Şimdi Ara

THY Uçak Bileti İsim Yanlışlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babaannem için aldığım yurt içi uçak biletinin isim kısmına Nursema yerine Sema yazmışım. Bilet kesildiği için değişiklik yapamayacaklarını, ancak not düşeceklerini söylediler ama uçuş garantisi vermediler. Sizce havaalanında problem olur mu ?

• mcangul M kullanıcısına yanıt
    Keşke dikkatli olsaydınız üzücü bir durum bu tarz olaylarda havayolunun insiyatifi çok önemli aynı zamanda uçuşu gerçekleştireceğiniz havalimanı hangi saatlerde olduğuda çok etkili yani kontuardaki check-in personeline bağlı derim THY insiyatif gösterir gibime geliyor ancak havayolu şirketinin Babaannenizi uçağa almama gibi bir hakkı var böyle bir durumda lütfen saygı gösterin onlarda sizin güvenliğiniz için böyle uygulamalar koyuyorlar güler yüzünüzü kullanarak halledemeyeceğin sorun yok bence :) iyi uçuşlar dilerim uçuşa alınıp alınmadığınızı lütfen bize tekrar iletirseniz sevinirim ne olacağını bende merak ediyorum kolay gelsin :)
    başka bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz
  • Batuhan9052 kullanıcısına yanıt
    Uçuşa alındı fakat dikkatli olmam konusunda uyarıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

İki ismim var fakat bilet şirketten bilet alınırken 1. ismimi yazmayı unutmuşlar. E-Biletimde tc kimlik numaram da yazıyor. Böyle bir durumda sizce problem olur mu? daha önce yaşayan oldu mu? Yurt Dışı uçuşudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumutg -- 18 Ocak 2016; 20:49:55 >
  • rumutg R kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olacağını zannetmiyorum fakat şirketinizi konu ile ilgili bildirmenizde vayda var :) 444 0 849
    Uçuş sonrası bilgilendirme yapmayı lütfen unutmayın :)
  • Merhaba,

Yanıt biraz geç geldi fakat uçuşta bir sıkıntı olmadı.

Yurt içi ve yurt dışında kimse problem yaratmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.