Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yha server açılsa açılırdı 2 gundur kapalı.
    Adminin bişey soylediğide yok.Yenilik yaptığı yok.
    Oyuna girip event yaptığı yok.
    Bundan sonra açılsa bile biras zor player bulur.
  • Bu server onlinemi ve sitesinin adresi ne bilen varsa paylaşırsa sevinirim...
  • postlari okursan durumu anlarsin kardes
  • Server günlerdir offline. Eğer 00:00'a kadar server online olmazsa kapalılar listesinde yerini alacak bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Server günlerdir offline. Eğer 00:00'a kadar server online olmazsa kapalılar listesinde yerini alacak bilginize...

Öyle deme Ugur adminin önemli işleri var silk kasiyor adam elbet birgun on olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Server günlerdir offline. Eğer 00:00'a kadar server online olmazsa kapalılar listesinde yerini alacak bilginize...

Öyle deme Ugur adminin önemli işleri var silk kasiyor adam elbet birgun on olur:)

Artık çok geç.
  • quote:

quote:

quote:

Artık çok geç.

hiç birsey degil sadece o skilli rune blade bulamadim ya ona içim aciyor:)yanarim yanarim sadece o NALET KIRAN GİRE skilli kullanamadim ya ona yanarim:))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Artık çok geç.

hiç birsey degil sadece o skilli rune blade bulamadim ya ona içim aciyor:)yanarim yanarim sadece o NALET KIRAN GİRE skilli kullanamadim ya ona yanarim:))

Unut gitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Artık çok geç.

Unut gitsin.

bu gidişle öylee olucak sanırım..

• admin yeni sro swde takılıyor galiba arkadaşlar artık bizde yeni swlere akalım daha ne kadar bekleyeceğiz onu söylemiyor playerlerin önerilerini yerine getirecek mi onuda söylemiyor 1-2 aylık bir macera olmuş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekral

admin yeni sro swde takılıyor galiba arkadaşlar artık bizde yeni swlere akalım daha ne kadar bekleyeceğiz onu söylemiyor playerlerin önerilerini yerine getirecek mi onuda söylemiyor 1-2 aylık bir macera olmuş oldu

acilali 1 2 ay oldumu acaba :)
  • ne oldu bu sunucunun durumu?
  • YALAN OLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsoldiers07

YALAN OLDU

O değil Pörtletmeyin şu konuyu ya^^ Klit vurun gitsin :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 25 Ağustos 2010; 18:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

quote:

Orijinalden alıntı: redsoldiers07

YALAN OLDU

O değil Pörtletmeyin şu konuyu ya^^ Klit vurun gitsin :P

Evet Bencede Kilit Vurun. Pörttttttledi :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.