Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman pvp serverda EE kasanlar hic bir zevk almicak demektir buildi stratejik olarak degistirebilmek gerekir bence EE gerektiginde yalniz kaldiginda AGI olup kasabilmelidir. Bilmiyorum diger kullanicilar ne dusunuyor bu konuda ama olmasi yararli olur bence bu ustunluk sagliyabilir evet ama 5rr atinca buildini guzel yapan kisi kazanir. İnsanlar normal zamanlarda statlarini hem mob kesip hemde ayakta kalabilmek icin gereginden fazla diger statlara verebiliyor bunun ceremesi cekilmemeli bence tabi bu kisisel bir oneri ama diger kullanicilarinda ayni sekilde dusunecegini dusunuyorum.

Yalnis mi dusunuyorum Adminim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

@KarayaK_TR

sandığın gibi dedicated diye bütün portlar açık değil

1-Joinserver portu
    2-Gameserver portu
    3-Castle Siege portu
    4-Web server portu

bu portlar haricinde makine ile iletişim kurulması imkansız.

Aksini söylemedim o portlar haricinde iletisim kurulmaz
    her neyse gameserver icindeki reset limit olayini da ben soylemistim sana
    ben kotuluk etmem basima gelen bir olay gameserver kendini kapatmasi veya dataserverin kapatmasi
    yada connet server kendini kapatmasi anlatabildimmi yasadigim tercurbeler insanin + playerin canını sıkar
    kısaca yardim etmek istedim
    Neyse Basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasH2054

O zaman pvp serverda EE kasanlar hic bir zevk almicak demektir buildi stratejik olarak degistirebilmek gerekir bence EE gerektiginde yalniz kaldiginda AGI olup kasabilmelidir. Bilmiyorum diger kullanicilar ne dusunuyor bu konuda ama olmasi yararli olur bence bu ustunluk sagliyabilir evet ama 5rr atinca buildini guzel yapan kisi kazanir. İnsanlar normal zamanlarda statlarini hem mob kesip hemde ayakta kalabilmek icin gereginden fazla diger statlara verebiliyor bunun ceremesi cekilmemeli bence tabi bu kisisel bir oneri ama diger kullanicilarinda ayni sekilde dusunecegini dusunuyorum.

Yalnis mi dusunuyorum Adminim?

5rrde oyun bir süre durcak o sırada olucak pvplerde kim neyi eksik anlıyacaktir ve ona göre statlarını dağıtacaktır reset stat olmamalı

• Bir BK icin cok kolay birsey bunu soylemek :) cunku her daim standarta baglanmis sekille kullaniliyor yani. Nedense kimse Tank Build, Dps Build nedir pek bilmiyor sanırsam. Kısaca özetleyim istersen

BK lar için
    Tank Build
    Adından da belli olduğu gibi Golden tanklamak içindir oda
    Vita + Agi

Dps Build
    Str+Agi
    Az birazda ene ile vita verilirki hem hp skili çok hp versin hemde dahada dayanıklı olsun

Wizard lar için kişiye kimisi Agi ağırliklı gider Kimisi Ene ikiside birbirine göre etkilidir.

Elfler zaten bildiğimiz gibi

Buffer Build
    Full ene üstüne kurulmuş bir build

Dps Build
    Full agi üstüne kurulmuş bir build

Hybird var birde
    Oda hem Agi hem Ene olan build

Gelelim MG ye

Onunda 2 şekil kasma yöntemi var
    birisi Ene şekilde evil vs. birde ene class skili olan electric storm gibisinden

diğeri Str oda şansına skilli Rune Blade düşürürsen str buildi kullanırsın

DL ler zaten en karmaşık buildi olan class

Kimisi Str gider Fire Brust ile kasar

Kimisi Command gider Petleri ile birlikte kasar

Gelelim Summonerlere

Onlarda Agi ve Ene giderler

Şimdi olayı toparlarsak bir Server kurulurken bu serverı ilk defa oyuna başlıyanların da girebilceğini biliyoruz ve kabul ediyoruz. Yani yoksa ibare geçelim bu oyunu bilmiyenler servera girmesin vs. diye. Oyunu bilmiyenlerin yalnış stat kullanması ve onca zamanını serverda level atlayarak geçirmesi ve sonradanda bunun yalnış olduğunu öğrenmesi sinir bozucu olmaz mıydı ? Ve bu oyuncu kaybına neden olucak. Serverın oyuncu kazanması lazım kaybetmesi değil.

