Şimdi Ara

THY den 500 Mil bedava (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
25
Favori
24.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylaşım için teşekkürler.. yalnız ios platformunda tarih seçeneği hatalı ve çalışmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Yine fly&rate uygulamasindan yapiyoruz. Ucusunuzun giris yaptiginizda islenmis ucus olarak gozukmesi lazim. Onun uzerine dokunarak o ucusu degerlendirmeye basliyorsunuz. Eger orada gozukmuyorsa thy sitesine giris yapip eksik mil isleme yapmaniz lazim

teşekkürler hocam
    yaptım dediğiniz gibi.
    aktarmalı olunca 500 mil verdi:)
  • haber veren arkadaşa çok teşekkürler, çok makbule geçti :)
  • Milleri kullanmak icin ne yapmak gerekiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @social Ödül bilet kısmına girmeniz gerek thy nin sitesinden.

@artçı Rica ederim :)
  • 2013 yılında yaptığım uçuş için değerlendirme yapamıyorum.. tarihi en fazla 2 gün önceye alabilrsiniz diyor..
  • Slys kullanıcısına yanıt
    naptın hocam, 2013'de ki uçuşu bırak oylamayı milini bile işleyemezsin. mil işleme son 1 yıl için geçerli. yakın tarihli uçuşlarda son 2 güne bakmadan milini işlersen fly&rate sayfasına ilgili uçuş bilgileri düşüyor zaten. tarih aralığı belirtip aramana gerek kalmıyor.
  • Çok teşekkürler 750 mil geldi süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: userbjk

Çok teşekkürler 750 mil geldi süper oldu

750 nasıl geliyor, 500 gelmesi gerekmez mi ?
  • welowis kullanıcısına yanıt
    Tskler peki bir karta falan ihtiyacimiz varmi yoksa yeni uyelik acarak milleri bilet aliminda kullanabilirmiyiz
  • social kullanıcısına yanıt
    Hayır herhangi bir karta ihtiyacınız yok. Siz kendi üyeliğinnizde biriken milleri kullanıyorsunuz bu şekilde. Bir de thy nın miles&smiles kredi kartı var onda da mil birikiyor ama o garanti bankasına ait.
    Uçuşunuz için hesapta yeterli mil mevcutsa ödül bilet kısmından alıyorsunuz.
  • Bir turlu yeni uyelik alamiyorum sona geliyorum tamam diyorum ama islem yapmiyor.
  • artçı kullanıcısına yanıt
    Fly rate e giris yaptiginizda islenmis ucus diye gozuken ucusunuza tiklayarak oylama yapiyosunuz

• shell yakıta dönüştüreyim dedim böyle dedi

İşlemin yapılacağı üyelik hesabında son 1 yıl içerisinde otomatik olarak ( check-in sırasında veya rezervasyonda) kayıt edilmiş uçuş olmaması sebebiyle puan çevirme işlemi gerçekleştirilememektedir.
  • son aşamayı geçemedim bir türlü üye ol diyorum öyle kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: userbjk

Çok teşekkürler 750 mil geldi süper oldu

750 nasıl geliyor, 500 gelmesi gerekmez mi ?

Bir tane de uçuşum vardi onu degerlendirdim 750 oldu :)

• 500 mil 500 mil dir. Bilgilendirme için tşkler
  • devam ediyor mu benim kartım yok kart çıkartabiliyormuyuz uygulama üzerinden
  • ahmetba A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yükledim 500 mil hediye verdi sağolun
  • fly rate uygulamasından kazandığım 500 mili shell kartıma yükliyecektm şöyle bi uyarı alıyorum nasıl aşabilirim bunu

İşlemin yapılacağı üyelik hesabında son 1 yıl içerisinde otomatik olarak ( check-in sırasında veya rezervasyonda) kayıt edilmiş uçuş olmaması sebebiyle puan çevirme işlemi gerçekleştirilememektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 11 Ağustos 2015; 10:00:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.