Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Adama işte öyle değil demişler sanırım.

ESB-ISL-ADB uçuşuna bilet aldınız ve mil yüklenmedi mi? Yoksa bu şekilde bilet alacaksınız da bilgi mi alıyorsunuz?

Diğer konuda ESB-ISL-ECN-ISL-ADB şeklinde 8 tane aktarmalı bilet alıp 3200 liraya elite plus’a geçeceğini yazan biri vardı. Yüklendiyse ona yüklenmiştir. Yüklenmediyse şimdi ona kol gibi ........ 🤭

Alıntıları Göster
    Aynen öyle, alacağım ama şartlarda varış yada kalkış şeklinde dediklerinden huylandım.

Müşteri hizmetleri çok net şekilde Olmaz bilgisini verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Uçuş ISL aktarmalı olduğu için ESB ISL ve ISL ADB için uçuş sinifiniza göre x5 mil gelir.

Alıntıları Göster
    Bi oku be çocuk önce yazılan mesajı, aktarmalı yani transit olduğu için yüklenmez bilgisi verildi diyorum, sen öyle olduğu için yüklenir yazıyorsun bir yerinden atarak. Önce oku oku

• yaa Sn Dangerous gördün mü? Okumadan cevap yazıyorsun hep ondan oluyor işte .Oku sana bi sen önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Bi oku be çocuk önce yazılan mesajı, aktarmalı yani transit olduğu için yüklenmez bilgisi verildi diyorum, sen öyle olduğu için yüklenir yazıyorsun bir yerinden atarak. Önce oku oku

Alıntıları Göster
    dangeraus adlı arkadaşın thy sosyal medya ekibinden oldugunu düşünüyorum açıkcası
    sürekli yanlış bilgi veriyor,yanlış yönlendiriyor..
    istiyorki sadece kendisi ve çevresindekiler elit+ olsun,
    lounelar onlara kalsın ,hep onlar upgrade olsun ...
    ayıp gercekten ayıp

• Sanki burada yazanlar gizli bir grup üyeleri ama ortamı germek için birbirlerini tanımıyormuş gibi yazıyorlar hissine kapıldım ! Bir de seviye iyice yerlere düşüyor , thy ekibi zaten ep ye ihtiyaç duymuyor siz dışarda upgrade beklerke onlar çoktan koltuklara kurulmuş oluyor kendi elemanına müşterisinden daha fazla öenme veren şirket thy (üst yönetim kulakların çınlasın ) yurt dışında business ya da comfort plus boşşa hava yolları kendi üye müşterilerini upgrade eder bizde boş uçalım businessda fazla yolcuya hizmet etmeyelim mantılığı ile çalışan bir eleman topluluğu var . eğer economy full olmasa o upgradeleri hayatta göremezsiniz .Eğer kilo avantajından faydalanılmayacaksa ep nin çok büyük artısı yok elit bile fazlası ile yeter . son zamanlardaki thy fiyatları yüzünden zaten biletler uçtu yarı fiyatına uçma imkanı var başka havayolları ile o yüzden fazlada kaamanın gereği yok diye düşünüyorum .

• Sn Sinan_15 bey önce uslubunuza ki iyileşmeden dolayı teşekkür ederim. Daha önceki yorumlar da ki gibi yazsanız "Önce oku bee Ayı" yazardiniz.

@Beratonian THY müşteri hizmetlerinden aldığınız bilginin doğruluğundan şüpheniz yoksa niye burda soruyorsunuz?

Yok hayır şüphe duyuyorsanız niye söyleneni kabullenmeyip kendinize göre afra tafra yapıp "Musteri hizmetlerinin söylediği dogru" diyorsunuz ?

Benim okuyup okumamamı düşüneceğinize önce bir kendinizi sorgulayın, "Ne yapıyorum, niye yapıyorum" diye.

Kendi iç dünyanızda ki çatışmayı bitirince adap ve üslup öğren ondan sonra cevap veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

dangeraus adlı arkadaşın thy sosyal medya ekibinden oldugunu düşünüyorum açıkcası
    sürekli yanlış bilgi veriyor,yanlış yönlendiriyor..
    istiyorki sadece kendisi ve çevresindekiler elit+ olsun,
    lounelar onlara kalsın ,hep onlar upgrade olsun ...
    ayıp gercekten ayıp

Alıntıları Göster
    Sayın @faithgebze

Bir uçuşuzunuzdan önce bana ulaşın, gerekli ilgi ve alakayı gösteririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Adama işte öyle değil demişler sanırım.

ESB-ISL-ADB uçuşuna bilet aldınız ve mil yüklenmedi mi? Yoksa bu şekilde bilet alacaksınız da bilgi mi alıyorsunuz?