Hani eşitlik diyorsunuz peki o zaman EE oynuyan kişilerin eşitliği nerede ? O zaman onlar hiç oynamasın yada ilk defa DL oynuyan birisinin yalnış stat vermesi sonucu onca levelden sonra sizce kim bir daha yeni char açıp kasar ki ?

Mantık yürütün her halukarda Reset Stat sistemi olmadığında oyunu tam anlamında bilmiyenler için bir haksızlık olucak. Ki onu bırakın orjinal serverda bile bir şekilde statlarını geri olmanın yolu var. Global serverda bile o sistem varsa eğer yani böyle güzel bir server için bu olayın eksikliği pekte doğru değil bence. Çoğu serverda bu sistemin olmamasının nedeni zaten Max stat a kadar yükselebildiği için çünkü editlemeye gerek yok yalnış bassan bile sonuçta max stat olduğunda hepsi aynı sayıda olucak 32362 gibisinden. Bence Eklenmeli yeni yelenlerinde bir şansa ihtiyacı var.

Bakın hani beni boş konuşan birisi gibi gözükmek istemiyorum 2003 senesinden beri Mu Online oynuyorum. 1 Sene Orjinal serverda oynadım pek çok fun serverlarda low rate serverlarda oynadım gm lik yaptığım serverlar oldu kendi serverım oldu yani Tecrübeme dayanaraktan burda bazı şeyleri kendi fikrime göre söylüyorum.

Şimdi söyleyin yani olmadı kendini bir EE yerine koyun hani tamam bende bir EE değilim fakat genede oyuncuları gözlemliyorum eski GM lik alışkanlıkları serverı gözlemliyorum hatalar olsun açıklar olsun. Ama bence o optionun olması gerekiyor.

Saygılar.

• CrasH2054
    sen bir server aç gelelim arkadaş... bune ya böyle gene göçtü server . Tam res atıcaktım bu gece son 9 lvl di :/
  • Hazır server varken açmaya ne hacet ? :) Mis gibi server bulmuşuz çok uzun zamandır beklediğim böyle ufak şeylerin düzeliceğine inanıyorum. Bu arada serverda gene sanırsam Gamerserver.exe hata verdi Adminin online olmasını beklicez o gelene kadar kapalı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49982B337 -- 23 Temmuz 2010; 22:30:20 >
  • Birşey daha söyleyim Eren sen mesela Skilli rune blade bulsan Str mg olmak istemez miydin ? (tabi olaya karşısan doğal olarak istemezdim diceksin ama pvp de Str MG ler Ene lere göre daha fazla güçlü)
  • Bide Admin Site rankinge bi göz atsan!!
  • aklıma gelmio deil restat olsa str denerdim açıkçası ama slotlar bu şekilken energy mg daha avantajlı .=)
  • quote:

Shop a feather eklemeyi düşünüyorum.
    Reset stat optionu getirirsek yanlış verilmiş statlar geri alınabilir ve isteyen istediği zaman buildini değiştirebilir buda eşitliği bozar.

Blue feather shopa eklemek tam bir fiyasko olur. Server geneli zor olduğu için bu gibi değerli item shopta olmamalı. Eğer droplarda sorun varsa mu point shopa eklenebilir. Tabi cuzi bir point karşılığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

quote:

Shop a feather eklemeyi düşünüyorum.
    Reset stat optionu getirirsek yanlış verilmiş statlar geri alınabilir ve isteyen istediği zaman buildini değiştirebilir buda eşitliği bozar.

