Şimdi Ara

Thrustmaster T150 Rs Pro Yarış Direksiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Thrustmaster T150 Rs Pro Yarış Direksiyonu
    Ürün 07.04.2020 Tarihinde ortombo.com.tr'den satın alınmıştır. Bir hevesle e-racing için alınmıştır ancak işten vakit bulamadığım için satıyorum. 6 aydır kutusunda yatıyor Maksimum 2 ay kullanılmıştır. Ürün bilindiği üzere PS3,PS4 ve PC'de çalışmaktadır. PS4 ve PC'de kullanılmıştır. "Garantisi" devam etmektedir. Yanında gelbura.com'dan alınan "Spardox Direksiyon Standı" ücretsiz verilecektir. Ürünü denemek isterseniz önceden haber verin ben hazırlayayım. Hızlıca deneyip inceleyebilirsiniz. Malum korona var. Üründe hiçbir kusur yoktur. Kutusu sıfır gibi durmaktadır. Ki zaten üründe sıfır gibi. Başka ürünler ile karıştırmayın( Garantisiz, hor kullanılmış gibi)

İsteyen arkadaşlara ürün programı eğitimini, oyunlarda yapılması gereken ayarların eğitimini (daha iyi hissiyat alma) verebilirim. Ben çok araştırmıştım.

Ek not: Youtube'de eRacingAcademy kanalından ürünün videosunu izleyebilirsiniz.Thrustmaster T150 Rs Pro Yarış DireksiyonuThrustmaster T150 Rs Pro Yarış DireksiyonuThrustmaster T150 Rs Pro Yarış DireksiyonuThrustmaster T150 Rs Pro Yarış DireksiyonuThrustmaster T150 Rs Pro Yarış Direksiyonu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Aralık 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILIKTIR. TEŞEKKÜRLER.

• +++

• +++ Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.