Şimdi Ara

Thresh Jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thresh'i bir kaç hafta önce aldım hiç support karakterim olmadığı için bir kenarda dursun diye. Az önce bi jungle'da denedim genel görüşlerim şu şekilde: early'de biraz squishy ancak 1-2 tur döndüp bi kaç da assist alırsanız hızlıca bir liandary çıkıp pasifinde yardımıyla hem bu squishy'likten kurtulup hemde hiç azımsanmayacak bir damage'e sahip oluyoruz. Ardından takımda tank eksikliği olduğu için bir warmog aldım ve carry'leri elimden geldiğince korumaya çalıştım. Q R kombosuyla fight'ları başlatmak bize çok önemli bir avantaj sağlıyor. Warmog'u mid game'de bitirdim o anda yeteri kadar tanky olduğum için Rylai aldım. Zaten liandary'le çok uyumlu bir item olduğu için hem yeteri kadar tanky oluyor hemde aşırı yüksek damage'e sahip oluyorsunuz. Rylai'den sonra sunfire aldım böylece armor'um iyice arttı (canımda 5k'ya yaklaştı) hemde Q skilli sayesinde sunfire'dan oldukça yüksek verim alabildim. En son jungle item'ini sattım ve Randuin's omen alıcaktım ki oyun bitti.
    Genel olarak Thresh early game'de biraz etkisiz. Jungle'da kalıp pasifini stack'lemesi gerekiyor ama bunun yanında tam bir late game canavarı. Alternatif olarak ara sıra oynanabilir bence benim hoşuma gitti. Skill'leri E Q W şeklinde yaptım. Sizinde bununla ilgili görüşlerinizi bekliyorum gerek item gerek oynanış konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSakura -- 20 Nisan 2013; 2:34:44 >

• Adc olarak denemelisin super oluyor bence bide leona jungle da iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once deneyen gormemistim ancak fena olmaz diye dusunuyorum. Gangleri biraz sıkınti olur gibime geldi tamam hookun range i iyide hantal bir hero degilmi sence? ve earlyde pasif kalmasi bence cok kotu zaten late te supta topta olsa cok op oluyor

• Dün aldığımda yaptığım ilk şey de bu oldu. Direk jungleda denedim. Gayet hoşuma gitti. Q'daki delay, ilk başlarda tutturmamda sorun çıkardı sadece. Buildi AP-Tank yerine AD-Tank tarzında yaptım. Q'nun pasifi ile iyi bir damage atıyordum. Hatta bir ara Wits End aldım, güzel magic damage olmuştu. Daha sonra satmam gerekti vs vs. Bence zevkli bir jungler. Tavisye ederim
  • Biraz yavaş jungle döner ama gankleri etkilidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Daha once deneyen gormemistim ancak fena olmaz diye dusunuyorum. Gangleri biraz sıkınti olur gibime geldi tamam hookun range i iyide hantal bir hero degilmi sence? ve earlyde pasif kalmasi bence cok kotu zaten late te supta topta olsa cok op oluyor

Bu sıkıntıyı şöyle giderdim ganklerde Q ile adamın yanına gittikten sonra E ile yine kendine çekiyorsu W ilede takım arkadaşını çekiyorsun eğer arkadaşının 1 tane bile cc skilli varsa kill çıkıyor alternatif olarak hantallığını gidermek içinde boots of mobility kasılabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal.d

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Daha once deneyen gormemistim ancak fena olmaz diye dusunuyorum. Gangleri biraz sıkınti olur gibime geldi tamam hookun range i iyide hantal bir hero degilmi sence? ve earlyde pasif kalmasi bence cok kotu zaten late te supta topta olsa cok op oluyor

Bu sıkıntıyı şöyle giderdim ganklerde Q ile adamın yanına gittikten sonra E ile yine kendine çekiyorsu W ilede takım arkadaşını çekiyorsun eğer arkadaşının 1 tane bile cc skilli varsa kill çıkıyor alternatif olarak hantallığını gidermek içinde boots of mobility kasılabilir bence

tamam beni ikna ettin denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanDürüm -- 20 Nisan 2013; 10:42:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thresh son zamanlarda cok oynaniyor.ne guzel underrated takiliyordum.
    Valla threshden hersey oluyor jungleda neden olmasin lakin pasifi sorun cikarabilir diye dusunuyorum bir de kill alamassan basta oyundan dusebilir ama isabetli bi q-r kesin kill anlami tasiyor threshde.
    Benim anlamadigim tank nasil kastirdin ben sup oynuyorum pure def mastery lakin tank icin yeterli olmuyor aegisden sonra warmog deneyim diyecemde o zamana oyun biter.

• Passive konusunda biraz tereddütteydim jungle'da. Şansıma bi oyunda karşımada thresh supp geldi. Oyun sonu 15 civarı daha fazla stack yapmıştım jungle da. Bence önümüzdeki günlerde birileri turnuvada oynayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.