Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet var Silk oynuodum unuttum server ı bence gayet bu duruma uygun bi acıklama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Bende cLienti indirdim öyLe arada takıLırım diyordum da şu oLayLardan sonra fikrim değişir gibi oldu

Belki hala bi açıklaması vardır.

açıklama yapmaz herkesin özel hayatı der geçer birde üsütüne siz para vermiyosunuz ben istediğimi yaparım der 2 ay önce( server açılmamışken) boyle demiyordu herkesten fikir alıyordu şimdi millet fikirlerini söylüyor cevap bile vermiyor. daha çok beklersiniz simdi sp kasıyordur o sroda nede olsa biz mallar bekliyoruz

• quote:

quote:

Bende cLienti indirdim öyLe arada takıLırım diyordum da şu oLayLardan sonra fikrim değişir gibi oldu

''4 saat 14 dk önce'' farkLı bir konuya hatta farkLı bir oyunun konusuna atıLan post ve cevap vermediği kendi sunucusunun konusu..

Bunu açıkLayabiLeceğini sanmıyorum ki ''PATEVRA''dan bahsediyoruz

Kıvırmayı deneyecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

quote:

quote:

açıklama yapmaz herkesin özel hayatı der geçer birde üsütüne siz para vermiyosunuz ben istediğimi yaparım der 2 ay önce( server açılmamışken) boyle demiyordu herkesten fikir alıyordu şimdi millet fikirlerini söylüyor cevap bile vermiyor. daha çok beklersiniz simdi sp kasıyordur o sroda nede olsa biz mallar bekliyoruz

ya oynamayız olur biter dunyadaki sanki tek server bu...emeklerin gittigi ilk serverda olmıyacagi için yenisine yol alinilabilir..

• Forum kurallarına aykırı olmasa iyi bi küfür ederdim ama...
  • Böyle bişey olabilirmi ya..
  • server uçurumda hadi hayırlısı..
  • İlginçtirki bunca olaydan sonra gelipte insan bir 2 3 birşey söyler durumla alakalı ama nerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

İlginçtirki bunca olaydan sonra gelipte insan bir 2 3 birşey söyler durumla alakalı ama nerde...

Bukadar laftan sonra artık DH girmez
  • online ..
  • Online ama hala hic bir sey degismemis sirf olay oldu diye laf olsun diye acmis gibi duruyor...
  • yazıklar olsun bee !!! IMP bile koymamıs ne diyim ben ..
  • Hiçbirşey değişmemiş ve 1 gündür kapalı.Bırakıyorum ben.
  • offline ..
  • Doğru diyorsun ama ben senin postları görmedim hiç

Server gene offline adminimiz her zamanki gibi işbaşında sanırsam(!)

:))
  • Canın cehenneme . xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 27 Temmuz 2010; 22:10:53 >
  • bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur hala bu serverı oynayan varsa acıyorum haline
  • Küfür eden bir kişiliğin toplumdada olduğu gibi hiç bir hakka sahip olamaz. Postların yine silinecek. Çünkü küfürle yatıp kalkan bir insanın hak ettiği muamele ancak bunlardan ibarettir.
  • Bak admin srodan canı sıkıldı bide mu açıyım dedi online arkadaşlar xD
  • Kanitlarmisin ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.