Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Açıkça yatmaz demişler ama 10 Aralık'ta ki ilk uçuşlardan sonra kesin belli olacak gibi.

Alıntıları Göster
    Yazışmalar neticesinde olayı çağrı merkezi twitter daki bilgisiz robotlar yerine genel müdürlük ilgili birime kadar taşıdım incelemede şu an ilgili birimde bilgi gelince yazacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu taşımayla ulaşacaklar için İETT ve İstanbul Otobüs A.Ş. hatları ve nereden kalktıkları, özel aracıyla gidecekler için açık adres, Yandex Haritalar, Google Maps ve iOS Haritalar için konumları şurada var arkadaşlar.https://istanbul.havalimani.org/
  • Maalesef hayallerin bittiği yerdeyiz en net cevap zar zorda olsa söylettim

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

• thylove T kullanıcısına yanıt
    ISL-ERCAN dahil mi acaba?

Bir de bu otobüslerin saatlerini ne garip yazmışlar tabloya hiç bir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

ISL-ERCAN dahil mi acaba?

Bir de bu otobüslerin saatlerini ne garip yazmışlar tabloya hiç bir şey anlamadım.
    Ercana yer varsa kampanya geçerli sadece trabzon adana girmiyor

Otobüs saatleri hangisini diyosun hava ist mi

• thylove T kullanıcısına yanıt
    Tüyap-ISL olanı diyorum. Uçağım 17.30'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Maalesef hayallerin bittiği yerdeyiz en net cevap zar zorda olsa söylettim

Yanıtın üslubu bozuk, yazım hataları var. THY Twitter hesabından mı geldi bu yanıt, fotoğraftan o da anlaşılmıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Yanıtın üslubu bozuk, yazım hataları var. THY Twitter hesabından mı geldi bu yanıt, fotoğraftan o da anlaşılmıyor?

Alıntıları Göster
    Evet. Tk destekden

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Evet. Tk destekden

Alıntıları Göster
    Hatalar çok bariz, hangi mesaja istinaden bunu yazdıklarını gösteren full twitter ekran görüntüsü atabilir misiniz? Israrla telefonda kampanyanın geçerli olduğu söyleniyor da...

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Hatalar çok bariz, hangi mesaja istinaden bunu yazdıklarını gösteren full twitter ekran görüntüsü atabilir misiniz? Israrla telefonda kampanyanın geçerli olduğu söyleniyor da...

Alıntıları Göster
    Kampanyanın geçerli olduğuna dair cevaplarını paylaşabilir misiniz burda? Yazılı olursa daha gerçekçi olur.

Bu arada yeni havalimanında thy desk’te çalışanlar bile kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.

Bana cip salonu seferi’nin Yanında dedi, check-in görevlisi, halbuki G1 kapısına inince SEFERİ tek büfe ve o büfeden hizmet veriliyor.

Bu arada son 10 günde elite plus hakkı kazandım kaç kere kıbrısa uçtum diyen bir elemanı elinde eliteplus kartı yada business yazan bileti olmadığı İçin almadılar cip’e 🤷🏻‍♂️

Girişte bir eleman oturup önündeki ajandaya bilet bilgilerini kaydedip öyle içeri geçin diyor.

Birde çıkış kapısını bulmak çok zor, bilginize.

• ÖNEMLİ BİLGİ:

Bugün kampanyayı düzenleyen birim tarafından bizzat arandım günlerdir bu konuda net bilgi almak için çabaladım çağrı merkezi evet 5 kat mil geçerli trabzon adana seferleri için demesine rağmen kendilerine twittar da geçerli değil cevabını aldığımı belirttim onlarda bu kampanyayı yapan birime bizzat ulaştılar bugün arandım ve merakla beklediğimiz cevabı aldım

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TRABZON ADANA DAHİL DEĞİL SADECE BELİRTLİLEN ANKARA ANTALYA İZMİR ERCAN BAKÜ İÇİN 5 KAT MİL KAMPANYASI GEÇERLİDİR DİYE CEVAP ALDIM

İVEDİ OLARAK ZARAR EDECEZ AMA 8 TANE BUSİNESS BİLETİMİ YARIN İLK İŞ İPTAL ETMEK OLACAK

bu haksızlığa ama sizde ortak olmayın şikayetinizi iletin

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Alıntıları Göster
    Kardeş bana da geçerli diyorlar ama üstüne git eminmisin de twitter tk destek geçerli değil diyor de o zaman hemen kıllanıp kayıt açıyorlar doğru bilgi için arıyorlar istersen sen al uç o rezilliği çek git gel basınçdan kulakların gitsin seviyeni korumak için ama beş kat kil gelmeyince kulağmı çınlatma

