Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşim satıcıda IMP satilmali bence :/
    slotlar güzel idare ediyoruz
    MG itemlerini 4 gözle bekliyoruz satıcıda +5 +6 falan olsa çok güzel olur :D ben 8 larım onu sorun deil
    Jevel Dropu yok sadece kalptan iniyor vede kalp drobunuda iyice düşürdünüz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

arkadaşim satıcıda IMP satilmali bence :/
    slotlar güzel idare ediyoruz
    MG itemlerini 4 gözle bekliyoruz satıcıda +5 +6 falan olsa çok güzel olur :D ben 8 larım onu sorun deil
    Jevel Dropu yok sadece kalptan iniyor vede kalp drobunuda iyice düşürdünüz :/

mg itemi koyulmıcakmıs krdsım bnde cok bekledim ama malesef...
  • ya su pk prblemine cozum bulun ne parayla temızlenıyor ne kasabiliyoruz ne baskası bize wurabiliyor ne biz baskasına ne biçim iştir bu??nası gecicek bu??siteden de temizlenmiyor..

edit:we ayrıca siteden de paraylada pk temizlenmiyor lord efendi bni arka arkaya 100 defa kesti ne pk oldu ne baska birsey.ben anlamadım bu işi trilyon tane ss war.. ben 3 kere kesince kasamıyorum hrf arka arkaya 50 kere kesiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 13 Temmuz 2010; 7:16:05 >
  • Magic Gladiator itemleri özelliklede +skill eklentili kılıcı ve birkaç yere nokta spot koyulmasını öneriyorum. Sunucuda Dark Lord Kasmak çok zor birkaç tane nokta spot olsa Dark Lord sayısı artar.
  • Ya pk kaldim Dev3 kaldim napcaz ya..
  • Admin lütfen çözüm bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik41

Ya pk kaldim Dev3 kaldim napcaz ya..

sitede clear pk calismiyormu calismiyorsa biraz kas pk kendiliğinden geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansa9590

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Orijinalden alıntı: hakansa9590

koymassa koymasin birak kanka salla ya baska bir seye baslayak en iyisi 1 slotta 5bin kisi kasior 200 lvl olduk hala devias3 te kasioz :S

Güle güle Daha güzelini bulduunuz sürece sorun olmaz

Admin Tarkan 150 150"ye siyah dönen canawar spotu koyabilr msn ? Türk serverlerinin %99"unda olur o spot ama biz bulamadk koyarsan bi ara sewinirm

halaa spot dior ya

Senn bu mesajnda neden bahsettin ? 2mizde spottan bahsediorz bide kalkmş artislik yapio bi git işine yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

quote:

Orijinalden alıntı: tarik41

Ya pk kaldim Dev3 kaldim napcaz ya..

sitede clear pk calismiyormu calismiyorsa biraz kas pk kendiliğinden geçer

Canavarlara vrmuyoki yoksa kascam..:S:S
    Elim kolm bağlı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Server içi soru ve sorunlara artık forumdan cevap ve destek vermeyeceğimi bildirmek isterim,soru ve sorunu olanlar admin@thpvp.com adresine mail atabilirler.Sadece server ile ilgili gelişmeler buraya bildirilecek.

adam burda size gerekli olan en güzel açıklamayı yapmış hala gelmiş buraya yok spot koy yok eşya koy diyorsunuz.

MAIL ATIN MAIL
    ANLADINIZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Server içi soru ve sorunlara artık forumdan cevap ve destek vermeyeceğimi bildirmek isterim,soru ve sorunu olanlar admin@thpvp.com adresine mail atabilirler.Sadece server ile ilgili gelişmeler buraya bildirilecek.

adam burda size gerekli olan en güzel açıklamayı yapmış hala gelmiş buraya yok spot koy yok eşya koy diyorsunuz.

MAIL ATIN MAIL
    ANLADINIZ?

hiç online olmuyosunuzki şahsen ben sorunumu paylasırken karsımdakiyle konusmakisterim mail atmak istemem. support havasımı vermeye calisiosunuz anlamadım
  • Bugece sunucunun shoplarını spotlarını ve bazı ayarlarını yeniden yapılandıracağım gece boyunca offline olabilir...
  • saat 4 server şuan bakımda bakım kaç saat sürer bilgilendirirmisiniz

birde bknin dragon knight seti için şu skini yükermisiniz

eski oynadığımbir serverde vardı bu skin çokda güzel duruyordu (bone blades hariç)

ragezone linkihttp://forum.ragezone.com/f195/dragon-knight-bone-blades-143517/

--(pek anlamam bu işlerden denk geldi sadece bir öneri)--

• hala server offline yha uff
  • Beyler adminin kişisel sorunları varmış server ondan kapalıymış.
    Bi arkadaşım mesaj attı.
  • arkadaşlar evet kendimle ilgili özel bir sorun vardı ve hayırlısıyla halledebildim serverla ilgileniyorum.
  • Hele şükür admin hade ne zmn açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Hele şükür admin hade ne zmn açılır

Arkadaşım bu smile nedir insanın hayatından daha önemli birşey varmı nasıl hafife alabiliyorsunuz bukadar ?
  • 3 senedir ilk defa bir serverin açılmasını bekledim sardı oyun player eksiği kısa sürede hallolucaktır eminim

bu arada geçmiş olsun kendinle ilgili sorunu hallettiğine sevindim...
  • admin yanlış anlama neyi hafife almışım onuda anlamadım!!
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.