Blue feather shopa eklemek tam bir fiyasko olur. Server geneli zor olduğu için bu gibi değerli item shopta olmamalı. Eğer droplarda sorun varsa mu point shopa eklenebilir. Tabi cuzi bir point karşılığında.

Katılıyorum çünkü normal bir shopta satılması komedi bir durum. Bilmiyorum ne kadar karışık şuan elindeki server files ama bir şekilde bir çözüm bulmak lazım.

Özelliklede çalışmayan spellerin üstünde durulsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49982B337 -- 23 Temmuz 2010; 23:04:01 >

• Bu gameserver.exe hatasına çözüm bulunmalı.Sitedeki rankingede bi göz atılsa iyi olur.Admine bi sorum olucak satan neden satılmıyor? özel bir sebebi var mı? kasması zor olan bir serverda kasarken en avantajlı item olan satan yok.Birde slotlar wizardlara göre ayarlanmış bkler sadece daviasta kasabiliyor tek bir noktatan yaratık çıkmıyor bkler içinde slot konmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstractih

Bu gameserver.exe hatasına çözüm bulunmalı.Sitedeki rankingede bi göz atılsa iyi olur.Admine bi sorum olucak satan neden satılmıyor? özel bir sebebi var mı? kasması zor olan bir serverda kasarken en avantajlı item olan satan yok.Birde slotlar wizardlara göre ayarlanmış bkler sadece daviasta kasabiliyor tek bir noktatan yaratık çıkmıyor bkler içinde slot konmalı.

Şu imp konusunda tek sıkıntısı olmayan benim sanırsam :) farm yapın biraz boxların birtanesinden belli bir şansla çıkıyor onuda siz bulun artık :) Spot lara gelince olay birlikte parti ile kasmak solo afk kalip level atlamak değil tamam haklısın keşke olsa nokta spotlar fakat böyle olması güzel tek eksiklik düşük leveller için spot yok davias harici taki a2 de kasabilecek kadar yükselene kadar. Yani atlans 1 de veya losttower 1 dede spotlar olmalı

• arkadaşım ben niye partyy yapayım 45 k exp almak varken 20 k exp nie kasam slotlar çok az party kurunca hiç yaratık kalmıo bari party de exp artsın bişiler olsn çok zor bea :(
  • Daha res yok ki satan 3dkda ölüyor istediğimiz kadar farm yapalım faydası yok.Satanın npcde satılmasında ne gibi bi zarar var anlamış değilim bless bug değilki sonuçta.En büyük eksikte slotlar fazla slot koyunca lag mı yapıyor niye koyulmuyor? atlans losttower buralar es geçilmiş.
  • evet bende katılıyorum arkadaşlara bir düzenleme şart birkaç yere spot kesinlikle lazım
  • arkadaslar belki inanmasiniz bu muyu her zaman oynarim yaniii kendimi bildimbileli nedendirbilmiorum sadece 97d oynarim kasarim oburlerine girisim sadece maksat muabbet olsu:D 97d olsaydiii senin icin hic dusunmeden gelirdim ama ben sevmiom bea sezonlari:D +3 kanati yapabilmek icin 2 saat youtubede gezindim dyrdym:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

arkadaşım ben niye partyy yapayım 45 k exp almak varken 20 k exp nie kasam slotlar çok az party kurunca hiç yaratık kalmıo bari party de exp artsın bişiler olsn çok zor bea :(

Zevki orda zaten
  • quote:

Sadece izliyorum araştırmıyormuyum sanıyorsun ? çözmeye çalışıyorum ben kapatmıyorum serveri kendi kendine kapanıyor gameserver.exe

problem windows server 2003'te
  • Blue Featheri de Impi de Mu Point Shopa koyabilirsin.
    Feather=75Points
    Imp=15Points
    Site Ranking te bi sorun var sanırsam.
    Party bonus exp te yapabilirsin.
    Herkes exp gelmiyo diye solo kasıyo partynin amacı kalmadı.

KazuYa
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.