Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reset Stat sistemi kesinlikle gelmeli madem ki nokta spotlarından yoksunuz ki bir Dark Lord olarak söylüyorum bu bir haksızlık oluyor benim gibi oyunculara dağınık spotlara hakimiyetimiz yok en azından Command kasarak pet ile kasarım sonrada istediğim pvp statlarına çeviririm max reset olunca bence bu kesinlikle olması gerek birşey . Server çok iyi gidiyor bence oyuncuların istekleri gözden geçirilmeli daha da iyi olması için.

Sitede Reset Stat Olmalı

Admin Kolay Gelsin
  • Reset stat olayı bencede gelmeli. Bu işi profosyonel olarak yapan çoğu serverda bu olay mevcuttur. Ayrıca feather mu point shopa eklenmesi gerekenler listesindedir. Party bonus exp getirilirse muhabbetin artacağı kanısındayım. Bu gibi ince ayarlar düzenlenirse oyun daha bi zevk vermeye başlayacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Blue Featheri de Impi de Mu Point Shopa koyabilirsin.
    Feather=75Points
    Imp=15Points
    Site Ranking te bi sorun var sanırsam.
    Party bonus exp te yapabilirsin.
    Herkes exp gelmiyo diye solo kasıyo partynin amacı kalmadı.

KazuYa

KazuYA ' ya KatıLıyorum !..
    Bide Şu server bi gün kapanmasa süper olcak [ 7.24] offline ye yakınlaşıyoruz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Reset stat olayı bencede gelmeli. Bu işi profosyonel olarak yapan çoğu serverda bu olay mevcuttur. Ayrıca feather mu point shopa eklenmesi gerekenler listesindedir. Party bonus exp getirilirse muhabbetin artacağı kanısındayım. Bu gibi ince ayarlar düzenlenirse oyun daha bi zevk vermeye başlayacaktır.

COK GUZEL KASİYORSUN ERHAN BEY PATEVRA KUFURLU UYE DEGİLMİ BU SERVERİ KASTİGİN İCİN VEYA BASKA SEBEBLER DERECESİNDE SES CIKARMİYORSUN ERHAN SEN BU GİBİ PLAYER KALİRSİN SADECE İŞTE ARADAKİ FARK BU 2 DK İLE ONLİNE REKORU SENDE DİMİ YAZİK YAZİK

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi
    Reset stat olayı bencede gelmeli. Bu işi profosyonel olarak yapan çoğu serverda bu olay mevcuttur. Ayrıca feather mu point shopa eklenmesi gerekenler listesindedir. Party bonus exp getirilirse muhabbetin artacağı kanısındayım. Bu gibi ince ayarlar düzenlenirse oyun daha bi zevk vermeye başlayacaktır.

statlari nereye verecegini bilmiyorsan pro oyuncuyum diye soylenmiceksin bence :) reset abanma hersey degildir .D
  • Fare Band dönemi bunlar
  • Reset stat sismini koymayı düşünmüyorum ki reset sınırı koymamamızın bi amacıda bu puanları düşünüp basmak.
  • eğer reset stat sistemi yok ise nokta spotlar konmalı acilen spot düzenlemesi gerekli çünkü dağınık bütün spotlar sağdan soldan yaratık toplaya toplaya level atlamaya çalışıyoruz ama bir sm karakteri bir mg karakteri evil ile istediği gibi afk kalıp kasabiliyor. bu mu yani herkes sm mg mi acsın kasabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer2054

eğer reset stat sistemi yok ise nokta spotlar konmalı acilen spot düzenlemesi gerekli çünkü dağınık bütün spotlar sağdan soldan yaratık toplaya toplaya level atlamaya çalışıyoruz ama bir sm karakteri bir mg karakteri evil ile istediği gibi afk kalıp kasabiliyor. bu mu yani herkes sm mg mi acsın kasabilmek için

bir konuda katılmıyorum ranking e bakarsan 1. bk hemde acik ara farkla ayrica egerki elfleri bu kadar düsünüyorsanız sadece elflere gelebilir bu özellik 1 kereligine point degistirme muhabbeti böylecelikle ene kasan sonradan 5 res atinca istedigi char ı yaratabilir ama admine ilk defa katiliyorum bende istemem reset pointi..
  • restat şart arkadaşım ne saçmalıyorsunuz yok oyunun düzeni bozulurmuş ... Ben str de olmak isteyebilirm sıkılıp wizard ta olmak isterim ben mg yim ... Restat olmazsa olmaz sonucda her statimiz 32767 değiLki !
  • Hayirdir server site vs neden off devamli

Noldu t-rex naptilar siteni serverini AaAaAaAa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KarayaK_

Hayirdir server site vs neden off devamli

Noldu t-rex naptilar siteni serverini AaAaAaAa

kına yak
  • |YipMan|

serverı ben kapadım sorun yok :) aklı sıra bazı çocuklar lamerlik yapmaya uğraşıyor
  • Hazır server kapanmışken şu blue feather olayınada bi el atsaydık.
  • halledeceğim.
  • IMP EDE EL AT LUTFEN
  • Hatta dark lord için horse potuda düşmüyor hiç onada bir el atsak (reset stat istiyoruz adminim) :D bunun dışında farklı maplere spot eklenmeli devias den atlans 2 ye geçerken ki ara boş ve çoğu map boş oyun 3 haritada oynanıyor. devias tarkan atlans 2

ayrıca barracks ve refugeyede yaratıklar eklenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer2054 -- 26 Temmuz 2010; 21:01:49 >
  • istekler ortak admin . Creation da düsmüyor ayrıca kuş basamiyor dl ler.
  • creation düşüyor dark horse spirit düşmüyor bluefeather gibi dark horse spirittede sorun var ben dark lordum ve kuş bastım kullanıyorum
  • Reset Stat istiyoruz Adminim

imp, angel, unila vs onlar mupoint shopa a eklenebilir

yüksek kademeli skiller mupoint shopa a eklenebilir

Feader Sorununa el atıcağından eminim :)

Dark horse Spirit ve Skilli Rune Blade hiç görmedim dropları varmı acaba bilmiyorum

Şu çalışmayan Sum skillerinede el atarsan mükemmel olur

Kundun box dropları kontrol edersen güzel olur bazen aynı şeyler düşüp duruyor + geçenlerde Kundun +1 den Elemantal Mace çıktı ? ilginç

Sitedeki ranking saçmalamış onada el atmak lazım

başka şimdilik aklıma gelen birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49982B337 -- 26 Temmuz 2010; 21:07:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.