Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Bak admin srodan canı sıkıldı bide mu açıyım dedi online arkadaşlar xD

• quote:

Orijinalden alıntı: ibLiss

Kanitlarmisin ?

+ Sen nasil bir yoneticisin ki benim le boyle konusursun kesin kanitin vs bilgin varsa konusursun ?

Sikayet mesaji Olustruldu
  • neyi kanitliyim dosum anlamadim!!
  • Sana demedim kardes

Xobi mesaj yazdim mesajimi cvp verdi cirkin bir iftira ile ondan aciklama bekliyorum su anda
  • Admin bari server nie offlineydi onu açıkla.Bi spot mu koydun father mi ekledin imp mi ekledin büyülerimi duzelttin gameserver.exe yi mi duzelttin rankingimi duzelttin ve aklıma gelmeyen başka şeylerimi cvp beklioruz!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Küfür eden bir kişiliğin toplumdada olduğu gibi hiç bir hakka sahip olamaz. Postların yine silinecek. Çünkü küfürle yatıp kalkan bir insanın hak ettiği muamele ancak bunlardan ibarettir.

Cevap ver hangi hak ile bana iftira atarsin nasil bir kisilik mesajimi siliyor ortaya yazi yazip cekip gidiyorsun Yasin kac abim senin nasil yonetici
    yaptilar seni nasil bir diyolog bu ?????????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Küfür eden bir kişiliğin toplumdada olduğu gibi hiç bir hakka sahip olamaz. Postların yine silinecek. Çünkü küfürle yatıp kalkan bir insanın hak ettiği muamele ancak bunlardan ibarettir.

Cevap ver hangi hak ile bana iftira atarsin nasil bir kisilik mesajimi siliyor ortaya yazi yazip cekip gidiyorsun Yasin kac abim senin nasil yonetici
    yaptilar seni nasil bir diyolog bu ?????????

Konuyu tam oLarak biLmiyorum ama sen fakesin

Attığın postLara ve imzana bakıLınca çok rahat anLaşıLıyor.

Not:Himmet fuji'den daha iyi odakLanırım bak sana

• ibLiss sen geçen gün banlanan arkadaşsın galiba hala burada aynı şeyleri yapmaya çalışıyorsun bence düzeni bozma ve gereksiz mesajlarınla doldurma başlığı zaten yeterince sorun yaşıyoruz server olarak
  • Kimin kim oldugu onemli ?
    Oyuncuyum imzami istedigimi yazar cizerim
    Ben cvp bekliyorum İspat varsa gerekilen yapilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibLiss -- 27 Temmuz 2010; 23:17:52 >
  • quote:

Kimin kim oldugu onemli ?
    Oyuncuyum imzami istedigimi yazar cizerim
    Ben cvp bekliyorum İspat varsa gerekilen yapilir....

Ben değiLim diyemiyorsun ama ?

İspat,kanıt gibi şeyLer söyLeyip akLınca biLgeLik yaptığını sanıyorsun..
  • Senin kadar degil

Ben sandigin umdugun kisi degilim yanlis kapi sorununu Sikayet Butonu kullanarak cozebilirsin
    burda senin hakkında bir sey gectigini sanmiyorum ama forum burasi herkez elestiriyi acik olmali
    kayit olurken elestiri yapmayin diye bir kural yoktu
  • quote:

Senin kadar degil

Ben sandigin umdugun kisi degilim yanlis kapi sorununu Sikayet Butonu kullanarak cozebilirsin
    burda senin hakkında bir sey gectigini sanmiyorum ama forum burasi herkez elestiriyi acik olmali

Bu benzeri konularda şimdiye kadar hiç yanıLmadım,yanıLacağımı da sanmıyorum..

Ama sen haLa devam ediyorsun buda beni çok güLdürüyor..

• Bilemem senin sorunun
  • Şaka gibi.
  • quote:

Senin kadar degil

derdi ve amaci actigi basliklarla ortaya cikti arkadasin diger baslikta bu serverleri kotuleyerek bi yerlere gelmeye calisiyor muonline buyuzden öldu ws ws sizin yuzunuzden ölüyor bence ne yapalim kapatip sizin servere mi gelelim komik

• Pfffffff
    hee hee oyle
  • Ya Ben Bu Clienti Weya Pachti İndiremiyorum Acılmıyorum 1 saat bekledım.. filefront deilde rapid veya baska bi siteyede upload edin daha rahat indirelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

Ya Ben Bu Clienti Weya Pachti İndiremiyorum Acılmıyorum 1 saat bekledım.. filefront deilde rapid veya baska bi siteyede upload edin daha rahat ****..

Buyur kardesim SERVER CLİENT http://hotfile.com/dl/58053212/55e91f8/ThPVP.rar.html

buda SOUND and MUSIC http://hotfile.com/dl/58071649/ce6e7fb/MusicSound-YipMan.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |YipMan| -- 28 Temmuz 2010; 20:28:54 >

• 7/24 offlineye yaklaşıyoruz!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

7/24 offlineye yaklaşıyoruz!!

hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.