Şimdi Ara

THY NESİNE DOĞUS ve diğer sponsorlar derhal bı gece açıklama yapıp sponsorluktan çekilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Türk takımı finalde resmen katledildi bu gece hakemler tarafından. Hem para verecez hem katledilecez. Böyle bir dünya yok. Bence hemen bu gece açıklama yapıp çekilmelidir Türk sponsorlar.

Ayrıca ben GS taraftarı olarak Fenerbahçeyi canı gönülden tebrik ediyorum. Bizim şampiyonumuz Fenerdir Csk değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende zbir Bjk'li olarak yuregim agzimda izledim FIBA Baskani Turgay Demirel gerekeni yapmalidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onu galatasaray gibi büyük bir markayı kupaya almadıklarında yapacaklardı, dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor.......
  • Ben THY'nin ya da Doğuş'un Türk takımlarını korumak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum, bakın biz sponsoruz ama Türk takımı şampiyon olmuyor dedirtmek için bilerek onlar istemiştir belki de doğranmamızı. Doğuş'un zaten kendi takımı var ne yapsın bizim şampiyonluğumuzu.

Lafa söze gelince bizden milliyetçisi yok. Dolarları görünce ülkesini de satar milletini de satar bu insanlar. En milliyetçi bizsek milliyetçiliğimizden daha fazla paragöz olan da biziz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

onu galatasaray gibi büyük bir markayı kupaya almadıklarında yapacaklardı, dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor.......

bütcen olsa alcak bütcen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.