Şimdi Ara

THY 'den Türkiye'nin her yerine 99.99 TRY Bilet Kampanyası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
6.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Istanbul Havaalanına ulaşana kadar karayoluyla gitmek daha kısa sürer gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: wmbot

Maalesef bir an heyecanlandım bunu detaylarda görünce yıkıldım 😏 devlet de İstanbula çalışıyor şirketler de bu nedir böyle arkadaş. Ama yinede sıcak fırsat bir çok kişi için.
    1- devlet değil hükümet
    2- istanbul'a değil, yeni havaalanına çalışıyorlar, yandaş cebi dolsun diye.
    3- bu yorumu okuyan hükümet sevdalıları, abartmayın, keyif çayı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hükümet doğru diyorsun ama İstanbula çalışma kısmını genel olarak hizmet ve paranin çoğu oraya aktarılıyor ondan söyledim. Devletin kasası da oraya çalışıyor özel şirketler de oraya çalışıyor. Bende kafama atılan çay ile keyif çayı demlemeye gidiyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anadolu yakasından havalimanına gitmek yarım gün ve bir sürü para...Kusura bakmasınlar...

• slapert kullanıcısına yanıt
    Oo çok iyi hocam 99 tl nin 90 tlsi vergidir zaten memlekette 😃

• quote:

Evet hükümet doğru diyorsun ama İstanbula çalışma kısmını genel olarak hizmet ve paranin çoğu oraya aktarılıyor ondan söyledim. Devletin kasası da oraya çalışıyor özel şirketler de oraya çalışıyor. Bende kafama atılan çay ile keyif çayı demlemeye gidiyorum...
    tamam istanbula çalışmıyor işte, öyle olsa sabiha gökçen de geçerli olurdu. yakında derler zaten, sabiha tunceli 'yi bombalamişti, kapatıyoruz burayı

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Israrla başka şeylerden bahsedip bir birimizi anlamıyoruz şuan boşver o yüzden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Anadolu yakasından havalimanına gitmek yarım gün ve bir sürü para...Kusura bakmasınlar...

havaist, yavuz selim 'den gidiyor, ortalama 1.5 saat

• quote:

Israrla başka şeylerden bahsedip bir birimizi anlamıyoruz şuan boşver o yüzden.
    halbuki tamamen ayni şeyler

• gidiş ve dönüş dahil bir kampanya yapılsaydı sıcak olurdu. ama bu haliyle kötü

• Eğer oradan kendilerine bir rant devşireceklerini hissederlerse Sabiha Gökçen havalimanının adını anında değiştirirler...

• Ocak için Van-İstanbul bakıyorum hiç bir günü 99 TL göremiyorum bende mi bir sıkıntı var ? Yakın iller de olur ama baktım hep 300-400 çıkıyor sorun nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalaman baktım temmuz ayına malesef 165 tl en ucuz acaba yanlışmı yapıyorum

• muahahhah ocak mış son tipik türk kafası işine geleni gör okumayı reddet :D pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thugsta -- 27 Ekim 2020; 10:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKill02

Bu bileti aldım diyelim ama o zaman gidemedim iptalinden ne olacak

Keyif çayı içersin hocam 100 TL ye  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.