Şimdi Ara

Throne And Liberty [ ANA KONU ] [ÇIKIŞ TARİHİ: 1 Ekim 2024] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 eylül de ön sipariş ile başlayacak varsa bana mesaj atabilir.

• Arkadaşlar VPN ile konumu Ukrayna'ya çekip Kore hyperboost serverinde oynuyordum. bir şekilde tespit ettiler artık oyuna erişemiyorum. Var mıdır çaresi? Güme gitti emeklerim. Throne  And Liberty [ ANA KONU ] [ÇIKIŞ TARİHİ: 1 Ekim 2024] 

• Throne And Liberty ertelendi. Yeni global çıkış tarihi 1 Ekim.

• bhdr41 kullanıcısına yanıt

Konumu değiştir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild tarzı bir oluşum var mı

• PS5 de geliyor oyun peki hem pc hem ps5 aynı karakter oynamaya izin verir mi ? Cross play olacka sanırım yani aynı charı 2 farklı yerde oynatır mı acaba

• mert1905x kullanıcısına yanıt

cevabını bulduysanız paylaşabilir misiniz bizimle de hocam :)

• thefockingbird kullanıcısına yanıt

Malesef olmuyordur büyük ihtimal.

Throne  And Liberty [ ANA KONU ] [ÇIKIŞ TARİHİ: 1 Ekim 2024]

Son cümlesinde bahsettiği gibi aynı karakterle ilerlemeye izin verilmiyor. Başka sorular için aşağıdaki sayfayı inceleyebilirsiniz;

https://www.playthroneandliberty.com/en-us/game/faq

• Pre-Load açıldı. Boyut : 60 GB. Oyuna 1 Ekimde başlayacağız. Katılmak isteyen herkesi bekleriz.

• EngworKeL kullanıcısına yanıt

Bow/dagger olarak katılacağım muhtemelen.

• Arkadaşlar merhabalar. Bende kore serveri için oyun yüklü durumda. NCpurple üzerinden kurulum yaptım. bu kurulumu avrupa sunucularına çevirmem mümkün mü? yoksa yeniden indirmem mi gerekiyor? ve aynı hesabı kullanabilir miyim? yeni hesap mı oluşturmalıyım? bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Ayrıca Avrupa serverine 3 arkadaş giriş yapacağız. İşlerimizden dolayı muhtemelen günlük max 1-2 saat oyun süremiz olacak. Keyfine oyundayız. Rekabetçi bir anlayışımız yok. Guilde katılmak isteriz uygun görürseniz. Teşekkürler, iyi eğlenceler herkese.

• bhdr41 kullanıcısına yanıt

Baştan kuracaksınız hocam. Ben de yoğun çalışıyorum haftada max 3-4 gün ortalama 2 saat oynayabileceğim guilde gireriz Casual ekip olarak beraber takılırız.

• Guild arayanları ilk mesajdaki link'ten discord'umuza bekleriz. Bizim için kaç saat, casual , hardcore vs. farketmez. Amaç sohbet muhabbet eşliğinde keyifli vakit geçirerek oyunu oynamak. Herkesi bekleriz. Burada önemli olan discord aktifliği oda oyunda iletişim önemli.

@bhdr41

@Wirm Arkadaşımız sorunun cevabını vermiş. Oyunun global'de yayıncısı Amazon Games olduğundan Pc içinde sadece steam'de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 26 Eylül 2024; 13:36:23 >
  • Daha oyun herkese resmi olarka açılmadan bile steamde 50-100k arası bi izlenme oldu bile. Bu izlenme path of exile yeni liglerinde zor görülen bir izlenme sayısı.

Oldukça yüksek yani.

Salı günü girişleri herkese açtıgında 500k izlenmeyi bulur rahat. Eğer süreci iyi yönetirlerse "LOST ARK"dan dersler alındıysa önümüzdeki 5 yılımızı throne and liberty ile geçirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 28 Eylül 2024; 11:51:36 >
  • Merhaba arkadaşlar yaş 33 eskiden silkroad online knight online lost ark geçmişi olan biriyim. Bu hafta oyuna ful zaman ayırabilecek olsamda resmî saatlerde işinde olan akşamları 2 saat en az oyuna vakit ayırabilecek biriyim. Oyunu izlediğim kadarı ile güzel ve eğlenceli bir oyun. Beni arasında görmek isteyen arkadaş yazarsa sevinirim. Not evliyim arada kaçışlarım olabilir 😂

• EngworKeL kullanıcısına yanıt

Eğer yer olursa bende katılmak isterim akşamları akşamları bir kaç saat oynayabilirim bende sanırım server seçmemiz gerekecek sizin seçtiğiniz bir sv var ise belirtirseniz bizde oraya girelim.

Büyük ihtimale oynatır. Bende hem PS5 e hem Xbox a hemde PC ye kurucam bir deniycem eğer oynatırsa hangi konsol müsait kalırsa ona geçerim :) 41 yaşında 11 yaşında erkek çocuk babasıyım :) her zaman pc boş kalmıyor :D

• Ejderhalordu kullanıcısına yanıt

oyunda plarformlar birbirleri ile oynuyor fakat aynı karakteri farklı platformlarda oynamıyorsunuz.. boşuna indirmeyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.