari yaptim ps3 u acip denicem , saol
  • Sitedeki herseyi yaptim yine strict abi ya
  • ps3 deki ayarların neler ip,dns numaraları falan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netgear Router Sorunu ( Yardim )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Router ip ; 192.168.1.254
    Ps3: 192.168.1.50

1 DNS 208.67.222.222. Sanirim
    2 DNS 208.67.220.220 oda boyle
  • Ps3 de 192 168 1 254 olcak geralde. Oyle. Olmasi lazm
  • Yok hocam o doğru ps3 ip si ile router farklı olacak.DNS lerini router ile aynı yap.Bu arada emin olmak için sormam lazım portlara ps3 ipsini yazıyorsun dimi ?

1. DNS : 192.168.1.254
    2. DNS : 192.168.1.254
  • Ever yaziorum abi
  • Iyaptim yinede olmio ;(
  • Bide internet varmi diye control yapabiliorsuk ya ps3 de orda nat type 2 verio ( hep veriodu zaten ) oda moderate olior herhalde , o da olsa oda iyi ama oyunda strict yazio , bu arada benim icin bukadar emek verdiginiz icin cok tessekur ederim , bir olsaydi sevinirdim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet-koksal -- 7 Nisan 2012; 1:19:26 >
  • Internette ne port gorduysem hepsini actim yine olmio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.