Şimdi Ara

Thx 550 + ddts-100 hakkında (acil gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc nin diger configlerine luzum yok ancak sormak istedigim external bir alet disinda (ps2 vb gibi) bu 2 aleti pcme bagladim ancak ses kontrolunu tamamen decoder uzerinden gerceklestirmek istiyorum.Su anda yapabildigim ddts-100 ile birlikte gelen bi switchbox var (pc or decoder digital seklinde) ordan pc yapiyorum ve thx 550 remote u ıle kontrol edıyorum sesi yane pc de decoder bi ise yaramıyor.(ancak optik kablo ile ps2 ve televizyonuma bagladigimda sorun yok)
    Herneyse kısaca sormak istedigim umarım can sıkmamısımdır.
    thx 550 ve ddts-100 u bir arada pc de nasıl bir sekilde baglayip kullanacagim audiogy ls ses kartıyla birlikte....? Yazmaktan ziyade kullanan birileri mutlaka vardir bu 2 aleti hatta ses kartınıda bence:) Varsa cekebiliceginiz bana gostererek yollayabiliceginiz resim cok memnun olurum olmadı yazarsanız tabi.........

• swicthi kaldir onu kullanma decoderi direk pcye bagla optik yada coaxoelmiydi neydi o cikisla ardindanda hoperlorleri bagla decodere bendede var decoder+ creatvie speaker set ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

swicthi kaldir onu kullanma decoderi direk pcye bagla optik yada coaxoelmiydi neydi o cikisla ardindanda hoperlorleri bagla decodere bendede var decoder+ creatvie speaker set ;)

Hocam email msn icq gibi bisiyin var mı ? ben niye yapamadım bunu anlayamadım.Ancak Ses kartım audiogy ZS 2 falan deil en dandık audiogy diyebiliriz.
  • kolonları decoder a bagladım decoderdan da audiogy LS e nasıl baglıcam ımdat kıl oldum ya gercı 1 hafta sonra genellıkle televızyonum uzerınde kullanıcam bu kolonları ama pcde de kullanmak ıstıyorum
  • Megaworks'ü dekodere bağladıktan sonrasını soruyorsunuz bu durumda dekoderden çıkan 3 renkli kabloyu da ses kartının line in, line out ve mikrofon girişine bağlamalısınız.
  • Ses kartı ayarlarında digital seçeneğini seçmelisin. Denetim masasında audio hq ayarlarından bunu yapabilirsin. Bir de ses kartı ayarlarından digital output only seçeneğini işaretlemelisin.
  • megworksu decoder a bagladım arkada bırtek optical coaxial ve analog girisleri kaldı ımdat ya cok salagım bılıyorum da hala cozemedım su ısı ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bağlantıları yaptın ama cihazların birbirini görmesi için gerekli yazılım ayarlarını yapamıyorsun. Biraz daha uğraşsan yapacaksın, başka şeyler dene.
  • bakalım ise geldim simdi tekrar deneyecegim.
    murder_day@hotmail.com msn
  • hoparlörleri ve ddts yi ne zaman? Nerden ve kaca aldın sorabilirmiyim? Saygılar...
  • 205usd decoder 329+kdv gibide megaworks u almıstım
    neyse televizyonu alayım pc icin pek onemı kalmayacak decoderin:) amacım dvd playerımla ps2 ve minidiscimi baglamak :)
  • birileri ddts-100 un baglantı resimlerini gorebilecegim bir link atabilir mi ? veya thx550 ile kullanıorsanız resım cekıp kare kare gonderir misiniz:)?
  • Merhaba, öncelilke ses kartınız hakkında bilgim yok ama aşağıdaki linklerde gerekli araştırmalar sonucunda ddts-100 ile gelen mini bağlantı stereo-jack aparatının mutlaka kullanılması gerekiyor gibi geldi bana.

http://www6.tomshardware.com/consumer/20040120/creative_labs-02.html
    http://www6.tomshardware.com/consumer/20030108/speaker-03.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.