Bildirim
Thornmail(Çivili Zırh) OP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rammus dışında alan olmuyor (karşı full ad değilse) -
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
rammus dışında alan olmuyor (karşı full ad değilse)
Shen -
Karşıda Rengar, Fiora, Jax gibi aşırı saldırı hızı olanlar dışında herhangi bir işe yaradığı görülmeyen pasif.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hep almayı unutuyorum ya çok op aslında -
frozen heart ya da omeni tercih ederim -
Bir kere adcye alıyım demiştim hasarı yansıtamadım rengar + kha atladı tek atıp kaçtılar. -
randuin çok daha iyi -
rammusu silsinler oyundan ? -
Can vermeyen bi savunma itemı alınca ne biliyim vicdanım sızlıyor -
Full ad takıma karşı cidden op.
Ninja Tabi-Randuin-Sunfire-Warmog-Thornmail-G.A olan bir Rammus düşünün.
200ün üstünde ad olacak W skilliyle beraber bir de baron aldık mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaquaries
Bir kere adcye alıyım demiştim hasarı yansıtamadım rengar + kha atladı tek atıp kaçtılar.
kha rengara karşı işe yaramaz zaten dps lere karşı alacaksın pasifi öyle hissettiriyor. -
Kasmış bir vayne i durdurmanın tek yöntemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burstu yüksek caster adlere karşı işe yaramıyor. Sadece karşı full adse ya da adc çok kasmışsa alıyorum.
Bide karşılığında mr kasınca itemin yansıtma etkisi bitiyor -
g.a? -
kötü bir item şu an baya, frozen heart ve randuin gibi itemlar takıma da katkı sağlarken thornmail sadece kendine fayda ediyor. onda da sadece armor vererek lategamede yer tutan gerekiz bir item halini almaya başlıyor malesef
bence bi aktif falan lazım thornmaile, pasifi 20-25% e düşürülüp etkili bir pasif eklenirse oyunda yerini bulabilir. 2 saniyeliğine 25% daha fazla dmg döndürme veya 3 saniyeliğine etraftaki tüm allylara 10% hasar döndürme kazandırma tarzında bir şeyler lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Adaniellium
kötü bir item şu an baya, frozen heart ve randuin gibi itemlar takıma da katkı sağlarken thornmail sadece kendine fayda ediyor. onda da sadece armor vererek lategamede yer tutan gerekiz bir item halini almaya başlıyor malesef
bence bi aktif falan lazım thornmaile, pasifi 20-25% e düşürülüp etkili bir pasif eklenirse oyunda yerini bulabilir. 2 saniyeliğine 25% daha fazla dmg döndürme veya 3 saniyeliğine etraftaki tüm allylara 10% hasar döndürme kazandırma tarzında bir şeyler lazım
Kesinlikle buff gelmesi gereken bir item. O tarz bir etkinin yanına true dmg olarak dönmesi ve ad skillerin hepsini döndürmesi lazım. Fiyatınada biraz zam verdinmi güzel bir late game itemi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Kasmış bir vayne i durdurmanın tek yöntemi
Ben renektonken karşıda vayne varsa mutlaka alıyorum.Yine icabıma bakıyor anlamadım gitti -
True dmg atmaya devam ediyor,kasmış bir vayne durdurulamaz. -
aramdayken 3 4 adc gelmişti takıma rammus vardı karşıda kastı zırhlıyı randuiyi biz vurdukça biz ölüyorduk resmen adamdan can gitmiyordu
Benzer içerikler
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- pre ne demek
- otp ne demek
- mobile legends sevgili olan herolar
- uyumlu sevgili nickleri
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X