Şimdi Ara

Throne And Liberty [ ANA KONU ] [ÇIKIŞ TARİHİ: 1 Ekim 2024] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun ps5 te ingilizce. dil sorun olur mu ? oynamayı düşünüyorum ama diablo vardı beceremedim kaldırdım biraz daha eski kafalıyım galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyGuy

Oyun ps5 te ingilizce. dil sorun olur mu ? oynamayı düşünüyorum ama diablo vardı beceremedim kaldırdım biraz daha eski kafalıyım galiba.

oyunun Türkçe olmaması sorun bence çünkü sürekli görevler geliyor ve çoğu görevler alıştığımız görevler gibi değil git 5 tane onu kes bunu topla gibi. Keşke zindan hariç parti ile slotlarda da takilabilme imkani olsa bu iki olay canımı sıkıyor .

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt

Dostum ne türkçesi oyunda dil olmasa bile 1-2 tane hayatında oyun oynamış herkes görevleri yapabilir. görev yazısının yanına basıyorsun yapacağın yeri gösteriyor zaten.

• Oyunda epic item yükselttikten sonra litographa çevrilebiliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

• S_Rider S kullanıcısına yanıt

Boş litograp bulman lazım.

• mert1905x kullanıcısına yanıt

bana ayakların suya değmeden şu ilacı içip git yengeçleri vur diyen başka bir oyundan örnek verebilirmisin ? Skyrim de Witcherde bile böyle görev yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 26 Ekim 2024; 13:37:27 >

:)))))) 1 Örnek daha var mı ?. Wow oynarsan aradaki farkı anlarsın genç kardeşim daha yolun başındasın. Görev dediğinde 30sn sürüyor yapması :)

Not: kasarken bu görevler zaman çalıcı görevler hiç yapmadan devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 26 Ekim 2024; 14:24:12 >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt

yani bir portekizlinin kalkipda oyuna neden portekizce eklediniz dediğini duymadim ama ceapenin yarattiği yeni Teca nesli demekki böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 26 Ekim 2024; 18:48:2 >

Kardeşim ben 34 yaşındayım sen muhtelemen 20-21 yaşındasın yeni nesil sensin yani :)) Oyunda türkçe olmasın demedim ben bu oyun inglizcenin en az lazım olduğu oyun l1000 görev varsa 999 tanesinde basıyorsun haritada yeri açıyor ışınlan kes bu kadar mobil oyun bu görev vs yok yani bunda. Gerçek mmo oynarsan dediğimi anlarsın. Bunu anlatmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.