Şimdi Ara

THY FİLİPİNLER'E GUNLUK UCUS DUZENLEYECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki ulke arasinda yapilan antlasmaya gore Türkiye ve Filipinler arasında günlük THY uçuşları önümüzdeki günlerde başlayacak imiş. Hayirliolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serho321 -- 17 Kasım 2014; 14:55:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thy gelişiyor.
  • Yani başka ülkeler de olaydı iyiydi
  • THY bizim medarı iftarımız ve ciddi bir pazar payı var. Asya ve Amerika gibi bize uzak olan kıtalar da dahi THY sıklıkla ve kaliteli operasyonlar yürütebiliyor. Elimden geldiğince uçuşlarımda THY tercih ediyorum, bence sonuna kadar hak ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

THY bizim medarı iftarımız ve ciddi bir pazar payı var. Asya ve Amerika gibi bize uzak olan kıtalar da dahi THY sıklıkla ve kaliteli operasyonlar yürütebiliyor. Elimden geldiğince uçuşlarımda THY tercih ediyorum, bence sonuna kadar hak ediyorlar.

THY biraz daha pahalı diğer firmalara göre ama ben konfor açısından pek fark göremedim belki ülkeden ülkeye değişiyordur.En basiti verilen yemekler bile rezaletti.
  • thy gerçekten de medarı iftiharımız. ama çok pahalı gerçekten. kalitesine birşey diyemem kaliteli. bizden birtane de lowcost firma çıkması lazım. o zaman tamam oluruz.
  • BlackWindow kullanıcısına yanıt
    Pegasus var hocam ancak operasyon ağı büyük değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • THY 4-5 yıl önce yapıyordu malesef olmadı bu sefer olur inşallah fiilipinlerde konsolosluğunda büyük talepleri var bu yönde
  • thy benim medar-ı iftiharım filan değil. qatar airways filan taylanda 1400 liraya uçarken thy 2000 liraya uçuyor. pegasus'un 300 liraya gittiği yere 600-700 lira fiyat çekiyor.

Önce vatandaşına hizmet verebilecek seviyeye çeksin fiyatlarını. bir devlet firmasının vatandaşlarının bütçesinin üstünde fiyatlarla uçuş yapması kabul edilemez bir şey.

filipinler uçuşları da yine 2000-2500 tl arası olacaktır. o yüzden ben medar-i iftiharım olan avrupalı ve arap charterlar ile uçmaya devam edeceğim

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 6 Aralık 2014; 10:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

thy benim medar-ı iftiharım filan değil. qatar airways filan taylanda 1400 liraya uçarken thy 200 liraya uçuyor. pegasus'un 300 liraya gittiği yere 600-700 lira fiyat çekiyor.

önce vatandaşına hizmet verebilecek çeksin fiyatlarını. bir devlet firmasının vatandaşlarının bütçesinin üstünde fiyatlarla uçuş yapması kabul edilemez bir şey.

filipinler uçuşları da yine 2000-2500 tl arası olacaktır. o yüzden ben medar-i iftiharım olan avrupalı ve arap charterlar ile uçmaya devam edeceğim

Aynen katılıyorum hocam..Önce kendi vatandaşlarına hizmet etmeli milli hava yolu,bilmem zengin avrupalı taşıyorsa banane...
  • uçuşların ne zaman başlayacağına dair bir bilgi yok mu hala?
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    30 Mart 2015'de başlıyor.

• J.r.r. kullanıcısına yanıt
    hayırlısı bakalım fiyatlarda iyi olursa nedne olmasın
  • bugün alırsan 30 marttan sonraki herhangi bir tarih için gidiş dönüş fiyat 1690 tl
  • Yav bu thy guvenlik ve bakim harcamalarinda kacinci siradaydi?

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    thy için güvenlik ve bakımda şüphen olmasın, Boeing; 777'nin iniş takımları için thy'nı yetkili servisi yapacak yakında, en gözde uçaklarının NLG'ni avrupa ve ortadoğu yetkisini thy vermesi thy'nın ne kadar güvenilir olduğunu gösterir. şüphe edeceksen pegasustan et, bakımları bulgaristanda yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

thy için güvenlik ve bakımda şüphen olmasın, Boeing; 777'nin iniş takımları için thy'nı yetkili servisi yapacak yakında, en gözde uçaklarının NLG'ni avrupa ve ortadoğu yetkisini thy vermesi thy'nın ne kadar güvenilir olduğunu gösterir. şüphe edeceksen pegasustan et, bakımları bulgaristanda yapılıyor.

Valla bilemeyecegim. Asagidaki linkte Sanirim ariza oranina gire guvenlik siralamasi var. 60 firmadan 51. Siradayiz.

http://www.jacdec.de/safety-ranking-2014/

• jonywayt J kullanıcısına yanıt
    arıza oranı birşey ifade etmezki, verdiğin listede air france, american airlines, us airways, japan airlines 40 küsürlü sıralarda bunlardamı güvenli değil, listede emirates 4. sırada etihad , qatar keza üst sıralarda, sebep nedir dersen filoları yepyeni ve yeni uçak tabiki daha az arıza çıkartır yoksa araplar lufthansadan daha mı güvenilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.