Diğer konuda ESB-ISL-ECN-ISL-ADB şeklinde 8 tane aktarmalı bilet alıp 3200 liraya elite plus’a geçeceğini yazan biri vardı. Yüklendiyse ona yüklenmiştir. Yüklenmediyse şimdi ona kol gibi ........ 🤭

Alıntıları Göster
    Daha önce topladığı miller yoksa ESB-ISL-ECN--ISL-ADB güzergahında 8 uçuşla sıfırdan E+ olunmaz. (1000+1600+1600+1000) =5.200 mil yapar, 5 katı 26.000, iki kere bu şekilde uçunca 52.000 mil gelir. Uçuşları hep business ve arkadaşı en az Classic Plus olarak hesap ettim, Aksi durumda daha az gelir. Bu turu en az 3 kere yapması üzerinede bir uçuş daha lazım en az 2000 toplam millik. Bu da 3.200 TL'ye mal olmaz daha fazla tutar. Eksiğini tamamlıyorsa yeri geliyor 150 millik AnadoluJet uçuşuyla bile tamamlanabiliyor.

Asıl konumuza gelirsek MT yanlış bilgi vermiş Dangeraus arkadaşımızın dediği gibi her uçuştan kampanyalı mil gelir bağlantılı olsa bile. Öreneğin ESB-ISL-ADB uçuşundan business olması durumunda toplam 10.000 mil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 4 Aralık 2018; 11:14:0 >

• Sayın Bilimveedebiyat;

Siz ve bizler THY müşteri hizmetlerinden daha iyimi bileceğiz? Bırakın herkes istediğine inansın hele ki kendiyle çelişen, ama karşısında ki insana saygısı olmayan kişiler için parmağınızı yorduğunuza deymez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıladam

Bu mesaj silindi.
    Sayın @kıladam

Hangi parkurda, hangi fiyattan bilet alarak 120.000 millik uçuşu 2000₺ ye alabiliyor, açıklayabilir misiniz ?

• quote:

Sn Sinan_15 bey önce uslubunuza ki iyileşmeden dolayı teşekkür ederim. Daha önceki yorumlar da ki gibi yazsanız "Önce oku bee Ayı" yazardiniz.

@Beratonian THY müşteri hizmetlerinden aldığınız bilginin doğruluğundan şüpheniz yoksa niye burda soruyorsunuz?

Yok hayır şüphe duyuyorsanız niye söyleneni kabullenmeyip kendinize göre afra tafra yapıp "Musteri hizmetlerinin söylediği dogru" diyorsunuz ?

Benim okuyup okumamamı düşüneceğinize önce bir kendinizi sorgulayın, "Ne yapıyorum, niye yapıyorum" diye.

Kendi iç dünyanızda ki çatışmayı bitirince adap ve üslup öğren ondan sonra cevap veririm.
    benim üslubum adamına göre Sn Dangerous.
    Sahtekara hakettiği gibi ,yani kısaca gut'a gut diyoruz,yok efendim protein seviyeniz üst sınırlarda geziyor diye kıvırmıyoruz.
    Gördüğünüz gibi ne iptal edilmiş business koydu ne de birşey,photoshop yetişmedi herhalde halen.

Ama size de uyarım yok değil: Öncelikle okumadan cevap yazıp arkadaşları yanıltmayın ve kim ne maliyetle ne alıyor ne oluyor bu kadar sorgulamayın.
    Maliyeci misiniz yoksa Gebzeli arkadaşın dediği gibi Thy çalışanı mı? Ucuz Elite Plus olacak arkadaşların uçuşlarını tespit edip zam mı yapacaksınız??

• sinan_15 S kullanıcısına yanıt
    Genç kardeşim sağdan soldan ögrendigin yanlış bilgiler ile ahkam kesme gayretindesin, gençliğin verdiği özgüven ve heyacan ile yapıyorsun mazur görüyorum.

Satın alınan bilete zam yapılması gibi hayalî bir fikre kapılmanız şizofreni belirtisi olabilir, gut'u falan düşünmeden acilen bir psikiatri uzmanına gözükmenizde yarar görüyor ve tavsiye ediyorum. Sağlıklı günler.

• quote:

Genç kardeşim sağdan soldan ögrendigin yanlış bilgiler ile ahkam kesme gayretindesin, gençliğin verdiği özgüven ve heyacan ile yapıyorsun mazur görüyorum.

