Şimdi Ara

thread stuck in device driver, atikmpag.sys x116 mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı ama bir türlü düzeltemedim bilgisayarımı.
    ilk başta win10 kuruluydu, her şey yolunda giderken bir anda oyunun ortasında mavi ekran hatasıyla karşılaştım, thread stuck in device driver. düzeltmek için mevcut ekran kartı driverımı kaldırıp daha güncelini kurdum defalarca ama işe yaramadı, ben de format ile win7 kurdum üzerine.
    win7ye geçtikten sonra da yine mavi ekrandan kurtulamadım. ne zaman oyuna girsem 3-4 dk içerisinde mavi ekran hatası alıyorum, bu sefer de atikmpag.sys hatası, kod x116.
    ekran kartım hd7670m
    termal macunu 1-2 ay önce yenilemiştim
    bu arada minidump klasörüm boş, mavi ekran almama rağmen herhangi bir kayıt defteri oluşmadı bu klasörde.
    cmd den sfc /scannow yaptığımda windows bazı hataları onaramadı, cbs.log dosyası oluşturuldu diyor.
    ekran görüntülerini ekledim, bir yolunu bilen varsa bilgisayarcıya götürmeden halledebilirsem çok güzel olur.thread stuck in device driver, atikmpag.sys x116 mavi ekran hatasıthread stuck in device driver, atikmpag.sys x116 mavi ekran hatası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.