platformlar arası oynayabiliyorsun fakat ayni karakteri birden fazla platformda oynayamıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Throne And Liberty [ ANA KONU ] [ÇIKIŞ TARİHİ: 1 Ekim 2024] (3. sayfa)
-
-
Bende katılmak isterim hocam akşamdan akşama girebilirim oyuna
-
Bu akşam 8de oyun açılıyor arkadaşlar. Hayırlı olsun herkese iyi eğlenceler şimdiden. Umarım uzun soluklu bir mmo olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı yok hocam. Katılmak isterseniz memnuniyetle bekleriz. İlk mesajda discord link bulunuyor. Katılmak isteyen herkesi bekleriz. Oyunun yapısından dolayıda bir guild katılmak iyi olacaktır.
-
Tabi tabi isteyen herkes katılabilir. Server Discord üzerinden oyun çıkmaya yakın paylaşacağız ilk mesajdan discord adresimize katılabilirsiniz. İletişim önemli oyunda.
-
Tam remote çalışma sistemine dönmüşken ilaç gibi gelecek. İşteki arkadaşlarla iş sonrası direkt oyuna gireceğiz. Bakalım bu akşam hayal kırıklığı yaşatmaz umarım oyun.
-
Server ne seçilecek bende guild arıyordum iyi olduquote:
Orijinalden alıntı: EngworKeLTabi tabi isteyen herkes katılabilir. Server Discord üzerinden oyun çıkmaya yakın paylaşacağız ilk mesajdan discord adresimize katılabilirsiniz. İletişim önemli oyunda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saat 20:00 ı geçti niye açılmadı
-
Bu oyun şimdi Knight Online furyasının yeni bir üyesi mi?
-
Valla ne diyim beni ilk başı sarmadı. Arkadaşlar oynayacağı için oynayacağım. Oyun hiç serbest bırakmıyor. Saçma sapan görev gırdabında bir oraya bir buraya savrulup gidiyorum. Daha adam akıllı herhangi bir şey kesmeden sadece 15 level atladım. Oyun görev ağı ile birlikte her şeyi bir anda yüklemeye çalışıyor. Görevlerden aralık bulamıyorsunuz. Ne bileyim bi görev ver yapayım sonra beni bi rahat bırak. 5 level atladıktan sonra gene bi görev çıkart karşıma.
Bilemiyorum...
-
Oyna oyna silkroadın gözleri yaşlı
-
Gözler yaşlı yıl olmuş 2025
-
Ben betayı da beğenmemiştim full sürümü de beğenmedim sw old republice başladım baya keyifli😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Server:Benny. Oyunda bir guilde kesinlikle ihtiyaç var bizim guild olur başka guild olur farketmez ama önemli rol oynuyor . Tabi katılmak isteyenleri bekleriz.
-
Sen hangi guildesin bende bennydeim :)
-
Karakterleri silkroada benzetmişler. Aynı anda 2 sınıf kullanabiliyorsunuz.
Upgrade ve item sistemi Lost ark ve conqueror's blade ile bire bir aynı. Tek farkı Upgrade sisteminde yanma veya geçmeme gibi bir durum yok. Ancak metaryaller için çok uzun süreler farm yapmalı yada para verip pazardan satın almalısınız. ( baya p2w yani ) Kombat sistemini beğenmedim diyebilirim. O kadar online oyuncu olmasına rağmen Matchmaking ile dungeon da bir parti kurup girebilmek minimum 30 dk yı buluyor bu gerçekten sinir bozucu. İleride ne olur bilmem fakat para vermeden oynamak isteyenlerin çok çok fazla zaman ayırmaları gerektiğini söyleyebilirim.
-
Beyler, ps5 kullanıcısı ile PC kullanıcıları ile beraber oynayabiliyor mu ? Platform arası sunucu değişiyor mu acaba ?
EKLEME: Yukarda cevap verilmiş. Soruma yanıt aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bixsi -- 7 Ekim 2024; 11:7:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Knight Online 'ın yerini tutan bir oyun zor.... Onun yeri ayrı....
Ama farklı bir macera arayışına girmiş olanlar için güzel bir oyun. Aion yada Wow oyuncularını kendine çekeceği kesin....
-
Zaten zamanı olmayan biri benzer oyunları da oynayamaz ki.
-
Unity Utopia.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X