Satın alınan bilete zam yapılması gibi hayalî bir fikre kapılmanız şizofreni belirtisi olabilir, gut'u falan düşünmeden acilen bir psikiatri uzmanına gözükmenizde yarar görüyor ve tavsiye ediyorum. Sağlıklı günler.
    Kampanyayı bizzat yapan departman aradı cevap verdi sosyal medya ekibi cevap verdi çağrı merkezi araştırıp aradı

Yardımcı olmak adına verilen bilgiyi yazıyoruz ısrarla adam benim biletlerimin resmini istiyor

Dediğiniz gibi sağlık konusunda şahsın acil gözükmesi gerek ayrıca tarafıma ettiği hakaret sebebiyle şirketimizin hukuk müşavirliği gerekli tespiti yapıp hukuki süreci başlattı

Size tavsiyem muhatap almayın şahsı

• Sayın @thylove

"Yiğidi öldür, hakkını yeme"

Arkadaşın sağlık problemleri kendisini bağlar, amacımız toplum sağlığı ve selameti için onu uyarmak, elimizden başkası da gelmez.

Kendisinin psikolojik sorunlarından şüphelensem de sizin hakkınız da ki ithamları benim tarafımdan da kabul görmekte.

THY 5 kat mil kampanyasının ilk günü hesap açıp konuda "Spekülatif" bilgi paylaşımları yapmanız size isnad edilen suça dayanak oluşturmakta.

Iptal edeceğiniz biletlerin ekran görüntüsünü paylaşırsanız/paylaşmış olsanız arkadaşın müfteri olduğu belli olur, yok paylaşmaz iseniz arkadaşın ithamlarının doğru olduğu ortaya çıkar.

Seçim, karar sizin.

• quote:

Sayın @thylove

"Yiğidi öldür, hakkını yeme"

Arkadaşın sağlık problemleri kendisini bağlar, amacımız toplum sağlığı ve selameti için onu uyarmak, elimizden başkası da gelmez.

Kendisinin psikolojik sorunlarından şüphelensem de sizin hakkınız da ki ithamları benim tarafımdan da kabul görmekte.

THY 5 kat mil kampanyasının ilk günü hesap açıp konuda "Spekülatif" bilgi paylaşımları yapmanız size isnad edilen suça dayanak oluşturmakta.

Iptal edeceğiniz biletlerin ekran görüntüsünü paylaşırsanız/paylaşmış olsanız arkadaşın müfteri olduğu belli olur, yok paylaşmaz iseniz arkadaşın ithamlarının doğru olduğu ortaya çıkar.

Seçim, karar sizin.
    Biz burda trabzon adana hattı 5 kat mil kazandırır mı kazandırma mı onu konuşuyoruz benim biletlerim beni bağlar bilal ekşi bey açıkladığı gün yeni hatları 8 adet business bilet aldım üyelik seviyemi yükseltmek korumak için sonradan burda bir arkadaş dahil değil dedi bende mantığınla nasıl dahil olmaz dahil dedim sonuçta kural gereği isl kalkış iniş ise amaç. sonra araştırdım twitter çağrı merkezi genel müdürlük kesinlikle dahil değil denildi.Bende 19 tl ceza yansıtmalı bilet başı business biletlerimi iptal ettim.Eğer burayı takip etmesem onca yorgunca 4 kez gidip gelecektik trabzona sonra 01 ocakta da hüsran olacaktı.Benim olayım bu geri bana sataşanlar biletlerini at diyenlere sözüm olamaz çünkü gereksiz bir şey talep ediyorlar

• Gereksiz bir şey olarak görüyorsunuz da size çağrı merkezi veya sosyal medya hesabından verilen cevaplar burda ki bir çok kişinin düşüncesine ters olunca size inanabilmek için bilet görseli istediler.

Bilette sizin hiç bir kişisel bilginiz gözükmese de sizin söylediğiniz şeylerin doğruluğunu kanıtlar.

Eğer ortada bilet görseli yoksa sizin söylemlerinizin yanlı/yanlış olduğu izlenimi ortaya çıkıyor ki, bu durumda olan herkes kişisel hiç bir bilgisinin deşifre olmayacağı için çekinmeden paylaşır da siz paylaşmak istemediginize göre bizim genç arkadaşı haklı çıkarıyorsunuz.

• quote:

Gereksiz bir şey olarak görüyorsunuz da size çağrı merkezi veya sosyal medya hesabından verilen cevaplar burda ki bir çok kişinin düşüncesine ters olunca size inanabilmek için bilet görseli istediler.

Bilette sizin hiç bir kişisel bilginiz gözükmese de sizin söylediğiniz şeylerin doğruluğunu kanıtlar.

Eğer ortada bilet görseli yoksa sizin söylemlerinizin yanlı/yanlış olduğu izlenimi ortaya çıkıyor ki, bu durumda olan herkes kişisel hiç bir bilgisinin deşifre olmayacağı için çekinmeden paylaşır da siz paylaşmak istemediginize göre bizim genç arkadaşı haklı çıkarıyorsunuz.
    Yahu adana trabzon 5 kat mil vermiyor nokta daha uzatmıyorum inanmayan uçar görür 01 ocakta da ağlar burda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.