• Takipte kalalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

aynı saatte genelde 1 ucuş oluyor bagaj yorumu şu an için gerçekçi değil( zaten günde 5 ucuş civarı var ) .ben kadıkoyden araba aile 1 saatte gittim ve şu an için havalimanı hiç hazır değil gsrsjs giriş çıkış kötü garajım içi berbat üste kovalar asılı her yerden akıyordu , içeri kısım tozdan durulmıyordu çalışma vardı ocak ayına zor yetişir yetişssede hep aksaklık olur çalışsanlar acemi tam anlamı ile gereksiz bir iş yapılmş . Atatürk varken ( yanındaki yerler ile genişletmek çok daha kolay ve ucuz iken ) Ataturk e gitmek için üsküdara gitmeniz yeter sonrası metro ile çok kolay

Alıntıları Göster
    amaç Atatürk ismini yok etmekti, başarıldı.Nasıl statlardan vs. sildiyseler ordan da silindi. gerisinin bi önemi yok.
    ha bide garanti yolcu sayısıyla yandaşların yemlenmesi de kotarıldı. y. özdilin 31 ekim tarihli yazısının son paragrafıyla bitireyim. isteyen bulup tamamını okuyabilir.

Yazın bi kenara. Öylesine zarar edecek, milletin kesesine öylesine yük olacak, şehirden ulaşımı nedeniyle öylesine pişman ettirecek, kuşların göç yollarından, zeminiyle alakalı bilimsel endişelere, meteorolojik gerçeklerden, kot farkıyla yolsuzluk iddialarına kadar, öylesine vahim riskler barındırıyor ki… Atatürk ismini vermedikleri için onur duyacağız!

edit: sonradan aklıma geldi. bu havaalanı inşaatında 40 a yakın işçi öldü. Vebali var. Halkımızdan değil sorumlulardan çıkar ahı umarım.
    Ve Umarım herhangi bir tehlike yaşanmaz. herkes mecburen kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 3 Aralık 2018; 0:26:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Siz birbirinize sevgi sözcükleri yazdığınız için ustunuz cizilmemişmiydi ?

Vatandaşa "Bilet al uç da hem rezilliği çek, hem de basinçdan kulagin çınlasın" diyen @thylove in kampanyanın başından beri bilet alıp uçma sevdasına şahit olup, yazdığını okuyanlar çokça kulağını çinlatir, boşuna zahmet edip uçmak için alana gidip rezillik çekmesin.

Hâlâ ekran görüntüsü koymadigina göre ya manipülasyon yapıyor, yada amacı kulaklarının çınlaması. Yoksa niye eziyet çekip uçsun ki ?

• Arkadaşlar bu 5 şehirden örneğin Ankara kalkışlı, yeni havalimanı aktarmalı, izmir varışlı alınsa, izmir ve Ankara bu 5 şehir içinde yer alıyor. Bu durumda x5 statü oluyormu?

Müşteri hizmetleri 5 şehir içinde yer alıyor ancak varış ve kalkışlı şartlar mevcut. Bu durumda varış ve kalkışlı olmamakta, transit olmakta ve bu yüzden kesinlikle x5 kazanılmıyor demekte.

Durum hakkında siz değerli üstatların bilgisi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Arkadaşlar bu 5 şehirden örneğin Ankara kalkışlı, yeni havalimanı aktarmalı, izmir varışlı alınsa, izmir ve Ankara bu 5 şehir içinde yer alıyor. Bu durumda x5 statü oluyormu?

Müşteri hizmetleri 5 şehir içinde yer alıyor ancak varış ve kalkışlı şartlar mevcut. Bu durumda varış ve kalkışlı olmamakta, transit olmakta ve bu yüzden kesinlikle x5 kazanılmıyor demekte.

Durum hakkında siz değerli üstatların bilgisi nedir acaba?
    Uçuş ISL aktarmalı olduğu için ESB ISL ve ISL ADB için uçuş sinifiniza göre x5 mil gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Uçuş ISL aktarmalı olduğu için ESB ISL ve ISL ADB için uçuş sinifiniza göre x5 mil gelir.

Alıntıları Göster
    Adama işte öyle değil demişler sanırım.

ESB-ISL-ADB uçuşuna bilet aldınız ve mil yüklenmedi mi? Yoksa bu şekilde bilet alacaksınız da bilgi mi alıyorsunuz?

Diğer konuda ESB-ISL-ECN-ISL-ADB şeklinde 8 tane aktarmalı bilet alıp 3200 liraya elite plus’a geçeceğini yazan biri vardı. Yüklendiyse ona yüklenmiştir. Yüklenmediyse şimdi ona kol gibi ........ 🤭

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.